Ο 4ος νικητής του “Who’s your Santa?” διαγωνισμού!

21 Δεκεμβρίου 2011, από

Ολοκληρώθηκαν οι 4 κληρώσεις για τις 4 δωροεπιταγές αξίας 100€ από το Πλαίσιο!! Τώρα μένει η μεγάλη κλήρωση για τα 500€ μετρητά, που θα γίνει σε 2 ημέρες!


Ο 4ος τυχερός μας

Όπως και με τις προηγούμενες κληρώσεις, συγκεντρώσαμε όλες τις συμμετοχές από Facebook και Twitter σε ένα excel και με τη βοήθεια του random.org, επιλέξαμε έναν τυχαίο αριθμό! Ο τυχερός αριθμός αυτός είναι το “68”!

Η συμμετοχή που αντιστοιχεί στον αριθμό 68 στο excel μας, είναι ο Twitter follower με το username v_kats! Δείτε το παρακάτω video με την κλήρωση!

Συγχαρητήρια στο νικητή μας!

Και όπως είπαμε, όσοι δεν έχετε λάβει ακόμα μέρος στην τελευταία μεγάλη κλήρωση για τα 500€ μετρητά, μπορείτε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


1. Μέσω Twitter

Αρκεί να κάνετε 1 Retweet, ένα από τα special tweets του @papaki, που περιλαμβάνει το hashtag #whosyoursanta έως και τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 20 Δεκεμβρίου!

2. Μέσω Facebook
Αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο, σε ένα από τα special posts που ξεκινούν με τη φράση Who’s your Santa μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 20 Δεκεμβρίου!


Μην ξεχνάτε ότι όλοι όσοι συμμετείχατε στις προηγούμενες κληρώσεις, παίρνετε αυτόματα μέρος στην κλήρωση στις 23 Δεκεμβρίου! Καλή επιτυχία σε όλους!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!