Γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από το Search engine optimisation. Πόσο σημαντικό το θεωρείται; Υπάρχουν βασικές τεχνικες που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς;

στάλθηκε 01 Ιούλ '12, 23:09

gravatar image

Mike4
1262626
ποσοστό αποδοχής: 0%


Το SEO (Search Engine Optimization) είναι όλες οι σύγχρονες μέθοδοι και διαδικασίες που χρησιμοποιούνται, ώστε να επιτευχθεί η εμφάνιση ενός website σε υψηλές θέσεις στα κύρια αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.Όταν ένας χρήστης αναζητά πληροφορίες, η μηχανή τού επιστρέφει χιλιάδες αποτελέσματα. Ο μέσος χρήστης συνήθως δίνει έμφαση στα πρώτα 10-20 αποτελέσματα και σπανίως θα ελέγξει όσα εμφανίζονται μετά την 3η ή 4η σελίδα. Είναι σημαντικό λοιπόν να πετύχεται τόσο μια υψηλή θέση με τις λέξεις-κλειδιά (keywords) που σας ενδιαφέρουν, όσο και η διατήρηση της θέσης αυτής στην διάρκεια του χρόνου. Για να το επιτύχετε αυτό, θα πρέπει καταρχήν να επιλέξετε τα keywords για την ιστοσελίδα σας, τα οποία πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικά των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρίας σας, ή του περιεχομένου της προσωπικής σας ιστοσελίδας. Οι σωστές τεχνικές και οι τρόποι για επιτυχημένο SEO είναι: Το site σας να περιέχει σωστό με εύκολες λέξεις περιεχόμενο, Βρείτε τις συνηθέστερες λέξεις – κλειδιά που οδηγούν μέσω της αναζήτησης στην ιστοσελίδα σας, Αναζητήστε βοήθεια σχετικά με τις λέξεις κλειδιά από τους ήδη χρήστες την σελίδας σας είτε από φίλους σας, Ρίξτε μια ματιά στις σελίδες των «ανταγωνιστών» και εντοπίστε σε αυτούς τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούν κάνοντας «προβολή πηγαίου κώδικα» (view source) στην σελίδα τους.

Τέλος, υπάρχει μια σειρά από πολύ καλά εργαλεία που θα σας δώσουν ιδέες και τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν: Google’s Keyword Tool, Google Suggest, SEO Book Keyword Suggestion Tool, WordTracker.

μόνιμο link

απαντήθηκε 15 Σεπ '13, 21:22

gravatar image

mvoganatsi
302
ποσοστό αποδοχής: 0%

Η απάντησή σου
toggle previewΠαρακολούθησε αυτήν την ερώτηση

Μέσω Email:

Μολίς συνδεθείς στο λογαριασμό σου θα μπορείς να κάνεις εγγραφή για να λαμβάνεις ενημερώσεις από εδώ

Με RSS:

Απαντήσεις

Απαντήσεις και Σχόλια

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** ή __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "τίτλος ερώτησης")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "τίτλος ερώτησης")
  • αριθμημένη λίστα 1. Foo 2. Bar
  • για να αφήσεις μια κενή σειρά απλά πρόσθεσε δύο κενά στο σημείο που θέλεις να προσθέσεις την κενή σειρά.
  • υποστηρίζονται επίσης τα βασικά HTL tags

Ετικέτες ερώτησης:

×5

Η ερώτηση προστέθηκε: 01 Ιούλ '12, 23:09

Η ερώτηση έχει προβληθεί: 8,104 φορές

Τελευταία ενημέρωση: 15 Σεπ '13, 21:22

ajax-loader.gif