Extra γρήγορο Control Panel: Κάνε τα σημαντικότερα σε λιγότερο από 20΄΄

Γρήγορο Control Panel

30 Οκτωβρίου 2013, από

Γρήγορο Control Panel

Στο Papaki.gr πιστεύουμε ότι “less is more” και “fast is better”.

Έτσι φροντίζουμε να βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση του χρήστη και νομίζουμε ότι όλοι θέλουν να εντοπίζουν γρήγορα αυτό που ψάχνουν και να ολοκληρώνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το task που επιθυμούν. Για το λόγο αυτό, ένας από τους στόχους μας είναι οι ξεκάθαρες και γρήγορες λειτουργίες στο control panel!

Οι χρήστες μας πρέπει να ξοδεύουν χρόνο σε αυτό που κάνουν καλύτερα, δηλαδή στην επιχείρησή τους και όχι στη διαχείρηση του domain τους. Έτσι ερευνήσαμε και βελτιστοποιήσαμε αρκετές διαδικασίες και μετά πιάσαμε το.. χρονόμετρο!!!

Για να ακριβολογούμε, μετρήσαμε τον χρόνο που χρειάζεται ένας μέσος χρήστης για να ολοκληρώσει 5 βασικές λειτουργίες μέσα στο Control Panel του Papaki.gr.

Δείτε μόνοι σας τα αποτελέσματα:

1. Ανανέωση domain: 18΄΄ (δευτερόλεπτα)

Ανανέωση domain 18'' Ξεκινήσαμε από την ανανέωση ενός domain που είναι από τις πιο συχνές λειτουργίες για ένα χρήστη. Όταν ανανεώσεις το domain σου δεν θες να χάσεις όλη τη μέρα σου. Έτσι κάναμε τη συνολική διαδικασία να είναι μόλις 18΄΄! Ααα και μην ανησυχείτε για την απόδειξη ή το τιμολόγιο. Θα το λάβετε αυτόματα μέσα στις επόμενες μέρες =)

 

2. Αλλαγή nameservers 20΄΄

Αλλαγή nameservers

Η αλλαγή nameservers είναι το πρώτο πράγμα που κάνει ο μέσος χρήστης μόλις αποκτήσει το domain του και συνήθως αυτό που θέλει είναι να τοποθετήσει τους nameservers που του έχει δώσει ο provider του. Εδώ το χρονόμετρο έδειξε 20΄΄! Αν το 20΄΄ σας φαίνεται αρκετό, προσθέτω ότι αγοράζοντας οποιαδήποτε υπηρεσία eShop, Website, Hosting, Email από το Papaki.gr, ο χρόνος αυτός μηδενίζεται καθώς οι nameservers μπαίνουν αυτόματα στο domain από εμάς (εφόσον δεν έχει ήδη περασμένους)!

3. Ενεργοποίηση σελίδας Υπό Κατασκευή 16΄΄

Ενεργοποίηση Under Construstion 16''Πήρες το domain σου αλλά ακόμα δεν έχεις έτοιμο το Website σου? Κανένα πρόβλημα, έχει αποδειχτεί ότι δεν είσαι ο μόνος/η. Χιλιάδες χρήστες φαίνεται να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εσείς φροντίστε να διαλέξετε ποια από τις “Υπό κατασκευή” σελίδας σας ταιριάζει καλύτερα, και εμείς θα φροντίσουμε ο χρόνος που θα χρειαστείτε για να την ενεργοποιησετε, να είναι μόλις 16΄΄!!

4. Σύνδεση του domain σας με το Website Builder 17΄΄

Σύνδεση Website Builder 17''Έχετε ένα νέο domain και θέλετε να το συνδέσετε με ένα πακέτο WebSite builder? Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με έννοιες όπως CNAME και DNS. Με τα έτοιμα dns templates στο control panel θα δείτε ότι δεν πρόκειται για μια περίπλοκη διαδικασία. Ο χρόνος που θα δαπανήσετε θα είναι 17΄΄! Να μην ξεχάσω να πω ότι το ίδιο ισχύει για αντίστοιχες συνδέσεις του domain σας με Gmail, Yola, Blogger, Tumblr, Webnode και άλλα.

5. Κλείδωμα domain 4΄΄

Κλείδωμα domainΤους τελευταίους μήνες είδαμε ότι περισσότεροι χρήστες από όσους πιστεύαμε, θεωρούν το domain τους ένα περουσιακό στοιχείο. Το κλείδωμα ενός domain είναι μια σημαντική λειτουργία ασφαλείας και πολλοί χρήστες φαίνεται να την χρησιμοποιούν συστηματικά. Έτσι φροντίσαμε ο χρόνος κλειδώματος ενός domain να είναι σχεδόν τόσο μικρός όσο ο χρόνος ενός click. Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι το χρονόμετρό σας θα δείξει μόνο 4΄΄!

Αυτές ήταν οι οι ταχύτητες που πετύχαμε και ελπίζουμε να σας αρέσουν! Βέβαια, πάντα θα υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν ταχύτερα και απλούστερα! Ένα – ένα όμως θα τα εντοπίσουμε και θα τα αλλάξουμε, για όλους! 

Έχετε άλλες προτάσεις για το control panel? Ανυπομονούμε να τις μοιραστείτε μαζί μας!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!