Τα .EU domains γίνονται multiyear & χαρίζουν χρόνια!

eu Multiyear προσφορά

06 Απριλίου 2011, από

eu Multiyear προσφορά

Τα .EU domains ξεκινούν να παρέχουν multiyear κατοχυρώσεις, για 1-10 έτη με μία πολύ καλή προσφορά, την οποία θα μοιραστώ μαζί σας, λίγες ώρες πριν βγει online στο site.

Αρχικά τα .EU domains μπορούσαν να κατοχυρωθούν μόνο για 1 ή 2 έτη, από την Πέμπτη, 7 Απριλίου όμως αυτό αλλάξει και η περίοδος κατοχύρωσης θα είναι έως 10 έτη, όπως γίνεται και με άλλες δημοφιλείς καταλήξεις.

Θα μου πείτε ας γίνουν και 20, τι έγινε.Αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει είναι η μεγάλη προσφορά που ακολουθεί, με αυτή τη multiyear αλλαγή.

Για κάθε .EU που κατοχυρώνετε για 1 έτος, παίρνετε άλλο 1 έτος δώρο, ενώ για κάθε .EU που κατοχυρώνετει για 5 έτη, παίρνετε άλλα 5 έτη δώρο!!

Τσεκάρετε αν είναι διαθέσιμο το όνομα του site ή της εταιρίας σας, σε .EU κατάληξη, στη σελίδα domain names στο Papaki.

Αυτό σημαίνει ότι αμέσως-αμέσως, μπορείτε να εξασφαλίσετε το domain της επιχείρησης σας για 10 ολόκληρα έτη στη μισή τιμή και να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας από ανανεώσεις για πολύ πολύ καιρό!!

Προσωπικά πιστεύω ότι το .EU domain είναι ιδανικό για sites επιχειρήσεων με βλέψεις οι δραστηριότητα εκτός Ελλάδος, στην Ευρώπη, για ομάδες και σχολές, (πχ. η σχολή Brazilian Jiu Jitsu στην οποία πηγαίνω επέλεξε για το site της .EU για να δηλώσει τη θέση της στον κόσμο και για να έλκει περισσότερες επισκέψεις.), για blogs και travel blogs/sites κ.α. Επίσης η .EU κατάληξη είναι ιδιαίτερα οικονομική, ενώ μετρά ήδη εκατομμύρια κατοχυρώσεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι δημοφιλής και αποδεκτή από τους χρήστες!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες και τιμές στον τιμοκατάλογο domain names, στο site του Papaki. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το πακέτο Δωρεάν Web Hosting για πάντα!

Έχετε απορίες; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα .EU domains; Αφήστε σχόλιο με τις απορίες σας παρακάτω

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!