Έτσι γιορτάσαμε την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών!

Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

12 Οκτωβρίου 2018, από

Ο Οκτώβριος μάς καλωσόρισε πριν μερικές μέρες και παρά το ότι κάνει φιλότιμη προσπάθεια να μας συννεφιάσει, εμείς δεν πτοούμαστε! Φέρνουμε τη λιακάδα στα γραφεία μας με κάθε αφορμή. Την πρώτη του κιόλας μέρα, βάλαμε τα γιορτινά μας, τα χαμόγελά μας και ήρθαμε να πούμε “καλό μήνα”, “καλή εβδομάδα” αλλά και “χρόνια πολλά” στην ομάδα του Support! Βλέπεις, μαζί με τον Οκτώβριο ξεκίνησε η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών και εμείς δε θα μπορούσαμε να μη τη γιορτάσουμε. Μπαλόνια, εκπλήξεις, φαγητά, παιχνίδια, ευχές… Όλα στα γραφεία του Papaki, καθώς θεωρήσαμε ότι αυτή η Εβδομάδα που διοργανώνεται από το Εθνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, ήταν μια καλή αφορμή να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί, να μάθουμε περισσότερα ο ένας για τον άλλον, αλλά και να πούμε ένα “μπράβο” στην ομάδα του Support μας για τις προσπάθειες και τα επιτεύγματά της!

Δευτέρα

Τη Δευτέρα λοιπόν, έγινε το δυναμικό ξεκίνημα! Αρχικά, μικρά δώρα επιβράβευσης περίμεναν όλα τα μέλη της ομάδας που καθημερινά δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να προσφέρει μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης σε σένα και σε κάθε πελάτη μας. Σε όλα τα γραφεία του Support υπήρχε μια σοκολάτα, ένα καπέλο, μια παλέτα σουβέρ και ένα γλαστράκι με πλατύφυλλο φυτό. Μετά την παραλαβή των δώρων, σειρά είχε η παρατήρηση των αλλαγών στο χώρο! Δύο μεγάλα λευκά χαρτιά είχαν τοποθετηθεί καθώς και ένα βάζο… Η εσωτερική ενημέρωση εξηγούσε τα πάντα: από τη μια είχαμε τον Kαμβά Ζωγραφικής και Ευχών. Εκεί μπορούσαμε να γράφουμε όλη την εβδομάδα στιχάκια, μηνύματα, μαντινάδες, ανέκδοτα και ό,τι άλλο θέλαμε να μοιραστούμε με τους συναδέλφους μας! Από την άλλη υπήρχε το Wish Jar, ένα βάζο που ο καθένας μας είχε τη δυνατότητα να γράψει μέχρι την Παρασκευή ιδέες ή μια ευχή που θα ήθελε να πραγματοποιηθεί. Γιατί, στο Papaki αγαπάμε τις ιδέες!

Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών Papaki

Τέλος, την πρώτη αυτή μέρα της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, δε θα μπορούσαμε να μη συνεχίσουμε την παράδοση που ξεκίνησε πέρυσι και να σφυρίξουμε την έναρξη του ενδοεταιρικού τουρνουά ping pong!

Τρίτη

Η Τρίτη ξεκίνησε με πρωινό κεραμένο για όλους από την ομάδα του Support! Στις 9:00 βρεθήκαμε όλοι στον μπουφέ, για να απολαύσουμε γλυκά, αλμυρά, χυμούς και φρούτα, ανταλλάσσοντας παράλληλα “καλημέρες” και προβλέψεις για το ποιος θα κερδίσει τους αγώνες ping pong της ημέρας. Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν στο σχετικό κανάλι που δημιουργήθηκε στο Slack, το εργαλείο που χρησιμοποιούμε για τις καθημερινές μας επικοινωνίες. Το παιχνίδι όμως δεν περιορίστηκε στο αγαπημένο ping pong. Στο εορταστικό μενού προστέθηκε το “Πες βρες”. Έτσι, εκεί που βρισκόμασταν στο γραφείο κάνοντας καθημερινά tasks, ξαφνικά κάποιος από το Support μάς προ(σ)καλούσε σε μάχη γνώσεων. Λίγα λεπτά διασκέδασης, πολλά χαμόγελα!

Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών Papaki

Τετάρτη – Πέμπτη

Ping Pong και “Πες βρες” συνεχίστηκαν, ενώ ένα κουίζ τύπου “Μάντεψε ποιος” έφτασε στα e-mail μας το μεσημέρι! Έκτοτε, ξεκινήσαμε να σπάμε το κεφάλι μας προσπαθώντας να βρούμε απαντήσεις σε ερωτήσεις που αφορούσαν κάποιον Support Hero, κάπου, μέσα στην εταιρεία. Παράλληλα, με ανεβασμένη διάθεση, συνεχίσαμε να συμπληρώνουμε ευχές στο Wish Jar αλλά και μαντινάδες ή σχόλια στον Καμβά Ζωγραφικής και Ευχών!

Παρασκευή

Η ξεχωριστή αυτή εβδομάδα ολοκληρώθηκε για εμάς όπως άρχισε: με πολλά χαμόγελα. Ο εορταστικός επίλογος είχε ένα μοναδικό μεσημεριανό για την ομάδα του Support, άνοιγμα του Wish Jar και καταγραφή των ευχών, καθώς και βραβεύσεις. Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε ο νικητής του τουρνουά ping pong αλλά και του κουίζ “Μάντεψε ποιος”. Επίσης, πραγματοποιήθηκε και ψηφοφορία για την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας. Ένας παπαράτσι κυκλοφορούσε από τη Δευτέρα στο γραφείο και μας φωτογράφιζε. Είχε έρθει η στιγμή να πούμε πιο “κλικ” ήταν πιο ωραίο:

Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών Papaki 2018

Σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως εκτός από… δάφνες, όσοι τερμάτισαν πρώτοι είχαν και όμορφα δώρα. Και φυσικά, από αυτό το πολυήμερο πάρτι για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, εσύ δε γινόταν να λείπεις. Ήσουν παρών σε όλες μας τις συζητήσεις, σε “συναντήσαμε” στην άλλη άκρη της γραμμής και σε ευχαριστήσαμε που μας προτιμάς προσφέροντας σου μοναδικές τιμές σε προϊόντα μας.

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να τελείωσε αλλά η καλή μας διάθεση όχι! Συνεχίζουμε με χαμόγελο και με διαρκείς προσπάθειες να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Προς αυτή την κατεύθυνση, η ατζέντα όλων μας στο Papaki γεμίζει με όμορφες δραστηριότητες και πρωτότυπα workshops. Το πιο πρόσφατο μάλιστα, με ομιλήτρια τη Λουκία Τσιμιτσέλη, μας έδωσε την ευκαιρία να βιώσουμε με διαδραστικό τρόπο τη συγκλονιστική εμπειρία του story telling και της αληθινής ιστορίας του Hudson River Miracle! Σύγχρονες εργασιακές προσομοιώσεις, βιωματικά activities, μας βοήθησαν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο να παραλληλίσουμε αυτό το crisis με δικές μας, καθημερινές δυσκολίες και να γίνουμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!