Τα νέα TLDs: Γενάρης-Φλεβάρης

28 Ιανουαρίου 2016, από

tlds-jan-16-papaki

Από τη λίστα με τα resolutions σου για το νέο χρόνο δεν μπορεί να λείπει και μια νέα ιδέα, που ξεκινάει να γίνεται πραγματικότητα με ένα domain. Δες τα νέα gTLDs που ανοίγουν μέχρι τον Φεβρουάριο και διάλεξε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στην ιδέα σου!

Διαθέσιμες καταλήξεις από 20.01.2016:

.family
Έχεις blog που περιγράφεις τις οικογενειακές σου στιγμές ή δίνεις συμβουλές για μια αρμονική ζωή στο σπίτι; Η πιο “οικογενειακή” κατάληξη άνοιξε και είναι διαθέσιμη για σένα.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .baby, .dad, .kids

.auto
Αυτός ο μήνας είναι για σένα, τρελαμένε με τα αμάξια! Είτε σκέφτεσαι να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου είτε έχεις μάντρα ή αν απλά τα αμάξια είναι το πάθος σου, το .auto είναι εδώ!

.car
Έχεις συνεργείο; Πουλάς ανταλλακτικά αυτοκινήτων; Αγαπάς τόσο πολύ το αμαξάκι σου που θέλεις να καταγράφεις… την ιστορία της ζωής του; Άλλη μια κατάληξη ανοίγει για σενα.

.cars
Παραμένουμε στους αυτοκινητό-φιλους! Mε το .cars μπορείς να ‘παίξεις’: βάζοντας μπροστά τη μάρκα αυτοκινήτου που σε ενδιαφέρει φτιάχνεις ένα άψογο brand name που μένει στο μυαλό.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .boats, .motorcycles, .parts

Διαθέσιμες καταλήξεις από 27.01.2016:

.theatre
Εάν είσαι του θεάτρου και είσαι και λίγο… british, σίγουρα θα προτιμήσεις αυτή τη νέα κατάληξη! Είτε θέλεις να γράφεις για θέατρο ή είσαι ηθοποιός ή θέλεις να προωθήσεις παραστάσεις κάποιας σκηνής, έχεις το κατάλληλο εφόδιο.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .actor, .film, .theater

.security
Η πιο ταιριαστή κατάληξη εάν προσφέρεις υπηρεσίες ασφαλείας, συναγερμούς, security. Έτσι, το domain σου παραπέμπει άμεσα και ξεκάθαρα σε αυτό που κάνεις!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .engineering, .architect, .photography

.vin
Vous aimez Paris? Είσαι φαν του καλού κρασιού και θέλεις να δώσεις στο site σου μια νότα γαλλικής φινέτσας; Επιτέλους είναι διαθέσιμη η κατάληξη που τα λέει όλα στα γαλλικά!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .florist, .farm, .guru

.wine
Άλλη μια… οινο-κατάληξη! Έχεις κάβα, είσαι οινοπαραγωγός ή σομελιέ. Δεν μπορείς να μην το πεις με το ίδιο το domain σου.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .vodka, .beer, .pizza

Διαθέσιμες καταλήξεις από 10.02.2016:

.kyoto
Είτε έχεις επιχείρηση με έδρα στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ή απευθύνεσαι σε πελάτες στην πόλη του Kyoto ή ακόμη κι αν έκανες ένα μαγικό ταξίδι εκεί και θέλεις να μοιραστείς τις εμπειρίες σου -το .kyoto είναι εδώ!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .catalonia, .cologne,

Διαθέσιμες καταλήξεις από 16.02.2016:

.cloud
Αυτή είναι η αγαπημένη μου από τις νέες καταλήξεις. Γιατί μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αν, ας πούμε, ζεις “στα σύννεφα”! Ή αν θέλεις να ανεβάζεις φωτογραφίες από σύννεφα που μοιάζουν με κάτι άλλο. Ή φυσικά αν το έχεις γυρίσει στο cloud και θες να το πεις μέσα στο domain σου.

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .computer, .chat, .hosting

Διαθέσιμες καταλήξεις από 23.02.2016:

.pet
Αγαπητέ ζωόφιλε, επιτέλους η κατάληξη που περίμενες. Είτε έχεις κτηνιατρείο ή συμμετέχεις σε κάποια ζωόφιλη δράση ή απλά θέλεις να φτιάξεις ένα blog και να ανεβάζεις φωτογραφίες με το ζωάκι σου, είσαι εδώ!

Άλλες σχετικές καταλήξεις: .pets, .eco, .garden

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!