.TEL-εφώνησε μου ;) Νέα αριθμητικά .tel domains!

tel domains

14 Ιουλίου 2011, από

tel domains

Τα .TEL domain names είναι μια κατηγορία από μόνα τους! Επειδή αρκετοί από εσάς δεν τα έχετε ανακαλύψει ακόμα, θα κάνω μια μικρή εισαγωγή πριν αναφέρω τα τελευταία νέα!

Τι είναι τα .TEL domains και σε τι διαφέρουν;

Στην ουσία, είναι μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να “ανεβάσετε” όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως τηλέφωνα, website links, skype, messenger, link προς social networks κτλ. σε μία εύκολα προσβάσιμη online σελίδα, της μορφής “onoma.tel”.


Η διαφορά στα .tel είναι ότι, ό,τι στοιχεία εισάγετε, ανεβαίνουν σε πραγματικό χρόνο μέσω του μητρώου, απευθείας στον DNS, δημιουργώντας άμεσα ένα λιτό και ξεκάθαρο website, χωρίς να χρειάζεται να ξέρει κανείς κώδικα και προγραμματισμό!

 

papaki.tel

Με ένα .TEL domain δεν μπορείτε να συνδέσετε κάποιο δικό σας hosting, καθώς αυτό παρέχεται από το μητρώο δωρεάν μαζί με μια πλατφόρμα διαχείρισης. Κατά την κατοχύρωση του domain, δημιουργείται και ένας νέος λογαριασμός στο μητρώο .tel, μέσω του οποίου έχετε πρόσβαση στο περιβάλλον διαχείρισης. Με σύνδεση σε αυτό το control panel μπορείτε να εισάγετε και να αλλάζετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, realtime και ταυτόχρονα καταχωρούνται στον παγκόσμιο .tel κατάλογο.
Έχω δημιουργήσει μια σελίδα με αναλυτικές πληροφορίες και FAQ για .TEL domains η οποία θα σας λύσει κάθε απορία σχετικά με αυτό το ξεχωριστό TLD.

 

Νέα αριθμητικά και 2 χαρακτήρων .TEL domain names

Το νέο στα .TEL είναι ότι πλέον μπορείτε να κατοχυρώνετε .TEL domains που αποτελούνται μόνο από αριθμούς έως και 7 χαρακτήρες (ή από αριθμούς και παύλες) και domains 2 χαρακτήρων πχ. 229000.tel, 312.tel, a-1.tel aa.tel κτλ. Τα domains με 2 χαρακτήρες δεν μπορούν να αποτελούν επίσημο tld κάποιας χώρα πχ. δεν επιτρέπονται gr.tel, me.tel, it.tel κτλ.
Τα νέα .TEL domains είναι ιδανικά για:
– Επιχειρήσεις με εμπορικό σήμα 2 χαρακτήρων ή που αποτελείται μόνο από αριθμούς
– Για αυτούς που θέλουν την αριθμητική Version των ονομάτων τους πχ. papaki.gr -> 727254.tel
– Ιδιώτες που θέλουν να προωθήσουν την εικόνα τους online, με τα αρχικά τους
– Επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν σύντομους SMS κωδικούς για προωθητικές ενέργειες.

 

Γιατί να κατοχυρώσω ένα .TEL domain, γενικά;

1. Για να δημιουργήσω άμεσα μια Online σελίδα με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μου, ή οποία θα είναι SEO friendly, ενώ ταυτόχρονα καταχωρείται στον παγκόσμιο κατάλογο .TEL
2. Γιατί μπορώ να την ενσωματώσω σε υπάρχον site και μπορώ να ελέγχω ποιος βλέπει και τι
3. Γιατί είναι mobile friendly, με apps για iPhone, Android και Blackberry
4. για περισσότερους λόγους που θα βρείτε στη σελίδα .TEL domains στο Papaki.
Έχετε περισσότερες απορίες πάνω στα .TEL domains; Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Αφήστε τα σχόλια σας παρακάτω.

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!