WordCamp Athens 2022: Και πάλι μαζί!

WordCamp Athens

13 Απριλίου 2022, από

Φέτος, στη μεγάλη γιορτή της Ελληνικής κοινότητας του WordPress ήμασταν και πάλι μαζί! Στηρίζοντας έμπρακτα τη WordPress κοινότητα, δώσαμε δυναμικό παρόν ως silver χορηγοί στο WordCamp Athens που πραγματοποιήθηκε ζωντανά φέτος, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 9 και 10 Απριλίου

Είχαμε ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό booth όπου υπήρχαν δώρα για όλους, ενώ με το μότο “Online is better with Papaki”, συνομιλήσαμε με τους παρευρισκομένους για οτιδήποτε σχετικό με τη ψηφιακή τους παρουσία. Παράλληλα, τους προτείναμε να συμμετέχουν στον διαγωνισμό για 3 magix boxes με μοναδικά δώρα, απαντώντας σε 5 ερωτήσεις για το Papaki. Οι συμμετοχές άγγιξαν τις 100 και τα χαμόγελα ήταν πολλά περισσότερα!

Ενδιαφέροντα πράγματα όμως, εκτυλισσόντουσαν και εκτός των χορηγικών booths, και συγκεκριμένα στις δύο αίθουσες που φιλοξενούσαν ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ομιλίες αφορούσαν το WooCommerce, το SEO, το content marketing, το blogging, στρατηγικές προώθησης, και πολλά ακόμη. Όλες οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν την πρώτη ημέρα και μετά ακολούθησε το καθιερωμένο after party. 

Για την επόμενη ημέρα είχε προγραμματιστεί το Contributors Day στο χώρο του Found.ation. Σε χαλαρό κλίμα συγκεντρώθηκαν όλοι οι φίλοι του WordPress, προγραμματιστές, designers, δημοσιογράφοι, κειμενογράφοι, άνθρωποι του marketing και των social media, χρήστες του WordPress και bloggers, και συνεργάστηκαν για την ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας, τη συνεισφορά στη μετάφραση, στα fora και γενικά την εξέλιξη του CMS. 

Στο Papaki αγαπάμε το WordPress και πάντα στηρίζουμε τις διοργανώσεις που φέρνουν τους φίλους του αγαπημένου CMS κοντά και θέλουμε να μοιραζόμαστε γνώσεις για την εξέλιξή του. Συμμετέχουμε σταθερά στο WordCamp Athens,, και φυσικά θα δώσουμε το παρόν και στο WordCamp Europe στο Πόρτο στις 2-4 Ιουνίου. 

Ελπίζουμε να σε δούμε εκεί!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!