Γνώρισε τη Μαριάννα, μια δυναμική Product Manager!

11 Μαρτίου 2015, από

Από τα παλαιότερα μέλη της ομάδας, η Μαριάννα, μεταδίδει γνώσεις, ζωντάνια, κέφι και όραμα στην καθημερινότητά μας εδώ στο Papaki! Είναι online συνεχώς, απαντάει στα tweets σου και στα σχόλια που αφήνεις στη Facebook σελίδα του Papaki και το τελευταίο διάστημα κύριο μέλημά της είναι να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία σου σχετικά με την υπηρεσία των Domain Names. Διάβασε παρακάτω τη σύντομη ιστορία της:

 

Μικρή ήμουν ανήσυχο παιδί με πολλή ενέργεια. Σπούδασα στο Ηράκλειο λογιστική (βαρετό) και ως φοιτήτρια πήγα Erasmus (συναρπαστικό) στην Πράγα το 2006. Αυτή η εμπειρία έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μου και από τότε ξεκίνησα να ταξιδεύω πολύ! Έκανα στροφή στο Marketing με μια πρακτική στο Βέλγιο, ξεκίνησα πολεμικές τέχνες, “έπεσα” από αεροπλάνο, βούτηξα σε θάλασσες, πήρα τα βουνά, έκοψα το κρέας, απέκτησα το Ρίο, το σκύλο μου και προσπαθώ να δοκιμάζω συνεχώς καινούρια πράγματα. Τελευταία εμπειρία ήταν τα 2 χρόνια σε μια μικρή πόλη της Ολλανδίας, για το μεταπτυχιακό μου.

Στην ομάδα του Papaki ξεκίνησα το Νοέμβρη του 2007 ως Marketing Assistant. Στην πορεία ασχολήθηκα με Marketing & Communications και από τον Οκτώβρη του 2014 ξεκίνησα στο τμήμα Product Development, αναλαμβάνοντας τα domain names και κάποιες νέες υπηρεσίες που έρχονται στο Papaki. Ως product manager, ευθύνη μου είναι να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται για την online παρουσία τους, να λανσάρουμε συνεχώς καινοτόμα και χρήσιμα προϊόντα, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο να διευκολύνω όσο περισσότερο γίνεται την εργασία των ομάδων που εμπλέκονται στην υλοποίηση του εκάστοτε project.

Αυτό που με συναρπάζει περισσότερο στη δουλειά μου είναι ότι μαθαίνω καθημερινά κάτι νέο, είτε αφορά τις υπηρεσίες μας είτε τον τρόπο που επικοινωνούμε και οργανωνόμαστε εσωτερικά ως ομάδα. Τα νέα μας γραφεία και ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε πλέον μας έχει κάνει όλους πιο δημιουργικούς κι αποτελεσματικούς. Προσωπικά, Google docs, Slack, και Calendar μου έχουν λύσει τα χέρια. Επίσης, αγαπώ τους ανθρώπους του Papaki γιατί πιστεύω ότι ο καθένας είναι υπέροχα μοναδικός!

Στον ελεύθερο χρόνο μου προπονούμαι πολύ. Συγκεκριμένα ασχολούμαι με το Brazilian Jiu Jitsu και με την ομάδα μου κατεβαίνουμε τακτικά σε αγώνες! Αγαπώ επίσης και το crossfit γιατί το θεωρώ την απόλυτη fitness προπόνηση. Διαβάζω καθημερινά άρθρα σχετικά με τη δουλειά μου και βγάζω βόλτες το σκύλο μου σε πάρκα και παραλίες.

Είναι σημαντικό στη ζωή να έχεις πάντα ένα στόχο, δεν μπορείς να κινείσαι “‘άπλανος”. Αν έχεις θέσει ένα στόχο, όσο “δεξιά” ή “αριστερά” κι αν παρεκκλίνεις, αργά η γρήγορα θα επιστρέψεις σε αυτόν και θα τον κατακτήσεις. Και όπως λέει και ένας μεγάλος Βραζιλιάνος μέστρε “Nunca desista dos seus sonhos”… ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου, απλά βάλε στόχο ;)”

Ετικέτες

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!