Προβολή στο Facebook, δωρεάν με κάθε domain!

Facebook Papaki App

02 Μαΐου 2013, από

Νέο Papaki Facebook App δωρεάν με κάθε domainUpdate: Η υπηρεσία αυτή έχει καταργηθεί. Πλέον το Facebook σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείς την επαγγελματική σου σελίδα και να προωθήσεις την επιχείρηση σου με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου διαφήμιση και προσφορά, να ορίσεις το κοινό στο οποίο θα ήθελες να προβληθεί και να προσθέσεις action buttons τα οποία θα δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες του Facebook να αλληλεπιδράσουν άμεσα με την επιχείρηση σου.

Δεν γνωρίζεις πως μπορείς να δεις αν οι διαφημίσεις σου στο Facebook έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις; Διάβασε εδώ πως να φτιάξεις την τέλεια αυτόματη αναφορά, για να παρακολουθείς την πορεία των διαφημίσεων σου.

Όλα ξεκίνησαν πριν μήνες στο Papaki, όταν θέλαμε να βγάλουμε μια προσφορά στη σελίδα μας στο Facebook.
Θα έπρεπε να φτιάξουμε ένα tab και μία σελίδα στην οποία θα έβλεπαν άλλο περιεχόμενο οι fans και άλλο οι μη fans.
Οπότε, έπρεπε να δημιουργήσουμε το Facebook app και μετά τη σελίδα και μετά να χρησιμοποιήσουμε το id και να …
Κάτσε, κάτσε ο απλός χρήστης θέλει βρε παιδί μου να βάλει περιεχόμενο από το site του στο Facebook, δεν θέλει να γίνει developer, ούτε να πληρώσει μια περιουσία (λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία) απλά επειδή δεν έχει τις γνώσεις!
Επειδή λοιπόν στο Papaki θέλουμε να βλέπουμε Happy.People.Online, υλοποιήσαμε την υπηρεσία Papaki Facebook App, για εσάς! Έτσι, όλοι οι πελάτες μας εντελώς δωρεάν (για κάθε domain), μπορούν να προσθέτουν με 1 – 2 clicks οποιαδήποτε σελίδα του website τους, μέσα στη Facebook σελίδα τους!
Παρακάτω, θα μάθετε περισσότερα για το τι είναι το Papaki Facebook App του Papaki, πως να το ενεργοποιήσετε και γιατί να το χρησιμοποιήσετε =)

Τι είναι το Papaki Facebook App και γιατί να το χρησιμοποιήσετε;

To Papaki Facebook app είναι μια νέα και πολύ απλή υπηρεσία που παρέχεται με κάθε domain name που έχετε κατοχυρωμένο στο Papaki.gr.
Σας δίνει τη δυνατότητα εισάγοντας απλά ένα link από το site σας, πχ. http://papaki.gr/contact.htm, να δημιουργήσετε ένα tab στη Facebook page σας και να εμφανίσετε εύκολα το περιεχόμενο αυτής της σελίδες, μέσα στο Facebook!
Μπορείτε να εισάγετε προσωρινές σελίδες, όπως πχ. μία προσφορά που τρέχετε στο site σας, ή ένα νέο προϊόν, μπορείτε να δημιουργήσετε προσφορές αποκλειστικά για τους Facebook fans σας και με αυτόν τον τρόπο να αυξήσετε το αριθμό τους ή μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας μέσα από το Facebook, χωρίς επιπλέον προγραμματιστική εργασία. Συνεχίζετε να δημιουργείτε κανονικά μέσα από το περιβάλλον διαχείρισης του site ή blog σας, με το οποίο είστε ήδη εξοικειωμένοι =)

Πως να ενεργοποιήσετε το Papaki Facebook App

Βήμα 1. Συνδεθείτε στο control panel του Papaki και πατήστε πάνω στο Domain σας για να δείτε την υπηρεσία.

 

Προβολή στο Facebook

Βήμα 2. Ενεργοποίηση και επιλογές
α) Πατήστε ενεργοποίηση για να ανοίξει το παράθυρο επιλογών.
-Θα δείτε ότι μπορείτε να πληκτρολογήσετε ένα url μιας σελίδας του site/blog σας, για το domain που έχετε στο Papaki. Εάν δεν εισάγετε συγκεκριμένο url, τότε θα σας εμφανίσει την αρχική του website σας.
-Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το κουτάκι αριστερά από την πρόταση “Θέλω να εμφανίζεται διαφορετική σελίδα σε όσους δεν είναι fans (fan gate)”, ώστε οι μη fans να βλέπουν διαφορετική σελίδα μέχρι να κάνουν like στη σελίδα σας.

 

Ενεργοποίηση Papaki Facebook App

β) Για το tab που θα δημιουργηθεί, μπορείτε να επιλέξετε μια από τις έτοιμες εικόνες που δημιουργήσαμε για εσάς και να πληκτρολογήσετε στο αντίστοιχο πεδίο, το όνομα που θέλετε να έχει αυτό το tab στη σελίδα σας στο Facebook. Στο τέλος πατήστε ‘Ενεργοποιηση‘.

 

Δημιουργία Facebook Tab

γ) Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο Facebook και θα επιλέξετε τη σελίδα στην οποία θέλετε να εμφανιστεί το tab με το περιεχόμενο σας.

 

Επιλογή Facebook σελίδας, για FB tab

Βήμα 3. Έλεγχος και ενέργειες απενεργοποίησης
Ελέγχοντας τη σελίδα σας στο Facebook, θα δείτε ότι έχει δημιουργηθεί το tab σας, ανάμεσα στα υπάρχοντα tabs της σελίδας σας. Πατώντας πάνω στο tab, θα σας εμφανίσει τη σελίδα, της οποίας είχατε εισάγει το URL παραπάνω.
Τέλος, σε περίπτωση που δεν θέλετε να εμφανίζεται πια, μπορείτε μέσα από το Facebook να διαγράψετε το tab και στη συνέχεια μέσα από το Papaki, να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία.

 

Εμφάνιση tab στο Facebook

Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα για το Papaki Facebook App στο Papaki και ξεκινήστε σήμερα =) <3

 

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!