Τι είδαμε στο Papaki το 2011!

thank you!

10 Ιανουαρίου 2012, από

Papaki thanks you :) Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυνατά στο Papaki.gr και με πολύ όρεξη σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα μας!
Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε θέλουμε το 2012 να είναι μια χρονιά που οι υπηρεσίες του Papaki θα βοηθήσουν όλο και περισσότερους ανθρώπους να επικοινωνήσουν την ιδέα τους online και να εκπληρώσουν τους στόχους τους!
Παρόλο που είμαστε επικεντρωμένοι στο μέλλον, δεν μπορούμε να παραμερίσουμε και ό,τι επιτύχαμε το 2011, όλοι μαζί, η ομάδα τους Papaki και εσείς με την εμπιστοσύνη που δείξατε στις υπηρεσίες μας.


Το 2011 ήταν μια συναρπαστική χρονιά! Είχαμε περισσότερα άτομα στην ομάδα μας, νέες υπηρεσίες και αλλαγές στο Control Panel και το site μας. Για το λόγο αυτό, αυτό το Post είναι αφιερωμένο στο τι είδαμε στο Papaki τη χρονιά που μας πέρασε!

 

Νέες Υπηρεσίες μέσα στο 2011

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο το 2011 είχαν οι νέες υπηρεσίες που προστέθηκαν στο Papaki! Συνολικά, το 2011 προσθέσαμε 10 νέες κύριες υπηρεσίες και σχεδόν όλες είναι δωρεάν! Πάμε λοιπόν να τις δούμε μια-μια.
cloud hosting1. Δωρεάν Cloud Hosting
Τα cloud hosting πακέτα είναι η τελευταία υπηρεσία που προστέθηκε τον Δεκέμβρη του 2011, με νέους cloud servers!
Όπως και με το Δωρεάν Shared Web Hosting, μπορείτε πλέον να ενεργοποιήσετε το δωρεάν cloud hosting πακέτο για ένα ή όλα τα domains σας στο Papaki, ενώ διαθέσιμα είναι και 3 επιπλέον cloud πακέτα, τα Basic, Advance και Pro. Δείτε τα πακέτα Cloud Hosting.
2. Experts στο Papaki
Καθημερινά δεχόμασταν εκατοντάδες τηλεφωνήματα, σε πολλά από τα οποία μας ζητούσαν να τους προτείνουμε συνεργάτες μας για υπηρεσίες που δεν παρέχει το Papaki.gr, όπως κατασκευή website, διαχείρισης AdWords διαφήμισης κ.ο.κ.
Οπότε, τι καλύτερο από το να προωθήσουμε και να υποστηρίξουμε όλους εσάς! Το Φλεβάρη του 2011 δεκάδες επαγγελματίες καταχωρήθηκαν δωρεάν ως Experts στο Papaki και προωθήθηκαν από την ομάδα μας στους πελάτες μας!
3. Δωρεάν DNS Hosting για όλους
free DNSΟι DNS Hosting υπηρεσίες είναι πολύ σημαντικές και απαραίτητες για να κάνετε πχ. το blog σας να ανοίγει με το domain σας ή να χρησιμοποιήσετε πλατφόρμες όπως το Google Apps (για δωρεάν email).
Το Μάρτιο του 2011 το Papaki ξεκίνησε να τις παρέχει δωρεάν σε όλους, ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι domain στο Papaki.
4. Domains Market domains market
Στο εξωτερικό η αγοραπωλησία domain names είναι πολύ διαδεδομένη και υπάρχουν πολλές εταιρίες που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό. Το Papaki ξεκίνησε το Domains Market 1ο στην Ελλάδα, το Σεπτέμβρη του 2011 και έδωσε τη δυνατότητα σε όλους, ανεξάρτητως καταχωρητή, να αξιοποιήσουν τα ανενεργά domains τους και να αυξήσουν τα έσοδα τους. Αγοραπωλησίες domains? Check!
5. Δωρεάν Πακέτο Website
Τα πακέτα Websites ήρθαν στις αρχές του 2011 για να λύσουν τα χέρια όλων όσων ήθελαν άμεσα ένα wesbite χωρίς να έχουν τεχνικές οι προγραμματιστικές γνώσεις. Ένας αρχάριος χρήστης μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά και σε 5 βήματα να στήσει το site του! Και μην ξεχνάμε το καλύτερο, το δωρεάν website πακέτο, το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει κάθε πελάτης του Papaki για ένα ή όλα τα domains του.
