Papaki Video Tuts: Βασικές ενέργειες για το domain σου!

29 Ιανουαρίου 2015, από

blogimages_howto_blue

Το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει μια σειρά από video tutorials στο Papaki YouTube channel μας, με στόχο να σε καθοδηγήσουν στη διαχείριση βασικών λειτουργιών του domain σου, αλλά και να σου παρουσιάσουν πώς θα κάνεις διάφορες ενέργειες μέσα από το Control Panel σου.


Εάν λάβεις ενημερωτικό email από το Papaki ότι το domain σου πλησιάζει στη λήξη του, εάν χρειαστεί να αλλάξεις τους nameservers ή εάν δεν γνωρίζεις πώς θα συνδέσεις το domain με το WebSite Builder πακέτο σου, το Blogger και άλλες εφαρμογές.. μην προβληματίζεσαι! Η Δέσποινα, από την ομάδα Marketing, σου εξηγεί βήμα – βήμα πώς θα κάνεις όλα τα παραπάνω μέσα από το Control Panel σου στο Papaki. Δες παρακάτω τα HOW TO videos:

 

1. Ανανέωση Domain εύκολα κι απλά

Η ανανέωση ενός ή πολλών domains είναι εύκολη υπόθεση! Δες στο video που ακολουθεί 2 εναλλακτικούς τρόπους για να ανανεώσεις το domain σου πριν λήξει.

https://www.youtube.com/watch?v=9HTBwASF5vI

 

2. Αλλαγή nameservers

Ή αλλιώς.. πώς θα ενημερώσεις τους εξυπηρετητές.

Η συγκεκριμένη ενέργεια γίνεται μέσα από το Control Panel του Papaki και, εκτός από τους νέους nameservers, το μόνο που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι οι κωδικοί πρόσβασης στο λογαριασμό σου! Τόσο απλά ;)

Tip: Για περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους nameservers, ρίξε μια ματιά στο Community Forum του Papaki.

 

3. Σύνδεση domain με διάφορες εφαρμογές

Εάν θέλεις να συνδέσεις το domain σου με κάποια εφαρμογή από το Papaki, όπως WebSite Builder & PapakiShop, ή με τρίτες εφαρμογές, όπως Gmail, WIX, Tumblr, Weebly, κ.α. θα χρειαστεί να δημιουργήσεις τις κατάλληλες εγγραφές (records). Μη σε τρομάζει! Όλα γίνονται με ένα click μέσα από το λογαριασμό σου στο Papaki! :)

 

Εάν ψάχνεις απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα που αφορούν τις υπηρεσίες μας, οι επιλογές που έχεις είναι πολλές:

Θέλουμε τη γνώμη σου! Αν σε ενδιαφέρει να δεις κι άλλα videos από την ομάδα μας, γράψε τις προτάσεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!