Ενω υπαρχει domain, standard wordpress webhosting και έχει δημιουργηθεί e-mail , δεν ενεργοποιείται το webmaim.mydomain.eu και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το e-mail.

στάλθηκε 15 Ιούλ '14, 15:24

gravatar image

datagram
0111
ποσοστό αποδοχής: 0%


Το webmail είναι ενεργοποιημένο απλά θα πρέπει να αντικαταστήσεις στη θέση που υπάρχει το domain (π.χ. http://webmail.mydomain.eu/) με την διεύθυνση που είχε στην αρχή η Wordpress σελίδα σου (πρέπει να είναι κάτι σε 15464687.blog.com.gr) από εκεί και πέρα θα πρέπει να χρησιμοποιείς όπου θα έμπαινε το domain (πχ [email protected]) την άλλη διεύθυνση για να κάνεις log in. ΠΡΟΣΟΧΗ όταν σου στέλνουν στο [email protected] το παίρνεις κανονικά το mail!

μόνιμο link

απαντήθηκε 28 Ιούλ '14, 16:57

gravatar image

meucreta
0
ποσοστό αποδοχής: 0%

Καλησπέρα,

από τη στιγμή που έχεις δηλώσει σαν κύριο domain το mydomain.eu στο standard wordpress, θα πρέπει αυτομάτως να έχει ενεργοποιηθεί και η διεύθυνση webmail.mydomain.eu. Σε περίπτωση που η παραπάνω διεύθυνση δεν λειτουργεί, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τμήμα υποστήριξης στο papaki, για να ελέγξουν το πρόβλημα. (τηλ 801 11 36624, mailto: [email protected])

μόνιμο link

απαντήθηκε 28 Ιούλ '14, 18:04

gravatar image

spanou
01
ποσοστό αποδοχής: 0%

Εχω δημιουργήσει domain και email όμως δεν ενεργοποιείται και εμένα το webmail.mydomain.eu (δεν θέλω να εχω και site-αυτή τη στιγμή το εχω να λέει under construction). Ξερεται τι πρέπει να κάνω?

μόνιμο link

απαντήθηκε 17 Σεπ '14, 01:49

gravatar image

alex
0
ποσοστό αποδοχής: 0%

Από ό,τι καταλαβαίνω για το domain σου έχεις ορίσει να εμφανίζεται η έτοιμη σελίδα "υπο κατασκευή" που παρέχεται από το papaki.gr? Αν ναι, οι nameservers θα έχουν αλλάξει σε αυτούς της DNS υπηρεσίας και δεν θα υφίσταται σύνδεση με την υπηρεσία e-mail του standard wordpress για να λειτουργεί και το e-mail σου παράλληλα. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με το τμήμα υποστήριξης στο papaki, έτσι ώστε να θέσουν τα κατάλληλα records μέσω DNS για να λειτουργούν και οι δύο υπηρεσίες ταυτόχρονα.

μόνιμο link

απαντήθηκε 27 Σεπ '14, 19:33

gravatar image

spanou
01
ποσοστό αποδοχής: 0%

Κ σε μενα το ιδιο συμβαινει,εχω πακετο web site builder κ domain,αλλα δεν ενεργοποιειται webmail.mydomain.Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει?

μόνιμο link

απαντήθηκε 02 Δεκ '14, 19:05

gravatar image

mbekakis
0223
ποσοστό αποδοχής: 0%

Καλησπέρα,

αν έχεις δημιουργήσει έναν λογαριασμό e-mail μέσω του website builder πακέτου σου, αρκεί να ελέγξεις αν έχουν δημιουργηθεί και τα απαραίτητα DNS records για την υπηρεσία e-mail. Αν είχες συνδέσει το domain με το website builder πριν τη δημιουργία e-mail, το πιο πιθανό είναι να απουσιάζουν αυτές οι εγγραφές. Μπορείς να συνδεθείς στον λογαριασμό σου στο papaki, να πατήσεις επάνω στο domain-> "Υπηρεσία DNS | επεξεργασία", όπου θα πατήσεις στο εικονίδιο "Website Builder"-> "Αποθήκευση". Σε μερικές ώρες (4-48 περίπου) από την παραπάνω διαδικασία θα πρέπει να λειτουγούν και τα e-mails σου.

Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με το τμήμα υποστήριξης στο papaki στο [email protected] ή στον αριθμό 801 100 4678, έτσι ώστε να ελέγξουν αν έχουν γίνει σωστά οι ρυθμίσεις.

μόνιμο link

απαντήθηκε 29 Ιαν '15, 11:35

gravatar image

spanou
01
ποσοστό αποδοχής: 0%

Η απάντησή σου
toggle previewΠαρακολούθησε αυτήν την ερώτηση

Μέσω Email:

Μολίς συνδεθείς στο λογαριασμό σου θα μπορείς να κάνεις εγγραφή για να λαμβάνεις ενημερώσεις από εδώ

Με RSS:

Απαντήσεις

Απαντήσεις και Σχόλια

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** ή __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "τίτλος ερώτησης")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "τίτλος ερώτησης")
  • αριθμημένη λίστα 1. Foo 2. Bar
  • για να αφήσεις μια κενή σειρά απλά πρόσθεσε δύο κενά στο σημείο που θέλεις να προσθέσεις την κενή σειρά.
  • υποστηρίζονται επίσης τα βασικά HTL tags

Ετικέτες ερώτησης:

×18
×5
×3

Η ερώτηση προστέθηκε: 15 Ιούλ '14, 15:24

Η ερώτηση έχει προβληθεί: 14,077 φορές

Τελευταία ενημέρωση: 29 Ιαν '15, 11:35

ajax-loader.gif