.sale, .tennis, .video & 6 ακόμη νέες domain καταλήξεις διαθέσιμες από το Μάιο! Εσύ, ποια θα επιλέξεις;

05 Μαΐου 2015, από

blogimages_may_tlds

Η λίστα με τις νέες καταλήξεις συνεχώς μεγαλώνει και μας θυμίζει για ακόμη μια φορά πόσες επιλογές έχουμε για να κάνουμε την ιδέα μας πράξη με ένα domain! Διάβασε παρακάτω 9 νέα gTLDs διαθέσιμα από το Μάιο και ανακάλυψε εκείνο που σου ταιριάζει:

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 6/5/2015

.sale > Για τους καταναλωτές του σήμερα, το shopping ξεκινάει online! Είτε αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες είτε ολοκληρώνουν μια παραγγελία, οι χρήστες συμβουλεύονται το internet πριν αγοράσουν κάτι. Κατοχύρωσε το .sale για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες landing pages και να προωθήσεις προϊόντα ή υπηρεσίες που είναι σε έκπτωση ή διάφορα online promotions.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .bargains, .discount

.video > Το streaming video αποτελεί ένα τεράστιο μέρος της κουλτούρας του internet. Αν είσαι video professional ή ασχολείσαι με το vlogging ή πιστεύεις ότι τα videos είναι αποτελεσματικός τρόπος έκφρασης και προώθησης των προϊόντων σου, η συγκεκριμένη κατάληξη σου ταιριάζει!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .movie, .radio, .audio

.ngo > Οι NGOs ή Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί έχουν ως αποστολή την ανθρωπιστική εργασία. Απόκτησε ένα .ngo domain και προώθησε το στόχο σου online!

Σημ.: Το .ngo είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για ΜΚΟ και το Μητρώο ορίζει συγκεκριμένη διαδικασία και κριτήρια που θα πρέπει να πληρούνται. Όποια ΜΚΟ κατοχυρώσει το .ngo θα αποκτήσει μαζί και την κατάληξη .ong, την οποία δεν θα μπορεί να διαχειριστεί ανεξάρτητα αλλά μόνο σαν εναλλακτική επιλογή του .ngo. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινώνησε με το Support του Papaki!

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 12/5/2015

.design > Από το interior design & το web design ως το fashion & graphic design, οι δυνατότητες που έχεις με τη συγκεκριμένη κατάληξη είναι απεριόριστες. Προώθησε το portfolio σου και προσέλκυσε το κοινό που σε ενδιαφέρει με ένα .design domain ή κατέκτησε τη δουλειά που σου ταιριάζει μέσω του προσωπικού σου .design blog!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .art

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 20/5/2015

.one > Η αξία του να είσαι μοναδικός, ξεχωριστός ή πρώτος αποτυπώνεται ιδανικά με ένα .one domain! Σκέψου να κατοχυρώσεις το business name σου (yourbusinessname.one) ή να κάνεις ξεχωριστό το blog σου με μια κατάληξη του στυλ: yourblogname.one, just.one, give.one κ.α. Μη ξεχνάς ότι … there can only be one! ;)

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .uno

.chat > Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τα chat rooms του χθες και πλέον το chatting είναι μια online δραστηριότητα που τη συναντάμε παντού. Κατοχύρωσε το .chat για να αναπτύξεις online διάλογο με το κοινό σου ή να προωθήσεις chatting platforms, accessories & software.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .phone, .webcam

.style > Φέρε το στυλ σου στο web κατοχυρώνοντας ένα .style domain name! Η κατάληξη είναι ιδανική για σχεδιαστές, φωτογράφους, fashion bloggers, καλλιτέχνες, διακοσμητές και όσους έχουν στυλ ;)

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .moda, .beauty, .fashion

.tennis > Απανταχού λάτρεις του tennis ενωθείτε κάτω από ένα .tennis domain! Ιδανικό για αθλητές, προπονητές, tennis clubs, tennis forums και tennis lovers!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .sport, .coach, .fan

 

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 12/5/2015

.apartments > Η αναζήτηση του κατάλληλου διαμερίσματος μπορεί να γίνει κουραστική καθώς το internet έχει πλημμυρίσει από άσχετες και ανακριβείς πληροφορίες. Είτε προσφέρεις διαμερίσματα διακοπών είτε μόνιμης κατοικίας, σκέψου να κατοχυρώσεις τη συγκεκριμένη κατάληξη και να προσελκύσεις το κοινό που σε ενδιαφέρει.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .studio, .casa, .haus

 

Κατοχύρωσε τη νέα κατάληξη που σε εκφράζει και ανέδειξε τη δουλειά, το πάθος, την ιδέα σου online! Ανακάλυψε νέες ευκαιρίες και στόχευσε αποτελεσματικά το κοινό που σε ενδιαφέρει!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!