Δημήτρης ο πολυ-μήχανος Daily Hero του Papaki

27 Απριλίου 2017, από

Αν δεν είναι κολλημένος πίσω από την κονσόλα να ‘τερματίζει’ το αγαπημένο του video game Rainbox Six Siege, θα κάνει βόλτες με την καινούρια του μηχανή. Διαφορετικά, το πιο πιθανό είναι να βλέπει για χιλιοστή φορά κάποια σκηνή από τον επικό “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”. Ο Δημήτρης αγαπάει τα anime και είναι φανατικός ταινιόφιλος -αν κάνεις spoiler και του χαλάσεις την ταινία, σίγουρα θα σε εκδικηθεί…

Ό,τι και να κάνει όμως, το μυαλό του Δημήτρη είναι στο επόμενο πρόβλημα και τη λύση του! Γι’ αυτό και θα καταπιαστεί με το να φτιάξει ή να ‘εξελίξει’ τον υπολογιστή στο σπίτι του, από χόμπι. Το πάθος του για problem-solving τον έκανε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Papaki. Ως daily hero της ομάδας του support, απολαμβάνει να σε εξυπηρετεί για ό,τι θέμα κι αν προκύψει. Μάθε λίγα παραπάνω για εκείνον μέσα από τα δικά του λόγια :)

“Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Εύβοια. Στην Κρήτη ήρθα για να σπουδάσω στο τμήμα πληροφορικής του ΤΕΙ Ηρακλείου και τελικά έμεινα!
Στο Papaki ξεκίνησα να εργάζομαι το Μάρτιο του 2015. Είμαι μέλος της ομάδας του support: καθημερινά εξυπηρετώ τους πελάτες που επικοινωνούν μαζί μας για πληροφορίες, είτε για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν τα domains, τα πακέτα hosting ή άλλες υπηρεσίες τους στο Papaki.

Αυτό που αγαπάω στη δουλειά μου είναι η ικανοποίηση που νιώθω όταν έχω βοηθήσει κάποιον που έχει επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών, να λύσουμε μαζί ένα ζήτημα – όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα μου άρεσαν οι υπολογιστές. Λατρεύω να συναρμολογώ και να επιδιορθώνω προβλήματα! Γι’ αυτό και μια αγαπημένη μου ατάκα είναι το “κλασσική περίπτωση βλάβης” του ηθοποιού Κώστα Τσάκωνα. Όποτε κάποιος από την παρέα έχει θέμα με τον υπολογιστή του, ζητάει τη βοήθεια μου, γνωρίζοντας πως είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και θα βοηθήσω χωρίς δεύτερη σκέψη!”

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!