Μια ζεστή αγκαλιά σε περιμένει στις Ψηφιακές Γειτονιές.. ξανά! Έρχεσαι;

31 Μαρτίου 2014, από

psifiakesgeitonies

Πρόκειται για μια γειτονιά ενωμένη, χαρούμενη και αισιόδοξη, που ξεκίνησε να αναπτύσσεται πριν μερικά χρόνια και έχει εξελιχθεί σε μια ζεστή αγκαλιά για όλους τους bloggers.. και όχι μόνο! Φυσικά αναφέρομαι στις Ψηφιακές Γειτονιές, οι οποίες κρατούν υπόσχεση συνάντησης και φέτος για ένα συναρπαστικό διήμερο έμπνευσης, δύναμης, εκπαίδευσης και θετικής ενέργειας στις 4 & 5 Απριλίου 2014 στον πολυχώρο The HUB Events.

Πιστοί στο ραντεβού τους και φέτος, η οργανωτική ομάδα 5 δραστήριων γυναικών θέλει να μας μυήσει στον μαγικό κόσμο του blogging και να μας υπενθυμίσει ότι στην Ελλάδα το blogging μπορεί να κάνει πολύ ωραία και σημαντικά πράγματα γιατί έχει μέλλον! Έτσι λοιπόν προετοιμαζόμαστε για 2 ημέρες γεμάτες από εκπαιδευτικά workshops, ενδιαφέρουσες ομιλίες και panels από γνωστούς ομιλητές του χώρου και professional bloggers αλλά και πλήθος από πρωτότυπες και καινοτόμες εκδηλώσεις, που παραμένουν.. έκπληξη! Ανάμεσα στους ομιλητές των workshops θα βρίσκεται και ο Γιάννης, από την ομάδα μας, ο οποίος θα καθοδηγήσει τους fresh bloggers στην δημιουργία του δικού τους blog, απλά, έξυπνα και ουσιαστικά!

Πιστοί σε αυτό το ραντεβού είμαστε και εμείς, η ομάδα του Papaki.gr, γιατί πιστεύουμε στην δύναμη των blogs, ως πηγή σκέψης, έκφρασης, δημιουργίας και ανυπομονούμε να ανταμώσουμε bloggers και υποστηρικτές παρόμοιων πιστεύω. Θα είμαστε εκεί για να παρακολουθήσουμε συναρπαστικές ομιλίες, να εκπαιδευτούμε από τους ειδικούς, να συναντήσουμε και φέτος γνώριμους, online φίλους και να αποκτήσουμε νέους offline!

Για όλους εσάς λοιπόν που κολυμπάτε στην λάμψη που εκπέμπει η οθόνη του υπολογιστή σας και προσπαθείτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο ανάμεσα στην εργασία, τα παιδιά, το σχολείο, το γυμναστήριο, το μανάβικο, το δείπνο με φίλους, το πλύσιμο των πιάτων, τον ύπνο… για να δημοσιεύσετε ένα άρθρο στο blog σας αλλά και για όσους αναρωτιούνται ακόμη πώς είναι να διατηρείς το δικό σου blog, ήρθε η στιγμή να το ανακαλύψουμε παρέα στις 4 & 5 Απριλίου!

Να θυμάσαι ότι, πλούτος δεν είναι τί έχεις αλλά τί δίνεις και οι Ψηφιακές Γειτονιές έχουν πολλά να προσφέρουν και έτσι, όλοι μαζί, με αρωγό την γνώση και την έμπνευση, θα μεγαλώσουμε (σ)το αύριο!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!