Όλα όσα έγιναν στο διήμερο Yearly event του Papaki

04 Ιουλίου 2024, από

Αποδεικνύοντας τη δέσμευσή του για ένα ποιοτικό και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, το Papaki πραγματοποίησε από τις 15 έως τις 16 Ιουνίου το Yearly Event του, σε ένα εντυπωσιακό resort στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Οι εργαζόμενοι του ομίλου Enartia part of team.blue, που ανήκει το Papaki, συναντήθηκαν από κοντά και απόλαυσαν ένα διήμερο γεμάτο ενδιαφέρουσες ομιλίες και workshops, bonding activities αλλά και χαλαρές στιγμές.

Με κεντρικό θέμα “20 χρόνια μαζί”, αυτό το διήμερο είχε εορταστική χροιά καθώς έλαβε χώρα στην επέτειο 20 ετών από την ίδρυση της εταιρείας που σήμερα αποτελεί κορυφαίο digital enabler στην Ελλάδα, με περισσότερους από 110.000 πελάτες και ευρεία γκάμα υπηρεσιών για τις ανάγκες της ψηφιακής παρουσίας κάθε επιχείρησης.

“Το ετήσιο event μας είναι ένας σημαντικός θεσμός, καθώς εργαζόμαστε εξ αποστάσεως το μεγαλύτερο διάστημα, απο διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Είναι όμορφο να βρισκόμαστε από κοντά, να αναγνωρίζουμε τις επιτυχίες μας και να οραματιζόμαστε το μέλλον! Φέτος, η επέτειος των 20 ετών και η τοποθεσία έκανε την εμπειρία μας ακόμα πιο όμορφη και σίγουρα αξέχαστη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους για τη συμμετοχή τους καθώς και την ομάδα event planning του ομίλου, χωρίς την οποία δε θα μπορούσε να επιτευχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα” ανέφερε ο HR Business Partner της εταιρείας Νίκος Θεοδοσάκης.

Κατά την εκδήλωση, η διοίκηση παρουσίασε στοιχεία για την πορεία της Εnartia, που πλέον διαθέτει διεθνή ταυτότητα ως μέλος του ηγετικού ευρωπαϊκού ομίλου team.blue. Συζητήθηκαν τα επιτεύγματα και οι προκλήσεις του έτους ως τώρα, καθώς και τα μελλοντικά σχέδια που επικεντρώνονται στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν Workshops με στόχο την ενεργή συμμετοχή όλων στην εξέλιξη της εταιρείας.

Το διήμερο συνεχίστηκε με bonding δραστηριότητες που βοήθησαν με διασκεδαστικό τρόπο στην ενίσχυση της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Επίσης, δεν έλειψαν οι χαλαρές στιγμές δίπλα στη θάλασσα ενώ δόθηκαν και συμβολικά δώρα σε όλους, ως ένδειξη εκτίμησης για τη συμβολή και τη συμμετοχή τους.

“Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η βελτίωση του εργασιακού κλίματος δημιουργεί πιο χαρούμενους εργαζόμενους και, κατά συνέπεια, πιο ικανοποιημένους πελάτες. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας, με κάθε τρόπο, προάγοντας τη συνεργασία, την εξέλιξη και την ευτυχία τους” συμπλήρωσε ο κ. Θεοδοσάκης.

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!