5 λόγοι να φτιάξεις site με το Website Builder του Papaki

Website Builder Papaki Main Photo

09 Μαρτίου 2020, από

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας μπορεί να μοιάζει βουνό σε όσους δεν έχουν τεχνικές γνώσεις. Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπορέσουν να την αναλάβουν οι ίδιοι χωρίς να παρακολουθήσουν κάποιο σεμινάριο και σε πολλές περιπτώσεις απογοητεύονται γιατί δεν έχουν τους διαθέσιμους πόρους να την αναθέσουν σε τρίτο.

Το Papaki όμως, έχει στόχο να μεγαλώνει συνέχεια την κοινότητα των happy.people.online. Θέλει δηλαδή μέσα από τα προϊόντα του να λύνει προβλήματα και να βλέπει περισσότερους χαρούμενους πελάτες. Έτσι, λάνσαρε ένα νέο προϊόν, το Website Builder!

To Website Builder και γιατί να το επιλέξεις

Το Website Builder είναι ένα εργαλείο το οποίο σου επιτρέπει να φτιάξεις ιστοσελίδα, εύκολα και γρήγορα ακόμα κι αν δεν έχεις τεχνικές γνώσεις. Δεν έχει σημασία αν είσαι ζαχαροπλάστρια, κρεοπώλης, τραγουδιστής, γεωπόνος… Όλοι μπορούν να φτιάξουν site με το Website Builder του Papaki!

Ειδικότερα είναι ιδανικό για σένα, εάν:

#1. Δε ξέρεις από πού να αρχίσεις

Δεν έχεις ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις και η κατασκευή site σού φαίνεται δύσκολη υπόθεση. Έχεις όρεξη να το προσπαθήσεις, αλλά δεν ξέρεις καν τι πρέπει να κάνεις για να ξεκινήσεις. Πού μπαίνεις, τι κάνεις, πώς στήνεις τη σελίδα, τι είναι CSS; Αν έχεις αυτές τις απορίες, τότε το Website Builder είναι η καλύτερη δυνατή αρχή για σένα.

Απλά συνδέσου στο Papaki ή κάνε την εγγραφή σου και ξεκίνησε την δωρεάν δοκιμή για 14 ημέρες. Μόλις εγκαταστήσεις το πακέτο Website Builder που σου ταιριάζει καλύτερα, επίλεξε “διαχείριση Website Builder”. Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει, θα εμφανιστεί μια ερώτηση:

Website Builder Εισαγωγή

Μπορείς να την απαντήσεις για να βοηθήσεις το εργαλείο να σου προτείνει ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει σε ύφος site ή να πατήσεις παράβλεψη και να ξεκινήσεις τη δημιουργία ιστοσελίδας κάνοντας τις επιλογές σου, χωρίς καθοδήγηση.

Με λίγα λόγια, μέσα σε 5 λεπτά το πολύ, έχεις ήδη αρχίσει να φτιάχνεις το site σου!

#2. Έχεις περιορισμένο budget

Τα έξοδα μιας μικρής ή μεσαίας επιχείρησης είναι πολλά και μπορεί μέσα σε αυτά να μη “χωράνε” δαπάνες για κατασκευή site από ειδικό. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, αξίζει να δοκιμάσεις το Website Builder.

Το κόστος για το πιο απλό πακέτο είναι €4.99 / μήνα. Το hosting, η φιλοξενία δηλαδή του site σου, αυτό που χρειάζεσαι για να βγεις στον “αέρα”, συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο. Οπότε, το μόνο επιπλέον έξοδο είναι το domain. Στο Papaki ευτυχώς μπορείς να βρεις domains σε πολύ καλές τιμές!

Για να έχεις μια εικόνα, για ένα domain με κατάληξη .gr το κόστος είναι 20 ευρώ / 2 έτη ενώ για ένα domain με κατάληξη .eu το κόστος είναι (αρχική τιμή) 6.99 ευρώ / έτος. Φυσικά, κατά καιρούς τρέχουν διάφορες προσφορές, οπότε δεν έχεις παρά να παρακολουθείς το Papaki.

#3. Θέλεις ένα απλό και όμορφο site

Το Website Builder σού δίνει την δυνατότητα να κατασκευάσεις ένα απλό και όμορφο site. Αν επιλέξεις το Basic πακέτο, μπορείς να φτιάξεις ένα site ευπαρουσίαστο με συνολικά 5 σελίδες. Τι εννοούμε σελίδες; Αν για παράδειγμα είσαι γεωπόνος, οι σελίδες θα μπορούσαν να ήταν οι εξής: Αρχική, Φυτά,  Λαχανικά, Επικοινωνία.

Website Builder

Σε αρκετές περιπτώσεις, μπορεί να μη χρειάζονται καν 5 σελίδες. Να, όπως σε αυτό εδώ το site, το οποίο έχει φτιαχτεί με το Basic πακέτο Website Builder.

Με το Basic πακέτο, έχεις 1GB χώρο στον δίσκο, 1 stock εικόνα κι έναν email λογαριασμό. Το αμέσως επόμενο πακέτο του Website Builder είναι το Professional και προτείνεται αν δε θέλεις κάτι πολύ πολύ απλό. Με το Professional μπορείς να φτιάξεις ένα site με 10 σελίδες και να έχεις 20 email λογαριασμούς (πχ [email protected], [email protected] κλπ). Επίσης, έχεις 5 GB χώρο στο δίσκο, 10 stock εικόνες, δωρεάν SSL πιστοποιητικό και δυνατότητα να “παίξεις” με κώδικα.

Τέλος, το τρίτο πακέτο Website Builder είναι το eShop και όπως καταλαβαίνεις, είναι ιδανικό για ηλεκτρονικά καταστήματα. Με αυτό το πακέτο, θα έχεις απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστες σελίδες, 100 email λογαριασμούς, 20 stock εικόνες, υποστήριξη embed code, δωρεάν ssl και δυνατότητα πληρωμών με PayPal.

#4. Θέλεις σωστή καθοδήγηση, στη γλώσσα σου

Το Website Builder είναι πολύ απλό στη χρήση και το πιθανότερο είναι να μπορέσεις να δημιουργήσεις με αυτό ένα site χωρίς καμία απολύτως βοήθεια. Ωστόσο, πάντα υπάρχει η πιθανότητα κάπου να “κολλήσεις”. Και τότε, έχεις ανάγκη από σωστή καθοδήγηση, στη γλώσσα σου.

Επιλέγοντας το Website Builder του Papaki, την έχεις. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, είναι εδώ για να σε βοηθήσει! Αν σε κάποιο σημείο θέλεις βοήθεια, άνοιξε ticket ή επικοινώνησε μαζί μας μέσω τηλεφώνου και θα κάνουμε τα πάντα για να “ξεκολλήσεις”.

#5. Για να κάνεις… φιγούρα

Σκέψου λίγο τα πρόσωπα των μικρότερων σε ηλικία ή των γύρω σου που ξέρουν από υπολογιστές, όταν θα πεις “κοίτα site που έφτιαξα”. Δεν είναι και λίγο να αντλήσεις τέτοια ικανοποίηση! Και αν θες να το θέσουμε και λίγο πιο σοβαρά, το ότι θα καταφέρεις να φτιάξεις μια όμορφη σελίδα χωρίς βοήθεια, θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα σε εξοικειώσει περισσότερο με τον online κόσμο. Δεν είναι λίγο!

Τι λες; Φύγαμε για Website Builder;

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!