Νέο Plesk 12 στους servers του Papaki

Νέο Plesk 12

09 Σεπτεμβρίου 2014, από

Νέο Plesk 12
Πριν μερικές ημέρες όλα τα πακέτα Hosting με περιβάλλον διαχείρισης Plesk 10, αναβαθμίστηκαν σε Plesk 12! Επίσης, όλα τα νέα πακέτα Hosting που ανοίγουν στο Papaki, παρέχονται με το νέο Plesk 12 περιβάλλον διαχείρισης.
Για τον απλό χρήστη δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικά στην εμφάνιση και στη διαχείριση, όμως βελτιώθηκαν σημαντικά χαρακτηριστικά του Plesk, τα οποία σας αναφέρουμε σύντομα και περιεκτινά παρακάτω.

1. Ταχύτητα

Στο Plesk 12 έρχεται με εγκατάσταση Addons στους web servers, για μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης των sites και για καλύτερο configuration.

2. Ασφάλεια

Η ασφάλεια αναβαθμίζεται με τη βοήθεια 2 third-party εφαρμογών. Η 1η, Fail2ban, ανιχνεύει ύποπτη δραστηριότητα και μπλοκάρει προσωρινά IPs που προσπαθούν να διαπεράσουν την ασφάλεια του συστήματος. Προστατεύει έτσι FTP, mail services, SSH και το ίδιο το Plesk. H 2η, Modsecurity, προστατεύει από τυχόν τρωτά σημεία ή σχεδιαστικές ατέλειες των web εφαρμογών που μπορεί να υπάρχουν σε ένα site.

3. Σταθερότητα

Όπως και κάθε νέα έκδοση, το Plesk 12 έχει φροντίσει να διορθώσει bugs προηγούμενων εκδόσεων.

4. Φιλικό/Ευχάριστο Interface

Πλέον το περιβάλλον διαχείρισης του Plesk 12 είναι Mobile/tablet friendly για να πραγματοποιείτε ενέργειες εύκολα από τις ίδιες συσκευές που κάνετε browsing και social networking!

Για οτιδήποτε απορία προκύψει σχετικά με τις δυνατότητες διαχείρισης του νέου Plesk 12, αφήστε τα σχόλια σας παρακάτω, ή επικοινωνήστε με την ομάδα Support του Papaki.

Ετικέτες

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!