6. Υπηρεσία DNSSECDNSSEC
To Νοέμβριο του 2011 το Papaki ξεκίνησε να υποστηρίζει δωρεάν την προσθήκη DS εγγραφών σε .GR και .EU domain names, μέσα από το control panel. Χάρη στο DNSSEC το internet θα γίνει ένα ασφαλέστερο μέρος για όλους μας.
7. Viva Coupons – Τα κουπόνια δεν παρέχονται πλέονViva κουπόνια
Τον Ιούνιο του 2011 το Papaki ξεκίνησε να παρέχει σε όλους τους πελάτες του, από 2 δωρεάν τηλεφωνικούς αριθμούς Viva Numbers. Έτσι, ανέξοδα και πολύ εύκολα ένας νέος ιδιοκτήτης site ή eshop μπόρεσε και μπορεί να καλύψει τις προσωπικές ή εταιρικές του ανάγκες επικοινωνίας.
8. Νέο Control Panel
To Μάρτιο του 2011 αντικαταστάθηκε το παλιό Control Panel του Papaki με το νέο, ριζικά ανανεωμένο και εξελιγμένο control panel V.2.0. Ξεκίνησε σε BETA έκδοση και σταδιακά έγινε διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες.
Το νέο Control Panel ήταν μία από τις σημαντικότερες αλλαγές μας μέσα στο 2011 και βελτίωσε την ασφάλεια, την αισθητική και τη διαχείριση των υπηρεσιών μας! Από τις σημαντικότερες προσθήκες ήταν:
α) Αυτόματη ανανέωση
Είναι η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης domains και υπηρεσιών πριν τη λήξη τους. Η ενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης εξασφαλίζει ότι κανένα σημαντικό domain ή υπηρεσία δεν θα λήξει! Προστέθηκε στο Control Panel του Papaki στο Μάιο του 2011.
β) SMS Alerts
Το Μάρτιο του 2011 προστέθηκε η δυνατότητα SMS ειδοποιήσεων. Μία εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν έχετε ενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση και είστε διακοπές ή σε κάποιο μέρος που δεν έχετε πρόσβαση στα emails σας, είναι τα SMS Alerts. Οπότε μέσω SMS ενημερώνεστε όταν πλησιάζει η λήξη κάποιας υπηρεσίας σας.
γ) Under Construction & Domain for Sale σελίδες
To Μάιο του 2011 έγιναν διαθέσιμες μέσα από το Control Panel οι πρώτες “Under Contruction Pages”, οι οποίες ενεργοποιούνται με ένα κλικ. Τον Ιούλιο, βγήκε η σελίδα “Domain for Sale” η οποία περιλαμβάνει μία φόρμα για απευθείας επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του domain, σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για την αγορά ενός domain. Απλά, εύχρηστα και έξυπνα εργαλεία τα οποία βρήκατε ιδιαίτερα χρήσιμα.
9. Papaki Badges με εκπτώσεις Papaki Badges
Το Φλεβάρη του 2011 προστέθηκαν στο Papaki τα Badges Newbie, Junior, Senior, Dedicated, Superstar και το VIP badge!
Τα Papaki badges ήταν και είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να βλέπετε την κατηγορία χρήστη στην οποία ανήκετε και ποιες εκπτώσεις και προνόμια σας αντιστοιχούν!
10. Multiyear .GR και αυτόματη έγκριση
Το Νοέμβριο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν οι μεγαλύτερες αλλαγές που έχουν γίνει ποτέ στα .GR domains!
Είδαμε το τέλος στα βασικά κριτήρια απόρριψης από την ΕΕΤΤ, δηλαδή την καταργήση του ελέγχου έγκρισης κατοχύρωσης από την ΕΕΤΤ στις περισσότερες περιπτώσεις, την κατάργηση έγκρισης για αλλαγή καταχωρητή, τη δυνατότητα κατοχύρωσης για απεριόριστες διετίες κ.α.

Τα .GR domains άλλαξαν προς το καλύτερο!

