Pixida: Νέο digital marketing εργαλείο για επιχειρήσεις!

BlogimagePapaki_Pixida

26 Ιουνίου 2020, από

Πώς θα σου φαινόταν να αυξήσεις την πελατεία σου με έναν εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο; Ή το να μπορούσες να βελτιώσεις τη διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής σου, μέσα από απλά βήματα; Πολύ καλό, σωστά; Το ακόμα καλύτερο είναι ότι πλέον μπορείς, με το νέο digital marketing εργαλείο του Papaki, την Pixida.

Γνώρισε την Pixida

H Pixida εντάχθηκε στο πορτφόλιο του Papaki στα μέσα Ιουνίου 2020, δηλαδή λίγο μετά το τέλος της καραντίνας που επιβλήθηκε λόγω του νέου κορονοϊού. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, που όμως ανέδειξε τη σημασία της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων. Αναγνωρίσαμε λοιπόν κι εμείς, ότι έπρεπε να δράσουμε άμεσα. Έτσι, επισπεύσαμε τις διαδικασίες να κάνουμε διαθέσιμο προς αγορά αυτό το μοναδικό προϊόν, που δείχνει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις το δρόμο προς την επιτυχία.

Η Pixida, έρχεται σε 4 διαφορετικές μορφές. Πάμε να τις δούμε;

Η πιο απλή έκδοση Pixida. Θα σε βοηθήσει να δεις πόσο εύκολα βρίσκουν την επιχείρησή σου στο διαδίκτυο, πόσο καλά τα πηγαίνει συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, πόσο σωστά δομημένο είναι το site της κλπ. Με μόλις €1.99/μήνα μπορείς να ξεκινήσεις.

Με το Pixida SEO θα καταφέρεις να “ανέβεις” στα αποτελέσματα της Google. Όταν κάποιος ψάχνει κάτι σχετικό με την επιχείρησή σου, θα εμφανίζεσαι ψηλότερα και άρα θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να αποκτήσεις νέους πελάτες ή να διατηρήσεις τους υφιστάμενους.

Πάμε να δούμε ένα παράδειγμα; Έχεις ένα εστιατόριο στο Κουκάκι. Ένας τουρίστας ή κάποιος που θέλει να κανονίσει μια έξοδο στην περιοχή, θα ψάξει στο Google “εστιατόριο Κουκάκι”. Το ποιο εστιατόριο θα εμφανιστεί πρώτο (χωρίς διαφήμιση), έχει να κάνει με το καλό SEO!

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε πολλά τέτοια παραδείγματα αλλά δε χρειάζεται. Ακόμα κι αν δε ξέρεις τι είναι SEO, η Pixida ξέρει! Μέσα από πολύ απλά tasks, θα σου πει τι πρέπει να κάνεις, γρήγορα κι απλά, ώστε να το βελτιώσεις. Μπορείς να ξεκινήσεις με μόλις €7.99/μήνα.

Πολλοί πελάτες μπορεί να ανεβάζουν κριτικές για την επιχείρησή σου online ή να σε ψάχνουν σε καταλόγους όπως το Google my Business, το TripAdvisor κλπ. Πιθανότατα, δεν έχεις τον χρόνο να απαντάς έγκαιρα ούτε να καταχωρείς πληροφορίες σε όλους τους καταλόγους με ένα κλικ. Εδώ λοιπόν εμφανίζεται η Pixida List! “Βλέπει” πού είναι καταχωρημένη η επιχείρησή σου, πότε ανεβαίνουν κριτικές και σου προτείνει να λάβεις δράση μέσα από tasks. Απόκτησέ τη με €15.99/μήνα.

Η Pixida 360 περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και αποτελεί το απόλυτο digital marketing εργαλείο. Ενημερώνεσαι για τη θέση της επιχείρησής σου online, λαμβάνεις καθοδήγηση μέσα από απλά tasks ώστε να βελτιώσεις το SEO, να διαχειριστείς κριτικές κλπ. Επίσης, σου δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείς με διαφημίσεις! Μπορείς να την αποκτήσεις με €19.90/μήνα.

Πώς να ξεκινήσεις

Παραπάνω, σου παρουσιάσαμε τα βασικά χαρακτηριστικά των 4 πακέτων Pixida. Σου προτείνουμε να τα κοιτάξεις με λεπτομέρεια και να αποφασίσεις ποιο είναι το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σου. Μόλις κάνεις την αγορά, μπορείς εύκολα να ξεκινήσεις. Μπαίνοντας στο περιβάλλον της Pixida θα κάνεις τα εξής πρώτα βήματα:

  • Δίνεις στοιχεία
    Για να ενεργοποιήσεις την Pixida σου, πρέπει να δώσεις κάποιες πληροφορίες. Ποιο είναι το site της επιχείρησής σου; Ποιες λέξεις-κλειδιά θα πληκτρολογούσε κανείς στο Google για να την εντοπίσει (πχ εστιατόριο, κομμωτήριο κλπ);
  • Μπαίνεις στη δράση!
    Μόλις συμπληρώσεις τις πληροφορίες, θα εμφανιστεί το περιβάλλον διαχείρισης. Θα αποκτήσεις πρόσβαση σε όλα όσα προβλέπει το πακέτο σου.
  • Λαμβάνεις ένα χρήσιμο report
    Σύντομα, θα λάβεις ένα report που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Και σε αυτή την περίπτωση, το report είναι ανάλογο του πακέτου που έχεις επιλέξει. Στο Pixida 360 παρέχεται το πιο ολοκληρωμένο report.

Καταλήγοντας

Το digital marketing είναι πολύ σημαντικό για κάθε επιχείρηση. Μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα, ακόμα κι αν δεν έχεις σχετικές γνώσεις. Η Pixida θα σε καθοδηγήσει, θα σου μάθει πράγματα που δεν ήξερες και θα βοηθήσει ώστε οι πελάτες να μη σε ψάχνουν με… τα κυάλια.

Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή αρχή!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!