Το Papaki είναι Superbrand Greece 2021-2022

Superbrands Greece

09 Δεκεμβρίου 2021, από

Στο Papaki, το μεγαλύτερο βραβείο που λαμβάνουμε είναι η εμπιστοσύνη και η αγάπη του κόσμου. Χιλιάδες άνθρωποι πραγματοποιούν το ψηφιακό τους ταξίδι μαζί μας και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να μας κάνει χαρούμενους και να μας δώσει ώθηση στο να προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι!

Ένα βραβείο από κάποιο θεσμό, προσθέτει σε όλα αυτά τα συναισθήματα λίγη επιπλέον ικανοποίηση και περηφάνια. Επίσης είναι αφορμή για γιορτή, και αυτές τις μέρες γιορτάζουμε γιατί αναγνωριστήκαμε ως Superbrand Greece 2021-22.

Τι είναι Superbrands;

Τα Superbrands είναι ένας διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε στην Αγγλία το 1995, και σήμερα εκπροσωπείται σε 90 χώρες ανά τον κόσμο. Έχει αναγνωρίσει περισσότερες από 22.000 εταιρείες ως ηγέτιδες στον τομέα τους! Στην Ελλάδα, έχει καθιερωθεί από το 2005 και φέτος πραγματοποιήθηκε για έβδομη φορά. 

Για να είναι κάποια εταιρική επωνυμία υποψήφια στα Superbands το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να έχει ένα δυνατό προφίλ, φήμη, αξιοπιστία. Δεν υποβάλλει υποψηφιότητα. Η κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων είναι αρμόδια για τον κατάλογο, και μαζί με τον κόσμο αναδεικνύουν τους νικητές. 

Τα Superbrands Greece 2021-22

Φέτος από έναν αρχικό κατάλογο 1.500 εταιρικών επωνυμιών, αναδείχθηκαν 254 εταιρικές επωνυμίες ως κορυφαίες στην Ελλάδα και αναγνωρίστηκαν ως Superbrands Greece 2021-22. Μεταξύ αυτών και το Papaki!

Η επιτροπή αποτελούνταν από 13 μέλη και είναι πραγματικά τιμή μας που μας αξιολόγησαν. Εξίσου μεγάλη η τιμή και η περηφάνια μας είναι και για το ότι βαθμολογηθήκαμε από το καταναλωτικό κοινό, στην Έρευνα Κοινής Γνώμης που διεξήχθη από την εταιρεία Marc.

Τα κριτήρια της φετινής επιλογής ήταν τα εξής:
  • Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης
  • Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια
  • Εταιρική Υπευθυνότητα στους τομείς:
    • Αγορά (Ποιότητα & Τιμή Προϊόντος ή Υπηρεσίας)
    • Εργασιακές Σχέσεις (Σύννομη & Διάφανη Λειτουργία, Κλίμα και Πρακτικές)
    • Κοινωνία (Χορηγικές, Πολιτισμικές & Κοινωνικές Πρωτοβουλίες)
    • Περιβάλλον (προστασία και περιορισμός αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων).

Τελετή Superbrands

Η τελετή απονομής των Superbrands 2021-22 πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2021, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Φυσικά, δε θα μπορούσαμε να λείπουμε. Ήμασταν εκεί για να χειροκροτήσουμε όλα τα brands που καταφέρνουν να είναι στην κορυφή. Εμείς ήμασταν ανάμεσα στις 7 εταιρείες που είχαν ήδη ανακηρυχθεί Superbrands 2021-22 στις “Ψηφιακές Υπηρεσίες” : ATCOM, Cardlink, Eventora, Generation Y, Moosend, Viva. To πρώτο βραβείο απονεμήθηκε στην Cardlink. Ξέρουμε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας και βάζουμε τα δυνατά μας έτσι ώστε στο μέλλον να ανέβουμε εμείς στην σκηνή και να παραλάβουμε το πρώτο βραβείο. 

Μέχρι τότε, συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να έχουμε το πιο σημαντικό βραβείο: τη δική σου εμπιστοσύνη. Σε ευχαριστούμε!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!