To Papaki.gr ο πρώτος πιστοποιημένος καταχωρητής ICANN στην Ελλάδα! Τι σημαίνει αυτό για εσένα;

04 Σεπτεμβρίου 2014, από

blogimage_icann

Μετά από μια πολύμηνη διαδικασία αυστηρού ελέγχου από την ICANN, το επίσημο διοικητικό όργανο για το συντονισμό των συστημάτων του παγκόσμιου διαδικτύου, λάβαμε την πιστοποίηση και γίναμε ο πρώτος πιστοποιημένος καταχωρητής ICANN στην Ελλάδα. Τώρα, ως πιστοποιημένοι καταχωρητές της ICANN, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες κατοχύρωσης όλων των Generic domain names, όπως το .com, .net, .org κλπ, άμεσα από τα αντίστοιχα μητρώα, χωρίς τη μεσολάβηση ενδιάμεσου μέρους.

Πόσο αυστηρά είναι τα κριτήρια πιστοποίησης

Η ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) αποτελεί το διοικητικό όργανο του διαδικτύου και είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση και ορθή λειτουργία των διαδικασιών και ενεργειών, που αφορούν το internet. Η διαδικασία ελέγχου για την πιστοποίηση διήρκησε συνολικά 10 μήνες και η ICANN εξέτασε την οικονομική ορθότητα της εταιρείας μας, την αξιοπιστία της διαδικασίας κατοχύρωσης και διαχείρισης domain names, καθώς και πολλαπλά τεχνικά, οργανωτικά και νομικά στοιχεία.

Τι σημαίνει να κατοχυρώνεις το domain σου από έναν διαπιστευμένο καταχωρητή της ICANN;

Η πιστοποίηση της ICANN συνεπάγεται και εξασφαλίζει την αξιοπιστία και ορθότητα του καταχωρητή. Κάθε ICANN καταχωρητής πληρεί όλες τις προδιαγραφές και προϋποθέσεις που ορίζει το διοικητικό όργανο και τηρεί όλα τα επίπεδα ποιότητας, ασφάλειας και ορθής λειτουργίας.

Κατοχυρώνοντας το domain name σου από εμάς, πλέον η διαδικασία είναι ταχύτερη και ολοκληρώνεται άμεσα και απευθείας από το Papaki.gr στο σύστημα του μητρώου, χωρίς να μεσολαβούν ενδιάμεσα μέρη. Η διαδικασία κατοχύρωσης, εκτός από άμεση, είναι και ασφαλής, καθώς πληρούμε ταυτόχρονα όλες τις αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές που ορίζει η ICANN.

Επιπλέον, εφόσον δεν υπάρχουν ενδιάμεσα μέρη, θα μας επιτρέψει να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί και να παρέχουμε υπηρεσίες κατοχύρωσης domain name σε πιο χαμηλές τιμές.

Μαζί με εσένα, πάμε πιο μπροστά

Η ομάδα μας στο Papaki.gr, πιστή στις αξίες και το όραμά της, θα συνεχίσει να σου παρέχει αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες κατοχύρωσης. Στόχος μας είναι να κάνουμε το internet προσεγγίσιμο για όλους, μέσα από καινοτόμες και ποιοτικές υπηρεσίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κάνεις πιο εύκολα την ιδέα σου πράξη με ένα domain!

Ετικέτες

Μπες στη συζήτηση

  • Συγχαρητήρια για την αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών σας!

    Πότε με το καλό θα δούμε τις ανταγωνιστικές νέες χαμηλότερες τιμές κατοχύρωσης;

    • Ευχαριστούμε πολύ Παύλο!
      Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις νέες προσφορές που τρέχουν αυτή τη περίοδο στο site μας για τα .com και .net domains! Ελπίζουμε να σε εκπλήξουμε ευχάριστα στο μέλλον με πιο ανταγωνιστικές τιμές κατοχύρωσης! We’re working hard on it! :)

Πες μας τη γνώμη σου!