Ανακάλυψε τις νέες καταλήξεις, που μιλούν για τέχνη & ψυχαγωγία!

17 Ιουνίου 2014, από

blogimages_arts

Φωτογραφία, μουσική, κινηματογράφος, θέατρο, πολιτισμός, εικαστικά, ζωγραφική και αμέτρητες άλλες μορφές έκφρασης στεγάζονται αρμονικά κάτω από αντιπροσωπευτικές, νέες καταλήξεις. Ανακάλυψέ τις:

Καταλήξεις διαθέσιμες για κατοχύρωση

.gallery: Ευκαιρία για branding για όλους τους λάτρεις της τέχνης, που θέλουν να επικοινωνήσουν με το κοινό τους και να προωθήσουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους.

.photography: Οι περισσότερες υπηρεσίες στον κλάδο της φωτογραφίας πλέον γίνονται ψηφιακά. Η κατάληξη .photography μπορεί να αποτελέσει κοινό χώρο για φωτογράφους, τυπογραφεία, όσους παρέχουν υπηρεσίες photo sharing ή και για τα studio φωτογράφησης.

.photo & .photos: Είτε είσαι επαγγελματίας ή ερασιτέχνης φωτογράφος σκέψου να κατοχυρώσεις ένα domain name, του στυλ yourname.photo ή yourname.photos και να προβάλλεις το portfolio σου online. Οι καταλήξεις είναι επίσης ιδανικές για sites με stock images, για sites διαγωνισμών φωτογραφίας, για επιχειρήσεις που πωλούν φωτογραφικό εξοπλισμό ή και για εκείνους που αναζητούν μια online στέγη για τα φωτογραφικά album τους.

.events: Rock συναυλίες, φεστιβάλ, εκθέσεις ζωγραφικής, fashion shows, διοργανώσεις μαραθωνίου, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και πολλά περισσότερα μπορούν να επικοινωνηθούν άψογα με την κατάληξη .events.

Καταλήξεις διαθέσιμες για προκατοχύρωση

Εάν δεν εντόπισες ακόμη την κατάληξη, που θα εκφράσει απόλυτα το πάθος σου, ρίξε μια ματιά στα νέα tlds, διαθέσιμα για προκατοχύρωση:

.actor .art .audible .audio .band .book .broadway .bway .film .hiphop .music .news

.pictures .radio .show .theatre .video .theater .movie .band .cooking .food

.club .eat .garden .group .guitars .meet .moda .pics .run .team .cam

Το internet εξελίσσεται και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας, σημαντικής εποχής. Ανακάλυψε την κατάληξη που σε εκφράζει και κάνε την ιδέα σου πράξη!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!