Κάθε επιχείρηση χρειάζεται ένα .cloud domain

05 Απριλίου 2018, από

Η κατάληξη .cloud έκλεισε δύο χρόνια από την πρώτη μέρα που βγήκε online για κατοχύρωση. Από την αρχή μέχρι και σήμερα το Μητρώο του μένει προσηλωμένο στον αρχικό του στόχο, να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να δώσουν ζωή στις ιδέες τους, μέσα από ένα σύγχρονο domain.

Το .cloud μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει μια νέα δημοφιλής και επιτυχημένη κατάληξη, καθώς έδωσε νέα προσέγγιση στην online παρουσία. Πλέον, το .cloud έχει ξεπεράσει τα 130.000 κατοχυρωμένα domain σε 175 χώρες, χάρη στο ισχυρό δίκτυο συνεργατών που έχει σε όλο το κόσμο.

Ακολουθώντας την εξέλιξη των cloud υπηρεσιών, το Μητρώο του .cloud καταγράφει ανοδική πορεία, παράλληλη με την ανοδική εξέλιξη των υπηρεσιών και των εφαρμογών που δημιουργούνται πάνω σε cloud υποδομές. Μεγάλη συνεισφορά στην επέκταση της κατάληξης έχουν οι καινοτόμες startups και άλλες μικρές νέες επιχειρήσεις που υποστηρίζουν την cloud τεχνολογία.

Εκτόξευσε την επιχείρηση σου με ένα σύγχρονο domain!

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια το .cloud χρησιμοποιείται ως βασική κατάληξη για το domain αρκετών επιχειρήσεων που προσφέρουν online υπηρεσίες. Μερικά παραδείγματα είναι η πλατφόρμα IoT της Samsung: Artik.cloud, η Nulia.cloud, Journey.cloud (online journaling), Fint.cloud (λογιστικές υπηρεσίες) και Dropshare.cloud (πλατφόρμα filesharing).

Μία Βρετανική online πλατφόρμα για δώρο-κάρτες και κουπόνια voucher η Reward.cloud, κατοχύρωσε αμέσως το .cloud domain ως κύριο domain της εταιρίας. Σκοπός αυτής της στρατηγικής κίνησης ήταν να αποκτήσει μια ισχυρή online ταυτότητα που θα τη βοηθούσε να προσελκύσει ευκολότερα τους κατάλληλους γι’ αυτήν πελάτες. Οι υπηρεσίες που προσφέρει βασίζονται σε cloud υποδομές και θέλοντας να ανοίξει τις πόρτες της σε νέες αγορές, ο Alex Preece, συν-ιδρυτής της εταιρίας αποφάσισε να προχωρήσει έχοντας ένα domain που θα αποτελεί παράλληλα και brand της εταιρίας του.

Το Internet “των πληροφοριών” θα είναι στο προσκήνιο το 2018

Η εταιρία Reward.cloud δημιουργήθηκε από την ανάγκη που υπήρχε για διαχείριση των cloud πληροφοριών προκειμένου μεγάλες εταιρίες να εξοικονομήσουν πόρους αλλά και χρήματα, αυτοματοποιώντας μια χρονοβόρα έως τώρα διαδικασία για αυτές – τη διαχείριση των ηλεκτρονικών δωρο-καρτών, και voucher. Είναι ένα παράδειγμα για το πώς η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση θα αλλάξει τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε – συμπεριλαμβανομένων των αυτόνομων αυτοκινήτων, των drones, των smartphones και μιας ατελείωτης “βιβλιοθήκης” εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, οι οποίες παράγουν συνεχώς τεράστιες ποσότητες δεδομένων που αφορούν τόσο τους καταναλωτές όσο και τις επιχειρήσεις.

Μάλιστα μέχρι το 2025 τα παγκόσμια δεδομένα αναμένεται να φτάσουν τα 163 zettabytes -#τισουλεωτώρα- δηλαδή 10 φορές περισσότερα από την ποσότητα που παράχθηκε το 2016. Η εταιρία Rio.cloud είναι ένα παράδειγμα επιχείρησης που επωφελείται πλήρως από την επανάσταση αυτή των δεδομένων

«Ξεκινώντας την εταιρία RIO, θέλαμε να δημιουργήσουμε την πρώτη ανοιχτή πλατφόρμα που θα αφορά τον τομέα των μεταφορών και των logistics και θα βασίζεται σε cloud υποδομές», δήλωσε ο Markus Lipinsky, Διευθύνων Σύμβουλος της RIO.Cloud. «Η απόκτηση ενός .cloud domain, αποτέλεσε προφανής επιλογή καθώς ενδυναμώνει το μήνυμά μας, ότι όλες οι υποδομές και το πλήρης οικοσύστημα των υπηρεσιών μας βασίζεται σε cloud τεχνολογία.»

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου πλέον οι cloud υποδομές θα πρέπει να πάνε ένα βήμα πέρα από την αποθήκευση και την επεκτασιμότητα. Να προχωρήσουν βάση των σύγχρονών αναγκών που δημιουργούνται, όπως για παράδειγμα real-time data crunching, προβλέψεις και AI, machine learning, cloud native εφαρμογές, κα.

Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση προκαλεί συναρπαστικές εξελίξεις και είναι φυσικό μια τέτοια τεράστια αλλαγή να εγείρει ερωτήματα γύρω από το μέλλον των βιομηχανιών, των επιχειρήσεων και των θέσεων εργασίας. Σε αυτό το πρώτο στάδιο της cloud εποχής οι επιχειρήσεις και οι εταιρίες θα πρέπει να εξελιχθούν, και να υιοθετήσουν ένα σύγχρονο domain για να προετοιμαστούν για τη νέα επανάσταση και τις αλλαγές που έρχονται.

Αν προσφέρεις online υπηρεσίες και ψάχνεις μια διεθνώς γνωστή κατάληξη για να επεκτείνεις την επιχείρηση σου, αναζήτησε και κατοχύρωσε τώρα το .Cloud domain σου στο Papaki.

Ετικέτες

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!