Γιορτάσαμε από το σπίτι την πιο πρωτότυπη Εβδομάδα Εξυπηρέτησης πελατών!

20 Οκτωβρίου 2020, από

Τους τελευταίους μήνες, όλη η ομάδα μας εργάζεται αποκλειστικά από το σπίτι. Αυτό έχει φοβερά πλεονεκτήματα για εμάς και την εταιρεία αλλά κάποια πράγματα που μας έδιναν χαρά πριν, έχουν τώρα αλλάξει. Όπως για παράδειγμα οι γιορτές και οι εκπλήξεις που είχαμε στο γραφείο συχνά πυκνά, η παρέα των συναδέλφων, το fun! Την εβδομάδα όμως 5-10 Οκτωβρίου, μας περίμενε κάτι διαφορετικό. Για 4η συνεχή χρονιά συμμετείχαμε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που υποστηρίζεται από το ΕΙΕΠ (Εθνικό Ίδρυμα Εξυπηρέτησης Πελατών) και μια ομάδα της εταιρείας ανέλαβε να μας κάνει να χαμογελάσουμε από το σπίτι!

Το μήνυμα για φέτος ήταν “Be our superhero” και θέλαμε να επιβραβεύσουμε και να ευχαριστήσουμε τους υπερήρωες του Κέντρου Υποστήριξης πελατών του Papaki που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή επικοινωνίας. Είναι εκεί πάντα για να σου λύσουν τις απορίες, να σου εξηγήσουν ό,τι δεν καταλαβαίνεις, να σου μιλήσουν για τις πιο καλές επιλογές. Είναι πάντα πρόθυμοι και έχουν πάθος με το να βρίσκουν λύσεις σε τεχνικά προβλήματα. Συχνά σε ξέρουν με το μικρό σου όνομα ή σε αναγνωρίζουν ακόμη και από τη φωνή σου.

Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2020
Μέλη της ομάδας με τα δωράκια τους

Γι’ αυτό και έχουν βραβευτεί ως μια από τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες ομάδες στον κλάδο.

Εδώ μπορείς να πάρεις μια γεύση με όσα οργανώσαμε για τα μέλη της ομάδας εξυπηρέτησης αλλά και για όλη την εταιρεία στην καθιερωμένη αυτή γιορτή. Έτσι και μας γνωρίζεις καλύτερα αλλά ταυτόχρονα μπορείς να πάρεις ιδέες και για τη δική σου επιχείρηση.

Ψυχική υγεία και διατροφή

Ποιες τροφές σε κάνουν πιο χαρούμενο και ποιες σε “ρίχνουν”; Πόσες φορές έχεις τις μαύρες σου, βαριέσαι ή έχεις άγχος και πέφτεις στο φαγητό; Για αυτά αλλά και για πολλά ακόμη μας μίλησαν στο webinar “Ψυχική Υγεία και Διατροφή” του HR PSYCHOLOGY TODAY. Με αφορμή την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης στο Papaki κάναμε ένα δώρο σε όλη την εταιρεία παρακολουθώντας αυτό το σεμινάριο. Ειδικά τώρα που δουλεύουμε όλοι αποκλειστικά από το σπίτι, αυτό το webinar συνέβαλε στο να οργανώσουμε τη διατροφή μας βελτιώνοντας έτσι την καθημερινή μας διάθεση και ψυχολογία.

Δωράκια στην πόρτα μας

Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών
Κούπες και χαλαρωτικές μάσκες έφτασαν στις πόρτες μας!

Η εταιρεία κανόνισε κι έστειλε στα σπίτια των superheroes της εξυπηρέτησης πελατών μας μικρά δωράκια-έκπληξη σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας από όπου εργάζονται. Κούπες και χαλαρωτικές μάσκες λεβάντας κατέφθασαν και μας έκαναν να χαμογελάσουμε λίγο ενώ είμαστε φέτος μακριά.

Πέτρα-Μολύβι-Ψαλίδι-Χαρτί online!

Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2020
Ποιος νικάει;

Κάθε χρόνο ψάχνουμε ευκαιρία να παίξουμε στο γραφείο! Φέτος δεν μπορούσε να λείπει το παιχνίδι από την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, έστω και από τα σπίτια μας. Οργανώσαμε λοιπόν ένα τουρνουά Πέτρα-Μολύβι-Ψαλίδι-Χαρτί και παίξαμε σε ζευγάρια μέχρι τον τελικό νικητή που κέρδισε μια δωροεπιταγή. Το υπέροχο ήταν ότι παίξαμε και μιλήσαμε με άτομα της ομάδας με τα οποία δεν συναντιόμαστε ποτέ ή δεν έχουμε καν γνωρίσει από κοντά!

Ο αγαπημένος μας superhero

H ομάδα της Εξυπηρέτησης Πελατών στο Papaki αποτελείται από 30 σούπερ ήρωες! Εκτός από τους πελάτες μας όμως, έχουμε κι εμείς, εσωτερικά, να πούμε τις ιστορίες μας: κάποιος από την ομάδα που μας βοήθησε, μας καθοδήγησε και βρήκαμε παρέα τη λύση που ψάχναμε. Έτσι κάναμε μια μυστική ψηφοφορία και αναδείξαμε τον πιο αγαπημένο superhero της ομάδας εξυπηρέτησης, εκείνον που μας δίνει έμπνευση και πάθος για να συνεχίζουμε.

Γνωριζόμαστε από κάπου;

Με αφορμή την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης φτιάξαμε ένα κουίζ για να δούμε πόσο καλά γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Με ερωτήσεις παγίδα και τρελά facts που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε για μέλη της ομάδας, γελάσαμε πολύ στην αποκάλυψη των σωστών απαντήσεων. Μάθαμε όμως και πράγματα που δεν ξέραμε για τον καθένα!

Ένα μεγάλο “Ευχαριστούμε!”

Κληθήκαμε σε ένα online meetup όπου όλη η εταιρεία χειροκρότησε και ευχαρίστησε την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών του Papaki.

Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2020
Ψαλίδι αλλά και go go go Papaki!

Κάπως έτσι κύλησε φέτος η πιο πρωτότυπη Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών στο Papaki. Θυμηθήκαμε για άλλη μια φορά πόσο δυνατή είναι η ομάδα μας, ακόμη κι όταν είμαστε μακριά. Βρήκαμε δημιουργικούς τρόπους να επιβραβεύσουμε την ομάδα, δίνοντας ένα μήνυμα στους πελάτες μας αλλά και σε άλλες ελληνικές εταιρείες ότι η εξυπηρέτηση μπορεί και λειτουργεί άψογα ακόμη και από το σπίτι.

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!