Papaki Video Tuts: Πώς θα ενεργοποιήσεις το domain forward κι άλλες λειτουργίες μέσα στο CP σου!

20 Φεβρουαρίου 2015, από

blogimages_howto_green

Όλα γίνονται απλά και γρήγορα μέσα από το λογαριασμό σου στο Papaki! Είτε είσαι νέος πελάτης και αναζητάς πληροφορίες για διάφορες διαδικασίες, είτε μας εμπιστεύεσαι χρόνια και θέλεις να ενεργοποιήσεις νέες λειτουργίες μέσα από το Control Panel σου, ρίξε μια ματιά στα How To video tutorials που έχουμε δημιουργήσει για εσένα.

Μέσα από 3 σύντομα videos θα μάθεις πώς να:

– ενεργοποιήσεις το domain forward / masking,

– επεξεργαστείς τα στοιχεία λογαριασμού και τιμολόγησης,

– αλλάξεις τρόπο πληρωμής σε μια παραγγελία και να εντοπίσεις εύκολα το παραστατικό σου.

 

1. Domain Forward / Masking

Μπορεί να έχεις κατοχυρώσει 2 διαφορετικά domains και να επιθυμείς να “δείχνουν” στο ίδιο site. Αυτή η ενέργεια ονομάζεται domain forward (ή ανακατεύθυνση) και στο παρακάτω video η Δέσποινα μας εξηγεί με απλό τρόπο πώς ενεργοποιείται μέσα από το Control Panel σου στο Papaki, τι διαφορά έχει το masking από το redirection και ποια μέθοδο προτείνουν οι μηχανές αναζήτησης!

Tip: Εάν αναζητάς το κατάλληλο domain για να κάνεις πράξη online την ιδέα σου, ρίξε μια ματιά σε μερικές χρήσιμες τεχνικές πληροφορίες. Κι αν ψάχνεις domain για το blog σου, διάβασε ακόμα 7 tips για να επιλέξεις το ιδανικό!

 

2. Στοιχεία Λογαριασμού & Τιμολόγησης

Κάθε πελάτης, είτε πρόκειται για ιδιώτη ή για εταιρεία, έχει το δικό του λογαριασμό στο Papaki. Μέσα από το λογαριασμό σου έχεις πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες, μπορείς να διαχειριστείς τις υπηρεσίες σου και όλα αυτά γρήγορα, ξεκάθαρα και με ασφάλεια!

Δες στο video που ακολουθεί πώς θα επεξεργαστείς τα στοιχεία λογαριασμού και τιμολόγησης:

Tip: Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για θέματα που αφορούν παραγγελίες και πληρωμές στο Papaki βρίσκονται στη Γνωσιακή Βάση μας. Ρίξε μια ματια ;)

 

3. Αλλαγή τρόπου πληρωμής & εύρεση παραστατικού

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικός και πολύτιμος είναι ο χρόνος σου! Γι’ αυτό έχουμε απλοποιήσει διαδικαστικά θέματα, όπως είναι η αλλαγή του τρόπου πληρωμής και η εύρεση ενός παραστατικού. Δες στο video που ακολουθεί πώς γίνονται όλα αυτά με λίγα μόνο clicks!

 
Tip: Διάβασε όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής στο Papaki και επίλεξε εκείνον που σε διευκολύνει περισσότερο!


Κάνε εγγραφή στο Papaki YouTube channel για ακόμη περισσότερα video tutorials κι αν θέλεις να μοιραστείς μαζί μας απορίες ή ιδέες άφησε το σχόλιό σου παρακάτω!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!