Papaki Video Tuts: Αυτόματο login σε admin panels μέσα από το CP & δημιουργία email στο Plesk

24 Ιουλίου 2015, από

blogimages_howto_blue

Σημαντικές ενέργειες πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα μέσα από το Papaki CP και το Plesk! Στα 2 videos που ακολουθούν η Δέσποινα από το Τμήμα Marketing σου εξηγεί βήμα-βήμα πώς θα πραγματοποιήσεις χρήσιμες και βασικές ενέργειες που σου λύνουν τα χέρια και κάνουν την online ζωή σου εύκολη:

1. Login στο Plesk & σε άλλα admin panels μέσα από το CP account σου

Για να διαχειριστείς τα αρχεία του site σου, να παρακολουθήσεις στατιστικά χρήσης και να πραγματοποιήσεις όλες τις απαιτούμενες ενέργειες στο Plesk δεν χρειάζεται να θυμάσαι κωδικούς και passwords! Εκτός όμως από το Plesk panel, μπορείς να συνδεθείς αυτόματα μέσα από το Papaki CP σου σε όλα τα admin panels των υπηρεσιών του Papaki. Δες πώς:

Tip: Εάν αναζητάς τρόπους για να εγκαταστήσεις αυτόματα εφαρμογές στο Plesk ή ένα application στο hosting πακέτο σου, ή δεν γνωρίζεις πώς να αλλάξεις τα στοιχεια FTP σύνδεσης, μην προβληματίζεσαι άλλο! Στην Knowledge Base του Papaki θα βρεις όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν τη διαχείριση του Plesk.

2. Δημιουργία email για το domain σου στο Plesk

Ακολουθώντας τον κανόνα που υποστηρίζει ότι ένα branded email της μορφής [email protected] προσφέρει μεγαλύτερη αξιοπιστία, αναγνώριση και βοηθάει στο personal branding και τις marketing ενέργειες μιας επιχείρησης, πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να το δημιουργήσεις! Τα βήματα είναι απλά:

  • Κατοχυρώνεις το domain που επιθυμείς,
  • Επιλέγεις το email ή hosting πακέτο που σου ταιριάζει,
  • Το συνδέεις με το domain σου, προσέχοντας να καταχωρήσεις τις σωστές εγγραφές, και
  • Ακολουθείς τις σύντομες οδηγίες του video παρακάτω για να δημιουργήσεις custom email διεύθυνση μέσα από το Plesk panel:

Φροντίζουμε να ενημερώνουμε τακτικά το Papaki YouTube channel με χρήσιμα videos που αφορούν τη διαχείριση των υπηρεσιών μας. Γίνε κι εσύ ένας από τους εκατοντάδες subscribers μας για να ενημερώνεσαι συνεχώς για τα νέα How To Video Tutorials κι εάν δεν βρίσκεις αυτό που αναζητάς, γράψε μας τις ιδέες σου στα σχόλια παρακάτω!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!