Πώς μπορώ να στήσω σε IMAP έναν email λογαριασμό στο Thunderbird;Για να στήσετε τον IMAP email λογαριασμό σας στο Thunderbird, πραγματοποιείστε τα παρακάτω βήματα :

1. Ανοίξτε το Thunderbird και επιλέξτε το EMAIL2. Συμπληρώστε το όνομα σας, την email διεύθυνση, το password σας και πατήστε Συνέχεια.3. Επιλέξτε IMAP (απομακρυσμένοι φάκελοι) και Done4. Στο επόμενο παράθυρο διαλόγου, επιλέξτε Επιβεβαίωση εξαίρεσης ασφαλείας.ΣΗΜΕΙΩΣΗ : 

Στον Incoming Mail Server, δηλώστε τα παρακάτω

α. Στον Server Type, επιλέξτε IMAP
β. Στον Server Address, δηλώστε το προσωρινό host name πχ linux77.papaki.gr

Το hostname μπορείτε να το βρείτε στο email ενεργοποίησης φιλοξενίας με θέμα "Ενεργοποίηση Web Hosting - Στοιχεία Λογαριασμού" και συγκεκριμένα στο πεδίο "Στοιχεία Πρόσβασης στο FTP" και "Προσωρινό Hostname" όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα :


γ. Στο Logon Username, δηλώστε ολόκληρο τον email λογαριασμό σας, πχ [email protected]


3. Στον Outgoing Mail Server, δηλώστε :

α. Στο Server Address, δηλώστε το προσωρινό host name πχ linux77.papaki.gr και μετά Next

Το hostname μπορείτε να το βρείτε στο email ενεργοποίησης φιλοξενίας με θέμα "Ενεργοποίηση Web Hosting - Στοιχεία Λογαριασμού"και συγκεκριμένα στο πεδίο "Στοιχεία Πρόσβασης στο FTP" και "Προσωρινό Hostname" όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα :


Δείτε επίσης :

Smtp Authentication σε Thunderbird

Πως δημιουργώ μία υπογραφή στο Thunderbird; 
Αριθμός Άρθρου: 1477
Καταχωρήθηκε: Mon, May 23, 2016 2:10 PM
Τελευταία Ενημέρωση: Mon, Oct 15, 2018 12:49 PM

Διεύθυνση στο διαδίκτυο: /support/kb/article/Πώς-μπορώ-να-στήσω-σε-imap-έναν-email-λογαριασμό-στο-thunderbird;-1477.html