ΕΣΠΑ e-Λιανικό: Αναζητάς expert; Σου προτείνουμε 8!

BlogimagePapak-e_LianikoExperts

23 Μαρτίου 2021, από

Με αφορμή το πρόγραμμα επιδότησης ΕΣΠΑ e-Λιανικό που χρηματοδοτεί την δημιουργία/αναβάθμιση eshop για μικρές επιχειρήσεις, λαμβάνουμε καθημερινά αιτήματα από τους πελάτες μας που μας ζητούν συμβουλές για την κατασκευή/αναβάθμιση του eshop τους.

Στο Papaki δεν προσφέρουμε υπηρεσίες κατασκευής και συντήρησης ιστοσελίδων και eshops, έχουμε, όμως, μια μεγάλη λίστα από Experts, δηλαδή επαγγελματίες στο χώρο του web design που σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν.

Διαλέξαμε 8 από αυτούς και τους προτείνουμε σε περίπτωση που ψάχνεις κάποιον επαγγελματία για το σχεδιασμό του eshop σου! Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις συγκεκριμένες εταιρείες δεν έχουμε κάποια εμπορική σχέση ούτε οι πελάτες μας έχουν κάποια επιβάρυνση από το Papaki, καθώς δεν αποσκοπούμε σε καμία οικονομική ή άλλη απολαβή από τον Expert ή τον πελάτη. Το κόστος της υπηρεσίας που παρέχει ο κάθε Expert, προσδιορίζεται από τον ίδιο και το Papaki δε φέρει καμία ευθύνη ως προς τον τιμοκατάλογο του.

WebCare

Η WebCare είναι μία εταιρεία πληροφορικής που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών και στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου προσφέροντας ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη. Εσύ απλά περιγράφεις τις προδιαγραφές που θέλεις να έχει το eshop σου και οι άνθρωποι της WebCare σου προτείνουν ιδέες και λύσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

JoinWeb

H εταιρεία JoinWeb ιδρύθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και ασχολείται με την κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων και eshops, με εξειδίκευση στο WordPress και το WooCommerce, κάνοντας χρήση τεχνολογιών αιχμής. Φροντίζει ώστε ο πελάτης να ασχολείται μόνο με το περιεχόμενο της σελίδας του, αναλαμβάνοντας όλα τα τεχνικά κομμάτια, από τις απαραίτητες βελτιστοποιήσεις μέχρι τα θέματα ασφαλείας και τις ρυθμίσεις των emails, προλαμβάνοντας το οποιοδήποτε πρόβλημα. Στόχος της είναι να φροντίζει ώστε οι ιστοσελίδες των πελατών της να είναι πάντα λειτουργικές και ενημερωμένες και οι ίδιοι ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της.

Gnc Web & New Media

Η Gnc Web & New Media βρίσκεται στην Αθήνα και εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων από το 2012. Η ομάδα της αποτελείται από έμπειρα στελέχη, κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στόχος της είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών και η διατηρηση μιας διαχρονικής σχέσης με την εταιρία. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η δημιουργικότητα, o καινοτόμος τρόπος σκέψης και η κοινή λογική είναι κάποια από τα δυνατά της στοιχεία, που εφαρμόζουν σε κάθε project ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Adviser

Η εταιρεία Adviser ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2012 και από τότε δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και πληροφορικής, με βάση της τη Θεσσαλονίκη. Τα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρει ανταποκρίνονται με επιτυχία στην ανταγωνιστικότητα της αγοράς. Κάθε πελάτης είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, πάνω στην οποία γίνεται προσωπική μελέτη των αναγκών του, προκειμένου η προτεινόμενη λύση να οδηγήσει στην επίτευξη των επιχειρησιακών του στόχων.

PixelDraw

Η PixelDraw βρίσκεται στην Πάτρα και δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην προώθηση τους καθώς και στην δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας για κάθε επιχείρηση. Πρωταρχικός της στόχος είναι να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη του πελάτη και να κάνει πραγματικότητα το όραμα και τις ιδέες κάθε επιχείρησης.

Web Idea

Η Web Idea είναι μία εταιρεία πληροφορικής και ανάπτυξης λογισμικού, που ιδρύθηκε το 2010 στην Αθήνα. Σε όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της, έχει συνεργαστεί με ένα πλήθος εταιρειών και οργανισμών και έχει υλοποιήσει εταιρικές και προσωπικές ιστοσελίδες, εφαρμογές κινητών, εταιρικές εφαρμογές, eshops. Ταυτόχρονα, παρέχει υπηρεσίες ψηφιακού marketing καθώς και συμβουλευτικής.

Ax-Easy

Η Ax-Easy βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και οι υπηρεσίες που παρέχει είναι: κατασκευή και σχεδιασμός ιστοσελίδων, προώθηση ιστοσελίδων και προϊόντων ή εταιρειών μέσω διαφημιστικών εφαρμογών, δημιουργικές λύσεις για κάθε επαγγελματία (εταιρική ταυτότητα/κάρτες/φυλλάδια/αφίσες), ανάπτυξη λογισμικού, συμβουλευτικές υπηρεσίες για προώθηση και ανάπτυξη online καταστημάτων και τέλος κατασκευή διαδραστικών CD ή DVD για παρουσίαση προϊόντων ή υπηρεσιών σε ηλεκτρονικούς καταλόγους.

HappyOnline

Η εταιρεία HappyOnline δραστηριοποιείται στο χώρο του Web Design & Development καθώς και στο Internet & social Marketing. Δημιουργήθηκε το 2015 στην Αθήνα και έχει ήδη δημιουργήσει ένα μεγάλο portfolio στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshops. Αντιμετωπίζει κάθε νέο έργο σαν μια ευκαιρία για να γίνει καλύτεροι, αξιοποιώντας γνώση και καινοτομία.

 

Ελπίζουμε με αυτή τη μικρή λίστα, να σε βοηθήσαμε να κάνεις μια πρώτη έρευνα. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πρόγραμμα e-Λιανικό, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα που έχουμε δημιουργήσει και έχει συγκεντρωμένα και επιγραμματικά τα βασικότερα σημεία του προγράμματος. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων πήρε παράταση για τις 5/4, οπότε έχεις λίγο περισσότερο χρόνο να διαβάσεις, να ερευνήσεις και τελικά να κάνεις το επόμενο βήμα. Από εμάς, καλή επιτυχία!

 

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!