Ο 2ος νικητής του “Who’s your Santa” διαγωνισμού!

14 Δεκεμβρίου 2011, από

Ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός “Who’s your Santa” ξεκίνησε στις 7 Δεκεμβρίου και σήμερα πραγματοποιήσαμε την 2η κλήρωση για μια δωροεπιταγή αξίας 100€ από το Πλαίσιο! Για το νικητή της 1ης κλήρωσης δείτε εδώ.

Μένουν ακόμα 2 δωροεπιταγές αξίας 100€, οι οποίες θα δοθούν σε 2 ακόμα κληρώσεις, στις 16 και 21 Δεκεμβρίου! Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος αυτόματα και στη μεγάλη κλήρωση, στις 23 Δεκεμβρίου για 500€ μετρητά!

Συγκεντρώσαμε όλες τις συμμετοχές από Facebook και Twitter, όπως έγινε και με την 1η κλήρωση, σε ένα excel και με τη βοήθεια πάλι του random.org, επιλέξαμε έναν τυχαίο αριθμό! Ο τυχερός αριθμός αυτός είναι το “401”!

Η συμμετοχή που αντιστοιχεί στον αριθμό 401 στο excel μας, είναι ο Facebook fan Christinaki Love, η οποία κερδίζει τη 2η από τις 4 δωροεπιταγές αξίας 100€ από το πλαίσιο! Δείτε το παρακάτω video με την κλήρωση!

Συγχαρητήρια στην τυχερή μας!

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται και η επόμενη κλήρωση είναι σε 2 μόνο ημέρες, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου!

Για να λάβετε μέρος στην επόμενη κλήρωση:


1. Μέσω Twitter

Αρκεί να κάνετε 1 Retweet, ένα από τα special tweets του @papaki, που περιλαμβάνει το hashtag #whosyoursanta έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 13 Δεκεμβρίου!

2. Μέσω Facebook
Αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο, σε ένα από τα special posts που ξεκινούν με τη φράση Who’s your Santa μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 13 Δεκεμβρίου!

Μην ξεχνάτε ότι όλοι όσοι συμμετείχατε στην κλήρωση, παίρνετε αυτόματα μέρος στην τελευταία, μεγάλη κλήρωση στις 23 Δεκεμβρίου, για 500€ μετρητά! Καλή επιτυχία σε όλους!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!