Ο Γιάννης σε κάνει Happy People Online

25 Φεβρουαρίου 2016, από

Blogimages_TeamGiannisPi

Εάν δεν ήταν Daily Hero στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης στο Papaki, σίγουρα θα ήταν ο νέος master chef! O Γιάννης Παπαδάκης είναι πάντα χαμογελαστός, λύνει όλα τα προβλήματα που προκύπτουν και είναι… ένα τηλέφωνο μακριά! Φίλτατε αναγνώστη, γνώρισε το Γιάννη, με τις δικές του λέξεις.

“Από μικρός, θυμάμαι τον εαυτό μου με ένα κατσαβίδι στο χέρι να ξεβιδώνω ό,τι βρω μπροστά μου (κασετόφωνα, παιχνίδια, κ.λπ). Σε αυτούς τους πειραματισμούς την πατούσαν πάντα η αδερφή και οι φίλοι μου! Το 2000 απέκτησα τον πρώτο μου ηλεκτρονικό υπολογιστή και έτσι ήρθα σε επαφή με ένα νέο, για μένα, κόσμο -αυτόν του διαδικτύου. Το 2005 πέρασα στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (Μηχανικών Υπολογιστών και δικτύων). Πέρυσι παντρεύτηκα την αγαπημένη μου Ειρήνη και σήμερα περιμένουμε το πρώτο μας παιδί!

Με τα χρόνια, η μανία μου για επισκευές εξελίχθηκε: είχα φτάσει στο σημείο να  προσφέρω, μέσω τηλεφώνου, τη σχετική λύση σε όποιον μου τη ζητούσε. Έτσι, το 2014 ήρθα στο Papaki, στο τμήμα Support. Είμαι εδώ για να προσφέρω λύσεις στο κομμάτι των domain names και hosting -με σύμμαχό μου, πλέον, ένα πληκτρολόγιο και όχι ένα κατσαβίδι.

Αυτό που αγαπάω περισσότερο στη δουλειά μου είναι η ευχαρίστηση και η σιγουριά που νιώθει κάποιος μετά που θα μιλήσει μαζί μου και θα επιλυθεί κάποιο ζήτημα. Αυτό με γεμίζει και με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος σε αυτό που κάνω. Μία από τις πιο αστείες στιγμές που έχω ζήσει στο Papaki, ήταν όταν επέστρεψα μετά τον γάμο μου και βρήκα ένα γραφείο γεμάτο ρύζια, συμβουλές και ευχές από τους συναδέλφους μου! 

Τον ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να τον περνάω με την οικογένεια και τους φίλους μου. Λατρεύω τη μαγειρική και συχνά με βρίσκει κανείς με κάποιο μαχαίρι και κανένα σκόρδο στο χέρι, πίσω από τον πάγκο της κουζίνας. Το καλοκαίρι αφήνω την κουζίνα και πιάνω τις παραλίες κάνοντας ελεύθερο camping και ψαρεύοντας (να’ ναι καλά ο ψαράς της γειτονιάς…:). Αγαπάω πολύ τα παιδιά και τη φύση και μου αρέσουν πολύ οι μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι. Επίσης, το “δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι” με βρίσκει ιδιαίτερα σύμφωνο, γι’αυτό φροντίζω να κάνω… καλές επιλογές.

Συχνά, όταν κάτι πάει στραβά, θα με ακούσεις να λέω μια από τις αγαπημένες μου ατάκες: ‘κλασσική περίπτωση ανάποδης συναρμολόγησης!’.”

Ετικέτες

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!