 

Papaki, ανάπτυξη και επικοινωνία

Σημαντικές αλλαγές μέσα στο 2011 είχαμε και για το Papaki και την ομάδα του! Βελτιώσαμε την επικοινωνία μαζί σας αλλάζοντας το ωράριο του Support ενώ δώσαμε έμφαση σε νέα κανάλια επικοινωνίας όπως το Twitter και το Facebook !
1. Νο 1 και στα .EU domains στην Ελλάδα Νο1 σε GR και EU domains στην Ελλάδα
Μέσα στο 2011 εκτός από Νο 1 καταχωρητής .GR domains στην Ελλάδα, γίναμε και Νο 1 στα .EU domain names! Μεγάλη διάκριση για το Papaki που δεν θα πετυχαίναμε χωρίς εσάς! You are the best!

2. Επέκταση ωράριου Support
Μέσα στο 2011 αλλάξαμε το ωράριο του Support με τηλεφωνική υποστήριξη από τις 8 το πρωί έως 10 το βράδυ, αντί για 9πμ – 9μμ, τα Σάββατα από 8.30 το πρωί έως 9 το βράδυ αντί για 9πμ – 5μμ και προστέθηκαν και οι Κυριακές από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι! Είμαστε εδώ κάθε μέρα και αργίες!!
3. Twitter και Facebook επικοινωνίαFacebook & Twitter
Μέσα στο 2011 καταφέραμε να ξεπεράσουμε τους 2000 Twitter followers και 3000 Facebook fans! Ειδικά στο twitter απολαμβάνουμε πολύ τις καθημερινές μας επικοινωνίες. Υπάρχουν τόσα αξιόλογα και ενδιαφέροντα άτομα Online, που χωρίς τα social networks δεν θα γνωρίζαμε ποτέ!
Στόχος μας για το 2012 δεν είναι μόνο να αποκτήσουμε χιλιάδες παραπάνω Fans, αλλά να έρθουμε σε επαφή με ολοένα και περισσότερα άτομα Online αναρτώντας νέα και ποιοτικές πληροφορίες!
4. Αλλαγή slogan σε Happy.People.Online !
papaki - Happy People OnlineΤο Μάρτιο του 2011 αλλάξαμε το παλιό μας σλόγκαν “The Domains Experts”, σε “Happy.People.Online”. Θέλαμε το νέο μας σλόγκαν να αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της ομάδας του Papaki, η οποία εστιάζει στην “ανθρώπινη μορφή επικοινωνίας” στο internet, με θετική ενέργεια, καλή διάθεση, ενθουσιασμό και αισιοδοξία! Θέλουμε να βλέπουμε ολοένα και περισσότερους happy people, online!
5. Ανάπτυξη του Papaki στην Ελληνική αγορά.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έχουμε στην διάθεση μας, είχαμε πάνω από 42% αύξηση σε κατοχυρώσεις domains names όλων των TLDs, με ορισμένα να ξεχωρίζουν όπως τα .GR και τα .COM! Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!
6. Happy Friday’s με free food για το προσωπικό και νέα τραπεζαρία! Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, που λένε. Ένα άπαιχτο δώρο για την ομάδα μας κάθε μήνα είναι ο θεσμός των Happy Friday’s. Κάθε 1η Παρασκευή του μήνα προσφέρεται γεύμα επιλογής μας, σε όλη την ομάδα! Και βέβαια, όλα αυτά σε νέα designάτη τραπεζαρία, για τα χρώματα της οποίας ψηφίσαμε όλοι μαζί!
happy fridays at Papaki
7. Το twitter παπακο-tshirt ταξίδεψε σε 6 χώρες και συνεχίζει! Το αγαπημένο twitter tshirt που είχε μοιραστεί σε twitter και Facebook followers στα πλαίσια προηγούμενου διαγωνισμού έχει πάρει τους δρόμους και ταξιδεύει ακατάπαυστα! Έχει ήδη πάει Νέα Υόρκη, Ρίο ντε Τζανέιρο, Περού, Ρώμη, Εδιμβούργο, Λισσαβώνα και συνεχίζει!
Υπέροχες φωτογραφίες έχουν ανέβει στο Flickr και περιμένουμε περισσότερες από εσάς! Μην ξεχνάτε να το παίρνετε μαζί σας στα ταξίδια σας, στη δική μας βαλίτσα βρίσκεται πάντα!Papaki twitter t-shirt in Peru
Έχετε προτάσεις και ιδέες που θα θέλατε να υλοποιήσουμε μέσα στο 2012; Περιμένουμε τα σχόλια σας παρακάτω!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!