14 νέα domain tlds για το Νοέμβριο! Ανακάλυψέ τα!

03 Νοεμβρίου 2014, από

blogimages_nov_tlds

14 νέες καταλήξεις “ανοίγουν” το Νοέμβρη και προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές και δυνατότητες σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν online! Δείτε τα ένα-ένα παρακάτω.

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 4/11/2014

.capetown > Το Capetown της Ν. Αφρικής είναι γνωστό για την αναπτυγμένη τουριστική βιομηχανία! Το συγκεκριμένο γεωγραφικό tld μπορεί να βοηθήσει τις τοπικές επιχειρήσεις και οποιονδήποτε ζει, εργάζεται ή συνδέεται με το Capetown να αναπτύξει την online παρουσία του.

.joburg > Αντιπροσωπευτική κατάληξη για όσους θέλουν να αναπτυχθούν online και να προβάλουν το μεγαλύτερο οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ν. Αφρικής, Johannesburg. 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 5/11/2014

.market > Οι δυνατότητες ενός .market είναι απεριόριστες! Η κατάληξη είναι ιδανική για να περιγράψει κάθε επιχείρηση και eshop που εμπορεύεται προϊόντα, για ένα marketing agency που θέλει να ενισχύσει την online παρουσία του, για ένα blog που δημοσιεύει άρθρα για marketing και advertising, για stock markets, grocery markets, farmer markets και οτιδήποτε περιλαμβάνεται στην έννοια της αγοράς!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .ads, .promo, .marketing

.mortgage > Κατοχύρωσε το .mortgage για να δημιουργήσεις ένα αξιόπιστο online hub για τους καταναλωτές, επαγγελματίες, αναλυτές, μεσίτες, δανειστές, τις ρυθμιστικές αρχές, τους οργανισμούς και όσους ασχολούνται και ενδιαφέρονται για τον κλάδο των υποθηκών.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .broker, .home, .finance

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 12/11/2014

.restaurant > Οι περισσότεροι χρήστες αναζητούν online νέα εστιατόρια και πραγματοποιούν τις κρατήσεις τους. Σκέψου να κατοχυρώσεις το full business name σου με την κατάληξη .restaurant! Με αυτό τον τρόπο ενισχύεις το brand name σου περισσότερο από μια .com, .gr ή .net κατάληξη.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .cafe, .bar

.gifts > Η κατάληξη αντιπροσωπεύει αποτελεσματικά φιλανθρωπικά ιδρύματα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Επίσης, δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν στοχευμένες landing pages με προσφορές, κουπόνια και δώρα.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .giving, .gift, .charity

.sarl > Εάν σκέφτεσαι να δραστηριοποιηθείς στη Γαλλία, αυτή η κατάληξη σε ενδιαφέρει! Κατοχύρωσε ένα .sarl (Société Anonyme à Responsabilité Limitée) domain name και προσέγγισε αποτελεσματικά τους γαλλόφωνους χρήστες του internet.

.engineer > Το .engineer προσφέρει ένα online hub για όλα τα επαγγέλματα που απαρτίζουν τον κλάδο των μηχανικών. Κατοχύρωσέ το για να δημιουργήσεις forums, να ανακοινώσεις θέσεις εργασίας, να δημοσιεύσεις σχετικά events, ειδήσεις και νέα.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .engineering, .lawyer, .architect

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 24/11/2014

.gent > Ως ένα από τα πιο δημοφιλή οικονομικά, πολιτιστικά και ιστορικά κέντρα του Βελγίου, η πόλη Γάνδη έχει πλέον τη δική της κατάληξη. Το .gent μπορεί να κατοχυρωθεί από οποιονδήποτε, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 25/11/2014

.click > Ο πιο συχνός όρος που χρησιμοποιείται online είναι το “click”. Φαντάσου να έχεις ένα domain που προτρέπει και παρακινεί τους χρήστες σε δράση! Το .click κάνει ακριβώς αυτό και είναι η καλύτερη επιλογή για να αυξήσεις το traffic στο site σου.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .online, .website, .ads

.diet > Εάν είσαι διατροφολόγος, διαιτολόγος, food blogger ή καλοφαγάς τότε το .diet είναι η κατάλληλη κατάληξη για να προσεγγίσεις και να συνδεθείς με το κοινό που σε ενδιαφέρει!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .fit, .eat, .menu

.help > Χρειάζεσαι βοήθεια ή θέλεις να προσφέρεις βοήθεια σε άλλους; Το .help είναι η ιδανική κατάληξη για να δημιουργήσεις ένα site με οδηγίες, tutorials, χρήσιμα άρθρα και συμβουλές για όσους αναζητούν βοήθεια online.

Άλλη σχετική κατάληξη: .diy

.hosting > Πίσω από κάθε σπουδαίο site βρίσκεται μια αξιόλογη εταιρεία hosting. Εάν προσφέρεις υπηρεσίες φιλοξενίας ή εάν μοιράζεσαι συμβουλές και χαρακτηριστικά για να εντοπίσουν οι χρήστες την καλύτερη εταιρεία hosting, η συγκεκριμένη κατάληξη είναι ιδανική για εσένα!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .host, .marketing, .site

.property > Η συγκεκριμένη κατάληξη περιγράφει την αγορά ακινήτων και είναι ιδανική επιλογή για μεσιτικά γραφεία, κατασκευαστές ακινήτων, εκτιμητές και πωλητές.

Κατοχύρωσε την κατάληξη που περιγράφει την επιχείρηση, το αντικείμενο, το hobby σου και κάνε την ιδέα σου πράξη με ένα domain!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!