Ακόμη δεν πήρες το .ME domain σου;

20 Απριλίου 2016, από

1 million me domains

(Update: 24/04/2018)

To .ΜΕ είναι εγώ κι εσύ. Το .ME είναι η πλέον προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κατάληξη domain, γι’ αυτό και κατακτά όλο και περισσότερο φανατικό κοινό παγκοσμίως.

Για άλλη μια φορά, η δημοφιλής αυτή κατάληξη έχει πολλούς λόγος να γιορτάζει!

Tο Facebook αγαπάει το .ME

Είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιείς το Messenger app του Facebook και να είσαι ένας από τους 1.300 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του! Ένας τεράστιος όγκος μηνυμάτων ανταλλάσσεται καθημερινά μεταξύ χρηστών και επιχειρήσεων. Για να διευκολυνθεί η επικοινωνία αυτή, δημιουργούνται τα M.ME Messenger Links. Κάθε Facebook page αποκτά ένα σύντομο και πολύ εύκολο username (m.me/username) που πληκτρολογώντας το κανείς ανοίγει στο Messenger ένα διάλογο με την συγκεκριμένη επιχείρηση! Διάβασε σε αυτό το άρθρο πώς το Facebook αποφάσισε να κάνει πιο σύντομα τα domains του χρησιμοποιόντας την κατάληξη .ΜΕ.

Γιατί να πάρεις εσύ ένα .ME;

H συγκεκριμένη κατάληξη αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, φτάνοντας σήμερα τα 1 εκατομμύρια .ME! Τι κάνει, όμως, τα .ME τόσο δημοφιλή;

  • Τα .ME domains είναι ξεχωριστά και ιδιαίτερα – είναι ΕΣΥ!
  • Είναι μικρά και σου μένουν εύκολα στο μυαλό.
  • Μπορείς εύκολα να κάνεις λογοπαίγνια στο domain (domain hack) και να περάσεις το μήνυμά σου άμεσα!

Διάβασε σε αυτό το post πώς μπορείς να ξεχωρίσεις με ένα .ME domain.

Άλλος ένας βασικός λόγος για να κατοχυρώσεις τώρα το δικό σου .ME είναι ότι δεν πρέπει να χάσεις την προσφορά από το Papaki: μόνο 6,90€ από 19,90€!


Για φινάλε, άφησα ένα ενδιαφέρον και παιχνιδιάρικο infographic με πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τα .ME και το πώς άγγιξαν το… εκατομμύριο! Κάνε κλικ στην εικόνα παρακάτω για να το δεις ολόκληρο.

Προσαρμογή – μετάφραση: Papaki

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!