Μάθε ποιες είναι οι 19 ολοκαίνουργιες domain καταλήξεις για τον Αύγουστο!

06 Αυγούστου 2015, από

Blogimages_Papaki_augustTlds

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η βασική σκέψη που στροβιλίζει στο μυαλό μας είναι μία: ξεκούραση, άρα ευκαιρία για έμπνευση! Εάν σκέφτεσαι τρόπους για να κάνεις την ιδέα σου πράξη online, η επιλογή της ιδανικής domain κατάληξης είναι το πρώτο βήμα. Με 19 νέα gTLDs που βγαίνουν live τον Αύγουστο για κατοχύρωση, σου προσφέρουμε 19 ιδέες για έμπνευση!

Βάλε φαντασία, γίνε δημιουργικός και δες στη λίστα που ακολουθεί τις νέες domain καταλήξεις:

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 1/8/2015

.lat > Ο όρος “lat” περιγράφει την κοινότητα των Latinos και αυτή η domain κατάληξη είναι ιδανική για κάθε επιχείρηση, οργανισμό ή οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να δημιουργήσει ένα online space για τη συγκεκριμένη κοινότητα.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .latino, .global, .international

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 5/8/2015

.tech > Ένα tld που προάγει την καινοτομία και δημιουργεί ένα digital hub για να ανθίσουν high tech λύσεις και ιδέες online!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .technology, .science, .web

.accountant > Η κατοχύρωση ενός domain name με μια εξειδικευμένη κατάληξη, όπως το .accountant, επιτρέπει στους λογιστές και όσους ασχολούνται με το συγκεκριμένο πεδίο να συνδεθούν πιο εύκολα με τους πελάτες τους και να ανταλλάξουν απόψεις με συναδέλφους online.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .accountants, .tax

.download > Καθημερινά, 46 εκατ. apps γίνονται download! Πρόσθεσε τη μουσική, τις εικόνες, τα έγγραφα και το software και θα διαπιστώσεις αμέσως γιατί η συγκεκριμένη κατάληξη προσφέρει μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στο web.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .software, .computer, .technology

.loan > Ιδανική domain κατάληξη για επιχειρήσεις ή ιδιώτες που αναζητούν τραπεζικά δάνεια, επενδυτικές συμβουλές και αναπτυξιακές λύσεις.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .mortgage, .finance, .money

.racing > On your mark, get set, go! Το .racing προσφέρει μια ευρεία επιλογή, όχι μόνο για όσους ασχολούνται με sports αλλά και για κάθε επιχείρηση, οργανισμό, blogger ή οποιονδήποτε αγωνίζεται για ένα σκοπό!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .win, .team

.win > Το .win ήρθε για να ενώσει το πάθος για νίκη και είναι η κατάλληλη επιλογή για να ενώσει όλους τους game enthusiasts!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .best, .rocks

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 11/8/2015

.lol > Μοίρασε άφθονο γέλιο και στιγμές ευτυχίας στο web με ένα “laugh out loud” domain name!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .fun, .buzz

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 19/8/2015

.dog > Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσεις την αγάπη σου online και να μοιραστείς ιδέες, εμπειρίες, συμβουλές και μυστικά για τον πιο πιστό μας φίλο!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .pet

.hockey > Είτε είσαι προπονητής, φίλαθλος, αθλητικός όμιλος ή retailer του συγκεκριμένου αθλήματος, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να μοιραστείς το πάθος σου online για το hockey!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .sports, .football

.run > Από μαραθωνοδρόμους μέχρι όσους ασχολούνται με το software run, η συγκεκριμένη κατάληξη είναι η κατάλληλη για να μοιραστούν online τις ιδέες και το πάθος τους!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .download, .sport

.taxi > Το .taxi προσφέρει ένα αναγνωρίσιμο digital hub για ολόκληρο τον κλάδο των taxi. Είτε σε ενδιαφέρει να διευρύνεις το επιχειρηματικό σου δίκτυο και να βρεις νέους συνεργάτες είτε να διαφημίσεις τις υπηρεσίες μεταφοράς που προσφέρεις, η συγκεκριμένη κατάληξη σου ταιριάζει.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .flights

.theater > Το .theater δημιουργεί μια νέα online εμπειρία για τον χώρο του θεάτρου, παρέχοντας μια αξιόπιστη domain κατάληξη για μέλη, ηθοποιούς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο κλάδο.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .actor, .art, .broadway

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 26/8/2015

.coupons > Είναι αλήθεια ότι όλοι μας αγαπάμε τις προσφορές, αλλά κάποιες φορές είναι δύσκολο να εντοπίσεις το καλύτερο deal ανάμεσα σε τόσα deal sites που υπάρχουν! Κάνε τη διαφορά και κατοχύρωσε ένα .coupons domain για να ξεχωρίσεις online.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .coupon, .bargains, .cheap

.movie > Θέλεις να μοιραστείς την αγάπη σου για το cinema; Με ένα .movies domain τα καταφέρνεις άριστα! Εκτός από reviews, η συγκεκριμένη κατάληξη μπορεί να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά από όσους εμπορεύονται, πωλούν ή παράγουν ταινίες.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .reviews, .film

.soccer > Μετά το .football, έρχεται το .soccer να προστεθεί στη λίστα των νέων gTLDs, που υποστηρίζουν το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .tennis, .yoga, .fan

.online > Εάν ακόμη δεν έχεις εντοπίσει την ιδανική για εσένα domain κατάληξη, μην πτοείσαι! Το .online σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις την ιδέα σου στο web, χωρίς περιορισμούς.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .web, .blog

.fyi > Το .fyi σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις τον ιδανικό online χώρο για να κρατάς το κοινό σου πάντα ενημερωμένο! (Τα .fyi θα διατεθούν τελικά στις 02/09/2015)

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .new, .review

.mba > Το new TLD, που μιλάει στην καρδιά των business professionals! Εάν είσαι κάτοχος MBA τώρα είναι η ευκαιρία να δημιουργήσεις την επαγγελματική σου σελίδα και να επιδείξεις τις γνώσεις και δεξιότητές σου. (Τα .mba θα διατεθούν τελικά στις 02/09/2015)

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .degree, .phd, .college

Ενημερώσου από το Papaki Blog για όλες τις νέες καταλήξεις που βγαίνουν live κάθε μήνα και σίγουρα θα εντοπίσεις εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα! ;)

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!