Νέο: 1 μοναδικός κωδικός για πληρωμή με κατάθεση!

Πληρωμή με τράπεζα στο Papaki

19 Ιανουαρίου 2013, από

Πληρωμή με τράπεζα στο Papaki

Ψάχνετε τους τραπεζικούς λογαριασμούς στο site του Papaki και δεν βρίσκετε τίποτα; Επιλέγετε τρόπο πληρωμής “Κατάθεση σε τράπεζα” και σας εμφανίζει μόνο έναν.. κωδικό πληρωμής! “Πλήρωσατε με τον κωδικό.. και τώρα;;;”
Ας πάρουμε μια ανάσα, ας χαλαρώσουμε και ας ανακαλύψουμε μαζί, πόσο πιο απλά έγιναν όλα με το νέο σύστημα πληρωμής με κατάθεση σε τράπεζα!


3 πλεονεκτήματα με το νέο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής

1. Ένας μοναδικός, προσωπικός κωδικός, ο οποίος αντιστοιχεί σε εσάς, δεν αλλάζει και τον χρησιμοποιείτε για όσες πληρωμές κάνετε στο μέλλον με κατάθεση σε τράπεζα. Δεν χρειάζεται να σημειώνετε IBAN, αριθμούς και δικαιούχους πια, απλά να έχετε λογαριασμό στην τράπεζα που θα κάνετε την κατάθεση!
2. Έχετε 33 τράπεζες σε όλη την Ελλάδα, για να επιλέξετε, από 4 που ήταν πριν! (Συμβεβλημένες τράπεζες και τρόποι πληρωμής, σε κατάστημα, web banking, phone banking)
3. Ένα μόνο βήμα, για πληρωμή με κατάθεση. Πλέον, εντοπίζουμε την πληρωμή σας αυτόματα. Ούτε χρειάζεται να κάνετε ενημέρωση κατάθεσης, ούτε μας στέλνετε αποδεικτικό κατάθεσης, ούτε τίποτα! Ένας κωδικός, η πληρωμή σας και τέλος!

 

Για νέες παραγγελίες

Πλέον, όταν πάτε να κάνετε νέα παραγγελία στο Papaki.gr, σας εμφανίζει ένα μοναδικό κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε με αυτόν τον κωδικό σε μια τράπεζα, ή να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό στο web banking σας.

Η πληρωμή σας θα φανεί σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που θα κάνετε την κατάθεση και τότε θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

 

Για ανανέωση υπηρεσιών

Στην περίπτωση της ανανέωσης μέσα από το control panel, ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής εμφανίζεται με κόκκινα, bold γράμματα μόλις προχωρήσετε την ανανέωση από το control panel σας. Θα πρέπει δηλαδή να γίνει και η πληρωμή και η παραγγελία ανανέωσης της υπηρεσίας σας. Οπότε:
1. Προχωράτε σε ανανέωση πχ. του domain σας μέσα από το περιβάλλον διαχείρισης επιλέγοντας τρόπο πληρωμής κατάθεση.
2. Εμφανίζεται με κόκκινα bold γράμματα ο κωδικός, τον οποίο χρησιμοποιείτε για να κάνετε την κατάθεση ή web banking πληρωμή
3. Ολοκληρώνετε την παραγγελία ανανέωσης και πληρώνετε με τον κωδικό σε μια απο τις συμβεβλημένες τράπεζες.
Η ανανέωση θα ολοκληρωθεί σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας. Τα τιμολόγια στέλνονται μέσα στις επόμενες ημέρες στο email σας.
Για ότι απορίες έχετε μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα Support του Papaki.gr με Live Chat ή email στο [email protected]. Ή απλά, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω =)

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!