Ανακάλυψε 5 νέες καταλήξεις για τον Οκτώβρη!

01 Οκτωβρίου 2014, από

blogimages_october

Μπορεί να είναι λίγες σε αριθμό αλλά σίγουρα πολλά υποσχόμενες, οι νέες καταλήξεις που θα διατεθούν τον Οκτώβριο. Εάν θέλεις να προβάλλεις τις δραστηριότητες, τα events και ό,τι όμορφο συμβαίνει στη πόλη σου, εάν αναζητάς έξυπνους τρόπους για να προωθήσεις εκπτωτικά κουπόνια και προσφορές και για πολλούς λόγους ακόμη, οι 5 νέες καταλήξεις του Οκτώβρη θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες!

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 1/10/2014

.deals > Επέλεξε το .deals για να προωθήσεις προσφορές, κουπόνια και άλλες ενέργειες marketing και να αυξήσεις το πελατολόγιό σου.

 Ημερομηνία Κατοχύρωσης 6/10/2014

.desi > Η συγκεκριμένη κατάληξη προέρχεται από τη σανσκριτική λέξη “desh”, που σημαίνει “της χώρας μας” και προσδιορίζει το λαό, τα προϊόντα και τον πολιτισμό της νότιας Ασίας και Ινδίας. Εάν εργάζεσαι, ζεις, δραστηριοποιείσαι στη συγκεκριμένη περιοχή ή εάν θέλεις να αναπτύξεις μια ξεχωριστή online κοινότητα, η συγκεκριμένη κατάληξη σου ταιριάζει.

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 8/10/2014

.city > Προώθησε τις εκδηλώσεις που γίνονται στην πόλη σου, τις ευκαιρίες που προσφέρει και τα αξιοθέατα που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες με ένα .city domain. Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες!

 Ημερομηνία Κατοχύρωσης 14/10/2014

.okinawa > Πρόκειται για πόλη της Ιαπωνίας, γνωστή για το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο. Η κατάληξη είναι ιδανική για κάθε άτομο ή επιχείρηση που θέλει να δημιουργήσει μια σχετική online κοινότητα.

 Ημερομηνία Κατοχύρωσης 22/10/2014

.healthcare > Τώρα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν online κόμβο για ολόκληρο τον κλάδο υγείας, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, νοσοκόμων, ασθενών, ασφαλιστικών εταιρειών, κέντρων αποκατάστασης και θεραπείας.


Απέκτησε όσες νέες καταλήξεις επιθυμείς, προώθησε την επιχείρησή σου, μίλησε για τα hobby και το πάθος σου και ξεκίνα να κάνεις την ιδέα σου πράξη με ένα νέο domain!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!