Ανακάλυψε 10 νέες domain καταλήξεις για το Μάρτιο! – Update

05 Μαρτίου 2015, από

blogimages_marchtlds

Το Μάρτιο θα διατεθούν 10 νέες domain καταλήξεις, διαθέσιμες για όλους και ιδανικές να περιγράψουν αποτελεσματικά την επιχειρηματική σου δραστηριότητα, το πάθος, το hobby, την ιδέα σου! Διάβασε παρακάτω ποιες είναι, πώς μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και γιατί μπορεί να σου ταιριάζουν:

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 1/3/2015

.wales & .cymru > Η κοινότητα της Ουαλίας έχει πλέον 2 αντιπροσωπευτικές καταλήξεις. Κατοχύρωσε το .wales ή το .cymru για να ενισχύσεις τη συγκεκριμένη online κοινότητα, να προωθήσεις το εμπόριο και τον τουρισμό και να διατηρήσεις ζωντανό το έντονο πολιτιστικό στοιχείο του τόπου.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .scot, .irish

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 2/3/2015

.whoswho > Η συγκεκριμένη κατάληξη σου δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσεις και να αναδείξεις το portfolio σου και την προσωπική ή επαγγελματική σου ταυτότητα online. Σκέψου να κατοχυρώσεις το όνομά σου ή την επωνυμία της επιχείρησής σου και να συνδέσεις το domain με τις σελίδες σου στα social media.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .actor, .vision, .contact

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 11/3/2015

.coach > Κατοχύρωσε ένα .coach domain για να επικοινωνήσεις με το κοινό που θέλεις να εκπαιδεύσεις, είτε πρόκειται για αθλητές είτε για στελέχη επιχειρήσεων.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .football, .basketball, .team

.legal > Για τον καθένα που αναζητά νομικές υπηρεσίες, το .legal σε διευκολύνει να δημιουργήσεις μια στοχευμένη online παρουσία. Ιδανική κατάληξη για δικηγόρους, νομικές εταιρίες και όποιον δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο κλάδο.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .attorney, .lawyer

.memorial > Εάν θέλεις να κρατήσεις ζωντανή τη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου, να μοιραστείς με άλλους αναμνήσεις και να δημιουργήσεις ένα μέρος για να μην ξεχαστεί ποτέ, ένα .memorial domain είναι μια σωστή επιλογή.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .rip, .love, .family

.money > Ο όρος “money” περιλαμβάνεται στις top online αναζητήσεις των χρηστών και αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης στα δελτία ειδήσεων και news sites. Η κατάληξη είναι ιδανική για όσους ασχολούνται με το εμπόριο, για οικονομικούς αναλυτές, επενδυτές, όσους αναλύουν συναλλαγματικές ισοτιμίες και όσους θέλουν να προωθήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες online.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .financial, .bank, .cash

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 23/3/2015

.tatar > Η κοινότητα Τατάρ αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πολιτιστική κοινότητα της Ρωσίας και πλέον αποκτά το δικό της, μοναδικό domain.  Εάν σε ενδιαφέρει να δικτυωθείς online με τη συγκεκριμένη κοινότητα, να μάθεις για τα ήθη και έθιμά τους και να μοιραστείς τις γνώσεις και εμπειρίες σου, ένα .tatar domain σου ταιριάζει.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .desi, .vlaanderen, .eus

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 24/3/2015

.nrw > Το αρκτικόλεξο NRW αναφέρεται στη γερμανική κοινότητα της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας (North Rhine-Westphalia). Κάθε επιχείρηση, οργανισμός, group και ιδιώτης που δραστηριοποιείται ή ενδιαφέρεται να δικτυωθεί online με τη συγκεκριμένη κοινότητα, μπορεί να το πετύχει κατοχυρώνοντας ένα .nrw domain.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .gent, .africa, .alsace

.green > Με ένα .green domain μπορείς να δείξεις στο κοινό σου πόσο σημαντική είναι η πράσινη ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα για εσένα και την επιχείρησή σου. Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα site ή blog αφιερωμένο στη βιώσιμη ανάπτυξη και οικολογική συνείδηση, να προωθήσεις online πράσινες ιδέες, λύσεις και έργα, τότε η συγκεκριμένη κατάληξη σου ταιριάζει! -UPDATE-

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .eco, .garden, .flowers


Οι online ευκαιρίες ολοένα και αυξάνονται με τις νέες domain καταλήξεις! Ίσως ήρθε η στιγμή να επιλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει και θα αναδείξει αποτελεσματικά την ιδέα, το όραμα, το στόχο σου. Εσύ, ποιο νέο tld έχεις κατοχυρώσει; Άφησέ τα σχόλιά σου παρακάτω.

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!