Φύσηξε δροσερό αεράκι Σεπτεμβρίου φέρνοντας 9 νέες domain καταλήξεις! Μάθε ποιες είναι!

01 Σεπτεμβρίου 2015, από

Blogimages_SEPT_Gtlds

Πιστοί στο ραντεβού μας κι αυτό το μήνα, σου παρουσιάζουμε 9 νέες domain καταλήξεις που θα βγουν live για κατοχύρωση το Σεπτέμβρη! Περιληπτικά να σου πω ότι τα παρακάτω new tlds θα ενθουσιάσουν οπαδούς, φοιτητές, business professionals και επιχειρήσεις! Μάθε παρακάτω γιατί:

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 1/9/2015

.amsterdam > Μετά τη Μαδρίτη, το Τόκυο, τη Βαρκελώνη, τις Βρυξέλλες και πολλές ακόμη πόλεις,  καταφτάνει το Αμστελόδαμο με τη δική του, αντιπροσωπευτική domain κατάληξη. Εάν σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις ένα digital hub με επίκεντρο το Άμστερνταμ, κατοχύρωσε τη συγκεκριμένη κατάληξη! Θα δεις… είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσεις.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .madrid, .tokyo, .barcelona

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 2/9/2015

.fans > Είτε σου αρέσει ο αθλητισμός και τα sports, είτε σου έχουν κολλήσει την ταμπέλα “movie freak”, είτε αναζητάς το επόμενο fan club για να γραφτείς, σίγουρα το .fan είναι μια FANταστική επιλογή για μοιραστείς το πάθος σου online!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .fan, .sports, .team

.fyi > Κράτησε τους επισκέπτες στο site σου πάντα ενημερωμένους με ένα .fyi domain name και πρόσφερε tips, συμβουλές και γνώση online με την πιο σχετική κατάληξη.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .buzz, .review

.mba > Είτε θέλεις να δημιουργήσεις μια mba κοινότητα, είτε σε ενδιαφέρει να προωθήσεις MBA προγράμματα σπουδών, είτε αναζητάς έξυπνους τρόπους για να συνδεθείς με business professionals, η συγκεκριμένη κατάληξη σου ταιριάζει!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .degree, .phd, .college

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 8/9/2015

.ski > Με το κατάλληλο .ski domain έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις αποτελεσματικά ski resorts, ski schools, retail stores και να δημιουργήσεις ένα online snowsports community.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .run, .team, .sport

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 16/9/2015

.men > Ιδανική επιλογή για όσες επιχειρήσεις στοχεύουν στο αρσενικό κοινό! Κατοχύρωσε ένα .men domain και προώθησε online τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μιλούν στην καρδιά των ανδρών.

Άλλες σχετικές επιλογές: .dad, .cool

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 23/9/2015

.courses > Κατοχύρωσε τη συγκεκριμένη κατάληξη για να θεσπίσεις ένα αξιόπιστο online namespace για φοιτητές, καθηγητές, πανεπιστήμια, εκπαιδευτικούς συνεργάτες και όσους θέλουν να προωθήσουν το πάθος τους για την εκπαίδευση.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .academy, .degree, .education

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 24/9/2015

.rent > Feel like home με ένα .rent domain! Πρόσφερε στο κοινό σου τις αξιόπιστες πληροφορίες και λύσεις που χρειάζεται και κάνε την ενοικίαση κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης, εύκολη υπόθεση!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .rentals, .properties

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 29/9/2015

.college > Ο Σεπτέμβρης είναι ο ιδανικός μήνας για να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Με ένα .college domain μπορείς να προσφέρεις όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεται το κοινό σου για να ξεκινήσει τη φοιτητική του ζωή.   

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .academy, .school, .mba

Η νέα γενιά domain names αποκτά ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές παγκοσμίως. Οι global κατοχυρώσεις έχουν ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο και κάθε μήνα καινούργια domain διαμαντάκια έρχονται να προστεθούν στη λίστα των New gTLDs. Εξοπλίσου με φαντασία και δημιουργικότητα και είμαι σίγουρη ότι θα εντοπίσεις εκείνη τη domain κατάληξη που περιγράφει ιδανικά το πάθος, το όνειρο, την ιδέα σου!

Happy Registering! ;)

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!