Πώς ενεργοποιώ το Let’s encrypt SSL;
Icon Printer


Το Let’s Encrypt SSL Certificate, είναι μία αρχή έκδοσης πιστοποιητικού (CA), που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για το domain σας.


Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε πολύ εύκολα μέσα από το Plesk, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1.Συνδεθείτε στο Plesk με τα στοιχεία πρόσβασης σας.


2. Στην καρτέλαWebsites & Domains, επιλέξτε το εικονίδιοSSL/TLS Certificates.3. Στην κατηγορίαEntry-level protection, κάντε click στο Get it free για να το ξεκινήσει η διαδικασία ενεργοποίησης.4. Στη συνέχεια,

  • Δηλώστε ένα email επικοινωνίας (υπάρχει η περίπτωση να χρησιμοποιηθεί σε επείγουσες ανακοινώσεις ή σε κάποια απώλεια κλειδιού, έτσι ώστε να γίνει επαναποστολή)

  • Τσεκάρετε την επιλογήSecure the domain and the selected components
    • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διασφαλίσετε και το www.yourdomain.com, τσεκάρετε την επιλογή Include a "www" subdomain for the domain and each selected alias
    • Σεπερίπτωση που επιθυμείτε να διασφαλίσετε και το webmail σας με το Let's Encrypt, τσεκάρετε την επιλογήSecure webmail on this domain.

  • Εναλλακτικά, μπορείτε να τσεκάρετε την επιλογήSecure the wildcard domain (including www and webamail), το οποίο διασφαλίζει το www.yourdomain.com , το webmail αλλά και όλα τα υπόλοιπα subdomains του κεντρικού domain σε περίπτωση που υπάρχουν.

  • Eπιλέξτε Get it Free4. Μετά την εγκατάσταση, υπάρχει επιβεβαίωση, όπως φαίνεται στο παρακάτω μήνυμα και μέσα σε λίγα λεπτά, η υπηρεσία θα έχει εγκατασταθεί με επιτυχία στο domain σας. 

Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif