Το Papaki.gr μεγαλώνει, ατίθασα ;)

papaki grows

22 Σεπτεμβρίου 2011, από

papaki grows

Με αυτό το Post θα ήθελα να ενημερώσω για τους λόγους που τις τελευταίες ημέρες έχουμε κάποια downtimes στο site του Papaki.
Η αλήθεια είναι ότι μεγαλώνουμε, πολύ και απότομα! Οι υποδομές και τα resources στις οποίες στηρίζεται το Papaki.gr φτάνουν στα όρια τους και παρόλο που έχουμε δρομολογήσει την αντικατάσταση τους, θα μας πάρει λίγο παραπάνω χρόνο απ’ ότι υπολογίζαμε.
Η αναβάθμιση και βελτίωση των υποδομών μας θα γίνει σε 2 στάδια. Το πρώτο θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και το 2ο μέσα στον Οκτώβρη.
Update: Ολοκληρώθηκε το 1ο στάδιο! Με αυτή την υλοποίηση ήδη βελτιώθηκε η απόδοση του site και τα προβλήματα που παρουσιαζόντουσαν !!


Τα προβλήματα αφορούν μόνο το site του Papaki και το control panel, ενώ οι υπόλοιπες υπηρεσίες hosting και servers λειτουργούν κανονικά για τους πελάτες μας. Τα websites και domains σας δεν επηρεάζονται!
Για ότι απορίες έχετε και ότι πληροφορίες χρειάζεστε, θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε. Αφήστε τα σχόλια σας παρακάτω, βρείτε μας στο twitter ή αφήστε ένα ticket στο Support!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!