Papaki Video Tuts: Ενέργειες για τα στοιχεία ιδιοκτήτη ενός domain!

03 Απριλίου 2015, από

blogimages_howto_orange

Εάν είσαι ο διαχειριστής ενός domain μπορείς να επεξεργαστείς διάφορα στοιχεία που αφορουν τον ιδιοκτήτη, όπως: email, τηλέφωνο και διεύθυνση. Επίσης, ανάλογα με την κατάληξη του domain, μπορείς να αλλάξεις ή να μεταβιβάσεις την επωνυμία του ιδιοκτήτη του domain σου.

Δημιουργήσαμε 2 σύντομα video tutorials, τα οποία εξηγούν αναλυτικά πώς θα προχωρήσεις σε αυτές τις ενέργειες:

 

1. Πώς θα επεξεργαστείς τα στοιχεία ιδιοκτήτη του domain σου;

Με τον όρο “στοιχεία” εννοούμε τις πληροφορίες του ιδιοκτήτη του domain, όπως: επωνυμία, email, τηλέφωνο, fax και διεύθυνση. Μπορείς να επεξεργαστείς τα στοιχεία επικοινωνίας όσες φορές επιθυμείς και στο video που ακολουθεί η Δέσποινα σου εξηγεί πώς θα το κάνεις μέσα από το λογαριασμό σου στο Papaki:

 Tip: Το domain είναι το σημαντικότερο κομμάτι ιδιοκτησίας του site σου. Ωστόσο, είσαι σίγουρος ότι εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης του domain σου;

 

2. Πώς θα αλλάξεις τον ιδιοκτήτη ενός domain;

Ή πώς θα μεταβιβάσεις ένα domain σε άλλο ιδιοκτήτη;

Στο video που ακολουθεί η Δέσποινα εξηγεί πώς γίνεται η διαδικασία step by step και ό,τι χρειάζεται να γνωρίζεις.

Tip: Για τις καταλήξεις .EU, .GR, .FR, .CO.UK η αλλαγή ιδιοκτήτη είναι χρεώσιμη. Αναλυτικό τιμοκατάλογο για το κόστος αλλαγής όλων των καταλήξεων μπορείς να διαβάσεις εδώ.


Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα videos που ετοιμάζουμε; Κάνε εγγραφή στο Papaki YouTube channel για να μη χάνεις λεπτό από τις ενημερώσεις, κι αν έχεις απορίες ή χρειάζεσαι διευκρινίσεις για κάποια διαδικασία στο Papaki, άφησε τα σχόλιά σου παρακάτω! ;)

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!