Γιατί έγινε suspend η παραγγελία σου!

Fight scammers & frauds

07 Φεβρουαρίου 2014, από

Fight scammers & fraudsO Superman έχει τον Lex Luthor, o Batman τον Joker, ο Spiderman τον Green/hob Goblin, ο Hulk… το στενό του παντελόνι! Όπως κάθε ιστορία έχει τον κακό της, έτσι και online, χωρίς να έχουμε υπερ-δυνάμεις (bummer), εταιρίες domain names και hosting, μαζί με τα μητρώα των TLDs έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολυμήχανους “κακούς” και πολλαπλές fraud απόπειρες!

Τάση για μεγαλύτερη προστασία και ασφάλεια

H ICANN πλέον άλλαξε την πολιτική κατοχύρωσης domain names, ζητώντας επιβεβαίωση στοιχείων ιδιοκτήτη για περισσότερες ενέργειες! Η EURid έχει αρχίσει να ζητάει διορθώσεις σε “inaccuracies” και ελλείψεις σε WHOIS δεδομένα, ενώ στα GR domains έχει γίνει πιο αυστηρός ο έλεγχος των προσωπικών δεδομένων του ιδιοκτήτη ενός domain, όπως το τηλέφωνο.

Και ενώ τα παραπάνω αποτελούν σημαντικά βήματα για την ασφάλεια online, υπάρχουν ορισμένα “soft spots” τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με αναλυτικό έλεγχο των στοιχείων μιας παραγγελίας, όπως:

  • κλεμμένες κάρτες
  • “περίεργες” ανώνυμες αγορές με paysafecard
  • fraud αγορά μεγάλων ποσών credits στο Papaki
  • χρήση του δωρεάν hosting για fraud sites “paypal-site-pay-safe.com”, πχ we steal your money περιπτώσεις κ.α..

Η ασφάλεια είναι νούμερο 1 προτεραιότητα για όλους μας και συνδέεται άμεσα με την ποιότητα των υπηρεσιών που θέλουμε να σου παρέχουμε!

Γιατί έγινε suspend η παραγγελία σου;

Στο papaki χρησιμοποιούμε ένα εξελιγμένο σύστημα ελέχγου όλων των παραγγελιών, το οποίο σύμφωνα με έναν αλγόριθμο, δίνει ένα βαθμό ρίσκου σε όλες τις συναλλαγές. Αν ο βαθμός είναι μεγάλος, τότε αυτόματα η παραγγελία και ο λογαριασμός γίνενται προσωρινά suspend, το ποσό παραμένει δεσμευμένο και το τμήμα ελέγχου συναλλαγών στέλνει email με βήμα-βήμα οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει για να ολοκληρωθεί η παραγγελία!

Αφού παραλάβουμε τα στοιχεία που έχουμε ζητήσει για τον έλεγχο της συναλλαγής, κάνουμε χειροκίνητα επιβεβεβαίωση της παραγγελίας και είσαι έτοιμος/η να χρησιμοποιήσεις τις νέες σου υπηρεσίες!

Επιβεβαίωση και για αγορά με paysafecard;

Η paysafecard έχει γίνει ο αγαπημένος τρόπος πληρωμής (πέρα των κλεμμένων στοιχείων πιστωτικής) των διάφορων “John Smiths” του online κόσμου! Εκμεταλλεύονται την ανωνυμία της κάρτας για να αγοράσουν domain names και hosting και να ανεβάσουν λογιών και λογιών fraud sites (amazon or paypal related, παρεμφερή με sites τραπεζών στο εξωτερικό κ.α.).

Οι απόπειρες που έχουμε δεχθεί τον τελευταίο καιρό αλλά και οι περιπτώσεις που αναγκαστήκαμε να κατεβάσουμε sites ήταν υπερβολικά πολλές. Για το λόγο αυτό, πλέον και η Paysafecard περνάει από έλεγχο του συστήματος που ανέφερα παραπάνω!

Πιστεύουμε ότι αν κάποιος δεν έχει τίποτα να κρύψει, θα αφιερώσει λίγο χρόνο να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του, όπως ήδη έχουν κάνει δεκάδες πελάτες μας! Έως τώρα, το 100% των πραγματικών και αξιόπιστων πελατών μας, επιβεβαιώνει τα στοιχεία του.

Τέλος, αυτό που θέλαμε να πετύχουμε με αυτό το blog post είναι να σε “ξεναγήσουμε” στη διαδικασία ώστε να γνωρίζεις τους λόγους για τους οποίους ορισμένες φορές αναγκαζόμαστε να γίνουμε γραφειοκρατικοί! Είμαστε ανοιχτοί στο να συζητήσουμε ό,τι σε απασχολεί σχετικά με την επιβεβαίωση των στοιχείων σου και να ακούσουμε τις απόψεις και προτάσεις σου.

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!