Νέες αλλαγές στο Domains Market του Papaki

domains market

20 Σεπτεμβρίου 2012, από

domains market

Λίγο πολύ οι περισσότεροι έχετε ακουστά για αγοραπωλησίες domain names στο internet και ίσως έχει πάρει το αυτί σας κάτι σε SEDO ή άλλα παρόμοια sites στο εξωτερικό! Τι θα λέγατε για κάτι πιο στοχευμένο στη δική μας αγορά και στα Ελληνικά;

Αναφέρομαι στο Domains Market του Papaki, στο οποίο πραγματοποιήσαμε αλλαγές και πλέον είναι πολύ πιο εύχρηστο και λειτουργικό. Ας αρχίσουμε όμως με τα βασικά..

Λίγη Domains Market histoire (ιστουάγ)…

Καθημερινά λαμβάναμε ερωτήματα από πελάτες σχετικά με διάφορα domain names που ήταν καταχωρημένα σε εμάς (το έβλεπαν από το WHOIS), αλλά δεν είχαν κάποιο site “επάνω”. Μας ρωτούσαν αν μπορούσαμε να τους φέρουμε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη, επειδή τους ενδιέφερε να αγοράσουν το domain. Αυτό που κάναμε είναι να ενημερώνουμε τον ιδιοκτήτη ότι υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται, με το τάδε email .. “Παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με τον κ. τάδε στο email τάδε εάν ενδιαφέρεστε…”!
To Papaki.gr έχει δεκάδες χιλιάδες κατοχυρωμένα domains, πολλοί έψαχναν domains που ήταν ήδη κατοχυρωμένα, πολλοί έχουν κατοχυρώσει domains που δεν τα θέλουν πια ή θα τα πουλούσαν αν λάμβαναν μια αξιόλογη προσφορά, οπότε voila, γεννήθηκε το Domains Market.

Τι είναι λοιπόν;

Το Domains Market είναι μια πλατφόρμα αγοραπωλησίας Domain Names, στην οποία μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα:
1. Να καταχωρήσετε προς πώληση domain names που δεν χρειάζεστε πια (ανεξάρτητα με το που τα έχετε κατοχυρώσει)
2. Να αναζητήσετε στη λίστα με τα υπάρχοντα, domains που θα θέλατε πολύ να αποκτήσετε και είναι προς πώληση από τους ιδιοκτήτες τους.

Γιατί Domains Market στο Papaki.gr και όχι κάπου αλλού;

Ανήκετε στην 1η κατηγορία, δηλαδή σας ενδιαφέρει να πουλήσετε Domains; Θα επιλέξετε το Domains Market στο Papaki επειδή:

1. Κρατάτε το 100% του ποσού για το οποίο θα διαπραγματευτείτε με τον αγοραστή του domain σας.Το Papaki δεν αναμειγνύεται στην αγοραπωλησία ούτε κρατάει προμήθεια, σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες στο εξωτερικό.

 

0% προμήθεια

2. Το domain σας προβάλλεται ως “Προς Πώληση” στα αποτελέσματα αναζήτησης domain names στο Papaki.gr.Το Papaki.gr είναι ο Νο1 καταχωρητής σε .GR & .EU domains στην Ελλάδα, που σημαίνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό domains της ελληνικής αγοράς είναι ήδη στο Papaki.

Επίσης σημαίνει ότι ένας μεγάλος αριθμός χρηστών επιλέγει καθημερινά το Papaki για κατοχύρωση ή αναζήτηση, ή αλλιώς “Πωπω ένα domain που σκέφτηκα. Για να το ψάξω μία στιγμή στο Papaki.gr, να δω είναι free;”. Οπότε οι πιθανότητες να αναζητήσει κάποιος το domain σας και να εμφανιστεί ότι πωλείται, αυξάνονται σημαντικά!

3. Το domain σας προβάλλεται στη λίστα με Domains προς πώληση μέσα στο Domains Market.

Και εδώ έρχονται οι νέες αλλαγές! Πριν ήταν απλά μια μεγάλη λίστα από domains προς πώληση, με δυνατότητα κατηγοριοποίησης.

Τώρα, με τις νέες αλλαγές, αυτός που αναζητά domain names στη λίστα έχει τη δυνατότητα να φιλτράρει τα αποτελέσματα όχι μόνο ανα κατηγορία, αλλά και ανά TLD, ανάλογα τον αριθμό των χαρακτήρων (3, 4, 5 και >5), και να συμπεριλάβει ή όχι αυτά που έχουν παύλες ή αριθμητικά ψηφία. Αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί το domain σας σε πιθανούς αγοραστές!

Filters αναζήτησης στο Domains Market
4. Η διαδικασία είναι απλή και τα στοιχεία σας δεν δημοσιοποιούνται.
Έχετε τη δυνατότητα να να ξεκινήσετε να πουλάτε domains που “κάθονται” ανεκμετάλλευτα στο Papaki, μέσα σε λίγα λεπτά. Τα στοιχεία σας δεν δημοσιοποιούνται πουθενά και ελέγχετε απόλυτα τις επικοινωνίες που έχετε με τους πιθανούς αγοραστές σας.

Ανήκετε στην 2η κατηγορία, δηλαδή θέλετε να αναζητήσετε domains προς πώληση;
Τέλεια! Είναι πολύ πιθανόν το domain που αναζητάτε να είναι προς πώληση στο Domains Market. Ακόμα και αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας, μπορείτε να σκρολάρετε στη λίστα, να παίξετε με τα νέα φίλτρα αναζήτησης και αν δείτε κάτι που σας ενδιαφέρει να το “χτυπήσετε”!

Αν έχει κάποιο ποσό επάνω, πατήστε “Εκδήλωση Ενδιαφέροντος” και στείλτε τη φόρμα στον ιδιοκτήτη! Αν δεν έχει ποσό επάνω, τότε πατώντας το κουμπί “Κάντε Προσφορά” μπορείτε να ξεκινήσετε το “παζάρεμα” του domain, προτείνοντας ένα ποσό στον ιδιοκτήτη.

Η αναζήτηση domain στη λίστα είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται καν εγγραφή στο Papaki.gr. Η καταχώρηση προς πώληση περιλαμβάνει είτε ένα μικρό κόστος ανά domain, είτε ένα fix κόστος για καταχώρηση απεριόριστων domain names προς πώληση, για πάντα! Δείτε τις τιμές εδώ, κάτω από το πεδίο καταχώρησης Domain.

Στόχος μας είναι το Domains Market να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για όλους εσάς που έχετε ενδιαφέρον πάνω στις αγοραπωλησίες domains, οπότε οι απόψεις σας πάνω στο Domains Market και προτάσεις για αλλαγές και βελτιώσεις είναι καλοδεχούμενες στα σχόλια! Let us know!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!