Δωρεάν τηλεφωνικοί αριθμοί από το Viva και το Papaki – Τα κουπόνια δεν παρέχονται πλέον

viva numbers

05 Ιουλίου 2011, από

viva numbers

Και πείτε ότι το φτιάξατε το δωρεάν ehop σας ή ολοκλήρωσατε το website σας δωρεάν με ένα από τα πακέτα του Papaki! Μια Online επιχείρηση όμως δεν τελειώνει εκεί!

Ένα από τα πολλά σημαντικά θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι και το support – επικοινωνία με τους πελάτες σας! Tο Papaki συνεργάστηκε με το Viva.gr και βρήκε τη λύση πάνω σε αυτό!

Κάθε πελάτης του Papaki.gr, που έχει έστω και ένα domain δικαιούται 2 Viva Numbersδωρεάν για 3 μήνες, για το eshop του, το καινούριο website του, ή απλά για προσωπική χρήση!

Επιπλέον παίρνει 300 Viva Points για να τα ξοδέψει σε όποια Viva υπηρεσία θέλει, ενώ το κόστος πέρα από το δωρεάν τρίμηνο είναι μόλις 1€ το μήνα!

Τι είναι τα Viva Numbers;

Τα Viva numbers είναι ελληνικοί, τηλεφωνικοί αριθμοί βασισμένοι σε τεχνολογία Voip, τύπου SKYPE θα λέγαμε και της ίδιας μορφής με τα νούμερα του ΟΤΕ. Πχ. 211… για την Αθήνα, 231… για τη θεσαλονίκη, 281… για το Ηράκλειο κτλ. Έτσι λοιπόν, μέσω της internet σύνδεσής σας έχετε τη δυνατότητα να σας καλούν και να καλείτε τηλεφωνικούς αριθμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Πως λαμβάνω τα κουπόνια μου;

Τα κουπόνια Viva numbers είναι διαθέσιμα μέσα από το control panel σας. Μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε, στέλνοντας ένα κωδικό κουπονιού κάθε φορά στο email σας, σε 2 βήματα:

Βήμα 1.Συνδεθείτε στο control panel και από το μενού αριστερά, πατήστε στο “Κουπόνια προσφορών”.

Βήμα 2. Πηγαίνετε στο tab “Viva Numbers” και πατήστε στο πράσινο κουμπάκι, “Αποστολή Κουπονιού”. Επαναλάβετε τη διαδικασία, αν επιθυμείτε άμεσα και το 2ο κουπόνι. Αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση του κουπονιού θα βρείτε μέσα στο email που θα λάβετε.
viva numbers

Τα 300 Viva Points μπορεί ο χρήστης να τα χρησιμοποιήσει σε όποια από τις υπηρεσίες Viva θέλει, δηλαδή όχι μόνο για Voip αλλά και για fax κτλ.

Μερικές από τις υπηρεσίες των Viva Numbers είναι:
voipVoIP
Για να μιλάτε μέσω Internet, όπως αναφέραμε και παραπάνω, φθηνότερα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επιπλέον, μπορείτε να μιλάτε δωρεάν με άλλους συνδρομητές Viva VoIP. Περισσότερα για VoIP στο site της Viva
fax2mailFax2Mail
Μα πόσο μου αρέσει αυτή η άκρως οικολογική υπηρεσία! Τέρμα τα μελάνια, τέρμα τα χαρτιά, επειδή είμαστε και πολύ Online τύποι, η υπηρεσία ηλεκτρονικού FAX, δεν απαιτεί ούτε συσκευή FAX ούτε extra πάγιο γραμμής. Απλά και νοικοκυρεμένα τα στέλνει στο email σας!! Περισσότερα για fax2mail
FollowmeFollowme
Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η υπηρεσία θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Ειδικά αν έχετε μια Online επιχειρήση για την οποία δουλεύετε από παντού. Tο νούμερό σας, σας ακολουθεί παντού για να μην χάνετε καμία κλήση. Μπορείτε κάθε φορά να εκτρέπετε τις κλήσεις σας σε οποιαδήποτε σταθερά ή κινητά σας τηλέφωνα, σε Ελλάδα και εξωτερικό, ή και στον τηλεφωνητή σας. Περισσότερα για Followme στο site της Viva
voicemailVoicemail
Ο γνωστός τηλεφωνητής, αλλά σε εξελιγμένη μορφή, που μπορεί να στέλνει και αυτός, τα μηνύματα του τηλεφωνητή αυτή τη φορά, στο email σας! Δωρεάν με κάθε Viva Number! Περισσότερα για τον έξυπνο τηλεφωνητή

Tip: Χρησιμοποιήστε το 1 από τα 2 κουπόνια για τηλεφωνική επικοινωνία και το δεύτερο για Fax. Με αυτόν τον τρόπο έχετε μια full ολοκληρωμένη, επαγγελματική εικόνα για την online επιχείρησή σας.

Έχετε απορίες ή χρειάζεστε περισσότερες διευκρινήσεις; Αφήστε τα σχόλια σας παρακάτω.

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!