Με ενδιαφέρει η μεταφορά 6 domains που διατηρούμε σε άλλη εταιρία στο papaki (3.gr, 2.ro & 1.net). Ποιά είναι δαδικασία; Προβλέπονται κάποιες εκπτώσεις στις ανανέώσεις; Φ. Αθηναίος

στάλθηκε 04 Νοέ '15, 14:11

gravatar image

contact
0111
ποσοστό αποδοχής: 0%


Καλησπέρα σου....για την μεταφορά των .gr μπορείς να ακολουθήσεις την εξής διαδικασία.

1) Να συνδεθεις στο περιβάλλον διαχείρισής σας από εδώ https://www.papaki.gr/cp/login.asp 2) Πατάς στο μενού "Μεταφορά Domain Names" -> "Αίτηση αλλαγής καταχωρητή", και εισάγεις στη φόρμα το όνομα που θέλεις να μεταφέρεις και προχωράς στo επόμενο βήμα. 3) Πατάς στο link "Αποστολή" ώστε να λάβεις τον κωδικό.

Ο κωδικός αυτός αποστέλλεται στο e-mail του ιδιοκτήτη, επομένως σε περίπτωση που ο λογαριασμός e-mail σας δεν λειτουργεί, ζητήσε από τον καταχωρητή σου να προβεί σε διαδικασίες αλλαγής του e-mail του ιδιοκτήτη του ονόματος.

Στη συνέχεια και εφόσον έχεις λάβει τον κωδικό, ενεργείς ως ακολούθως :

1) Να συνδεθείς στο περιβάλλον διαχείρισής σου από εδώ https://www.papaki.gr/cp/login.asp 2) Να πατήσεις στο μενού "Μεταφορά Domain Names" -> "Αίτηση αλλαγής καταχωρητή", και εισάγεις στη φόρμα το domain που θέλεις να μεταφέρεις και προχωράς στo επόμενο βήμα. 3) Εισάγεις τον κωδικό και ολοκληρώνεις την αίτηση μεταφοράς.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ενημερωθείς με email.

Ως αναφορά το .net, θα πρέπει να έρθεις σε επαφή με τον τωρινό σας καταχωρητή και στη συνέχεια να ακολουθήσεις μια απλή διαδικασία. Η μεταφορά .COM, .NET, .INFO κ.α domains κοστίζει και συμπεριλαμβάνει ανανέωση του domain για ένα χρόνο από την ημερομηνία λήξης του.

. Συγκεκριμένα:

 1. Βρές τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain, επικοινωνώντας με τον τωρινό καταχωρητή σας

 2. Βεβαιώσου ότι το domain σας είναι 60 ημερών & άνω, ότι το status του είναι unlocked και δεν είναι ενεργή η απόκρυψη προσωπικών στοιχείων στην αναζήτηση Whois

 3. Όταν παραλάβεις τον κωδικό εξουσιοδότησης, θα μπεις στο Control Panel του Papaki.gr. Επιλέγεις "Χρήσιμα Εργαλεία", "Μεταφορά Υπηρεσιών" και στη συνέχεια "Αλλαγή Καταχωρητή Domain". Συμπληρώνεις την αίτηση αλλαγής καταχωρητή

 4. Ένα email επιβεβαίωσης θα σταλεί στο email ιδιοκτήτη που έχεις ορίσει, με ένα link το οποίο θα ακολουθήσεις για την έγκριση της μεταφοράς.

 5. Στο email ιδιοκτήτη θα λάβεις επίσης ένα email επιβεβαίωσης των στοιχείων σου. Πατάς στο link που θα βρείς στο email αυτό για να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου.

Τέλος ως αναφορά το .ro, αυτό δεν απαιτεί κωδικό εξουσιοδότησης κλπ απλά ακολουθείς την εξής διαδικασία.

1) Να συνδεθείς στο περιβάλλον διαχείρισής σου από εδώ https://www.papaki.gr/cp/login.asp 2) Να πατήσεις στο μενού "Μεταφορά Domain Names" -> "Αίτηση αλλαγής καταχωρητή", και εισάγεις στη φόρμα το domain που θέλεις να μεταφέρεις και προχωράς στo επόμενο βήμα. 3) Εισάγεις τα στοχεία που σου ζητάει η σχετική φόρμα όπως πχ, στοιχεια κατόχου του domain και στοιχεία διαχειριστή. 4) Ολοκληρώνεις την παραγγελία βάση της οποίας εκτός απο μεταφορά γινετε και ανανέωση του domain.

Σχετικά με τις εκπτώσεις μπορείς να δεις τις εκπτώσεις που έχουν με βάση τον αριθμό των domain απο την σελίδα https://www.papaki.gr/papaki-badges.htm

μόνιμο link

απαντήθηκε 16 Νοέ '15, 15:07

gravatar image

gibeladakis
0
ποσοστό αποδοχής: 0%

Η απάντησή σου
toggle previewΠαρακολούθησε αυτήν την ερώτηση

Μέσω Email:

Μολίς συνδεθείς στο λογαριασμό σου θα μπορείς να κάνεις εγγραφή για να λαμβάνεις ενημερώσεις από εδώ

Με RSS:

Απαντήσεις

Απαντήσεις και Σχόλια

Markdown Basics

 • *italic* or _italic_
 • **bold** ή __bold__
 • link:[text](http://url.com/ "τίτλος ερώτησης")
 • image?![alt text](/path/img.jpg "τίτλος ερώτησης")
 • αριθμημένη λίστα 1. Foo 2. Bar
 • για να αφήσεις μια κενή σειρά απλά πρόσθεσε δύο κενά στο σημείο που θέλεις να προσθέσεις την κενή σειρά.
 • υποστηρίζονται επίσης τα βασικά HTL tags

Ετικέτες ερώτησης:

×6
×4

Η ερώτηση προστέθηκε: 04 Νοέ '15, 14:11

Η ερώτηση έχει προβληθεί: 3,435 φορές

Τελευταία ενημέρωση: 16 Νοέ '15, 15:07

ajax-loader.gif