Να σου συστήσω το Γιώργο, από την ομάδα Support του Papaki!

13 Μαΐου 2015, από

blogimages_belas1

Εάν έχεις επικοινωνήσει με το Support του Papaki είναι πιθανό να έχεις μιλήσει με το Γιώργο. Ευχάριστος και φιλικός, είναι πάντα πρόθυμος να σε εξυπηρετήσει και να δώσει απαντήσεις σε κάθε απορία ή πρόβλημά σου. Διάβασε παρακάτω τη σύντομη ιστορία του, ώστε την επόμενη φορά που θα τύχει να συνομιλήσετε να ξέρεις γιατί το πρότυπό του είναι ο Michael Jordan! ;)

“Γεννήθηκα και έζησα συνολικά 9 χρόνια στο Σικάγο των Η.Π.Α. Επέστρεψα στην Ελλάδα όπου σπούδασα Business Information Systems και έκανα το MBA μου με ειδίκευση στο Στρατηγικό Management. Το 2007 γύρισα στο Ηράκλειο Κρήτης και έγινα μέλος της ομάδας του Papaki, αρχικά ως Project Manager στην, τότε θυγατρική εταιρεία, Usableweb & αργότερα στο Τμήμα Support.

Μέρος της δουλειάς μας στο Support είναι να βοηθάμε στη συνεχόμενη βελτίωση του τμήματος. Στην αρχή της λειτουργίας του Papaki, το Support είχε περιορισμένο ωράριο λειτουργίας και αφορούσε αποκλειστικά domain names. Με την εξέλιξη της εταιρίας, εξελιχθήκαμε κι εμείς! Το αντικείμενο εξυπηρέτησης, αλλά και οι ώρες λειτουργίας διευρύνθηκαν. Κάλεσε ή μίλησέ μας στο chat για όλες τις υπηρεσίες που παρέχει το Papaki: από Domains & Hosting, μέχρι WebSite Builder, Eshops, Mobile Sites, αλλά και προγράμματα Reseller.

Αυτό που αγαπώ περισσότερο στη δουλειά μου είναι η ομαδικότητα που υπάρχει μεταξύ μας, ανεξαρτήτως θέσης που κατέχει ο καθένας. Είμαστε μια παρέα φίλων και νιώθουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια όλοι μας! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα πολύ καλό κλίμα μέσα στην εταιρεία, που, σε συνδυασμό με τα νέα γραφεία & τις παροχές που έχουμε, κάνει τη δουλειά πιο ευχάριστη!

Όταν δεν βρίσκομαι στο Papaki, αφιερώνω τον χρόνο μου στην οικογένειά μου & την Ίρμα, το Golden Retriever μου. Διασκεδάζω με ό,τι έχει να κάνει με family activities με την γυναίκα μου και το γιο μου, πηγαίνω εκδρομές, ασχολούμαι με αγροτικές δραστηριότητες, mix-άρω τραγούδια, μαγειρεύω, παίζω τάβλι, παρακολουθώ φανατικά τον Παναθηναϊκό και το καλοκαιράκι θάλασσα, μπάνια και βόλτες με τα φουσκωτά! Κι αν αναρωτιέσαι πότε τα προλαβαίνω όλα αυτά, ακολουθώ την καλύτερη συμβουλή που άκουσα ποτέ… “Live Life before Life Outlives you”!

Επειδή όμως μεγάλη μου αγάπη είναι και το basket και ίνδαλμά μου ο Michael Jordan, κλείνοντας σου δίνω τροφή για σκέψη με ένα δικό του quote: I’ve missed more than 9000 shots in my career. I’ve lost almost 300 games. 26 times, I’ve been trusted to take the game winning shot and missed. I’ve failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.

Ετικέτες

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!