Η Μαρία μας, πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη να σε εξυπηρετήσει!

18 Αυγούστου 2015, από

blogimages_voganatsimaria

Προσπάθησε να περιγράψεις εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν μια επιχείρηση επιτυχημένη. Ένα εξαιρετικό προϊόν ή μια super wow υπηρεσία δεν αρκούν. Το καλό customer support έρχεται να συμπληρώσει το χαμένο κομμάτι του puzzle της επιτυχίας και να κάνει τη διαφορά!

Η φιλική και, ταυτόχρονα, επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών είναι απαραίτητη όχι μόνο για τη συνολική επιτυχία μιας επιχείρησης, αλλά και για τη διατήρηση ενός θετικού brand image. Στο Papaki πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη επικοινωνία βασίζεται στη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πελάτη και την ομάδα μας.  

Μετά την Ειρήνη και το Γιώργο, ήρθε η στιγμή να σου παρουσιάσω τη Μαρία από την ομάδα Support μας. Η Μαρία, μας εξηγεί τι αγαπάει περισσότερο στη δουλειά της, μοιράζεται αστείες στιγμές στην εταιρία κι αποκαλύπτει την καλύτερη συμβουλή που άκουσε ποτέ! Διάβασε τη σύντομη ιστορία της παρακάτω:

“Κατάγομαι από την Ερμιόνη Αργολίδος, αλλά μεγάλωσα και σπούδασα στο Ηράκλειο Κρήτης. Ξεκίνησα τις σπουδές μου από το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην πορεία όμως με κέρδισε ο κλάδος της Πληροφορικής. Έτσι, έδωσα ξανά πανελλήνιες και πέρασα στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων του ΤΕΙ Ηρακλείου, απ’ όπου και αποφοίτησα. Από το 2011 μπήκα στην ομάδα του Papaki και ήδη μετράω 4 χρόνια στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Αυτό που αγαπώ περισσότερο στη δουλειά μου είναι η ίδια η δουλειά που κάνω! Άλλωστε, πιστεύω ότι εάν δεν αγαπάς πραγματικά τη δουλειά σου, σύντομα δεν θα την κάνεις καλά. Κι ένα από τα στοιχεία που με γεμίζουν περισσότερο είναι η ομάδα που έχουμε δημιουργήσει μεταξύ μας! Το χαμόγελο και η αισιοδοξία όλων μέσα στην εταιρία επιδρούν θετικά στην ψυχολογία μας, κι αυτό συμβάλλει στο να υπάρχει συνεχώς καλό κλίμα συνεργασίας. Οι αστείες στιγμές που μοιραζόμαστε είναι αμέτρητες, με πιο ξεχωριστές τα καθιερωμένα καλοκαιρινά beach parties και τον αγώνα paintball που διοργάνωσε το Papaki για εμάς.

Όταν δεν βρίσκομαι στο Papaki, αφιερώνω τον χρόνο μου στα άτομα που αγαπώ! Παράλληλα ασχολούμαι με τη μαγειρική, τη διακόσμηση, τη φωτογραφία και λατρεύω τα ταξίδια. Το μεγάλο project που τρέχω αυτό τον καιρό είναι η προετοιμασία του γάμου μου. Αυτό, όμως, που με συναρπάζει περισσότερο είναι η ξιφασκία με την οποία ασχολούμαι τα τελευταία 3 χρόνια! Με συναρπάζει κυρίως γιατί συνδυάζει αρμονικά την άσκηση σώματος και νου. Συμμετέχω κάθε χρόνο με μεγάλο ενθουσιασμό και επιτυχία, μπορώ να πω, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας, είτε με την ομάδα του αθλητικού μας συλλόγου είτε ατομικά.

Επειδή “you only live once”, είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή που ζούμε γιατί είναι μοναδική, να αναγνωρίζουμε και να διορθώνουμε τα λάθη μας και να βάζουμε στόχους. Άλλωστε, στην αγαπημένη μου ατάκα: “Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς!” βρίσκω το δικό μου νόημα για όλα τα παραπάνω! ;)”

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!