Γνώρισε το Γιώργο, από την ομάδα των Developers!

15 Ιανουαρίου 2015, από

blogimages_giorgosG

Οι περισσότεροι όταν ακούν τη λέξη “developer” φέρνουν στο νου τους ένα άτομο κολλημένο μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή και χαμένο στο γράψιμο και τη μετάφραση αμέτρητων γραμμών κώδικα. Ίσως κάπως έτσι να είναι τα πράγματα για τους περισσότερους developers, αλλά η ιστορία του Γιώργου διαφέρει λιγάκι…

 

“Θυμάμαι τα σχολικά μου χρόνια με πολύ διάβασμα και αθλητισμό. Σπούδασα στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Παν/μίου Κρήτης (CSD για τους μυημένους) και παράλληλα εργαζόμουν, άλλοτε περιστασιακά κάνοντας “δουλειές του ποδαριού” κι άλλοτε σε πιο σημαντικές θέσεις, σχετικές με το αντικείμενό μου. Ως code lover και fan της μελέτης, πρόσφατα ολοκλήρωσα και το Μεταπτυχιακό μου στα Πληροφοριακά Συστήματα.

Εδώ και 9 χρόνια είμαι στην οικογένεια της Enartia, με τα τελευταία 5 να με βρίσκουν στην ομάδα των Developers του Papaki, όπου ασχολούμαι με την υποστήριξη και βελτιστοποίηση των συστημάτων της εταιρείας. Αγαπώ αυτό που κάνω και περισσότερο μου αρέσει να δημιουργώ νέα πράγματα και να “παίζω” με νέες τεχνολογίες. Νιώθω τυχερός, γιατί το Papaki είναι γεμάτο από τέτοιου είδους προκλήσεις! Με την ομάδα μου δημιουργούμε νέες εφαρμογές και λειτουργίες στο Papaki και αναλαμβάνουμε projects με επίκεντρο την καλύτερη εμπειρία του χρήστη.

Αν με ρωτήσεις ποια είναι τα μυστικά που κάνουν την καθημερινότητα στο γραφείο πιο εύκολη, θα σου πω 3: το νέο μου Dell-ακι, το Firebug/Device Emulator και φυσικά η super εσπρεσιέρα μας :)

Εκτός από τον προγραμματισμό, μεγάλες μου αγάπες είναι ο αθλητισμός και η μουσική. Πάντα βρίσκω χρόνο για διάφορες δραστηριότητες, όπως γυμναστήριο, tennis, ποδήλατο και τρέξιμο. Επίσης, αφιερώνω αρκετό χρόνο ακούγοντας μουσική και ανακαλύπτοντας νέα κομμάτια που μπορούν να προστεθούν στη δισκοθήκη μου.

Αν μπορούσα να συνοψίσω την μέχρι τώρα πορεία μου σε μια φράση, αυτή θα ήταν: “I’m not afraid of anyone, but sometimes I’m afraid of myself”, γιατί ο μοναδικός παράγοντας που μπορεί να εμποδίσει την εξέλιξή σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός.”

Ετικέτες

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!