Μάθε σε 15′ πώς να βελτιώσεις το SEO του site σου

Blog image Papaki SEO

03 Φεβρουαρίου 2021, από

Εάν έχεις ερευνήσει, κάποια στιγμή, το πώς μπορείς να προωθήσεις το site/blog σου, το πιθανότερο είναι να έχεις πέσει πάνω στον όρο “SEO”. Μάλλον, έχεις καταλάβει ότι είναι σημαντικό και σε βοηθάει να εμφανίζεσαι ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Όμως, από που και πώς να ξεκινήσεις;

Εάν δε γνωρίζεις πολλά πράγματα και θέλεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα σε αυτό το περίπλοκο μονοπάτι, τότε σου προτείνουμε να δεις ένα βίντεο της Άσπα Τσαμαδή, η οποία μέσα από την πορεία της στο blogging σταδιακά ανακάλυψε τη δύναμη του διαδικτύου και πλέον διδάσκει πώς κάποιος μπορεί να αποκτήσει μια δυνατή online παρουσία.

Σε 15 λεπτά,  η κ. Τσαμαδή εξηγεί με απλά λόγια τα βασικά του SEO και μοιράζεται 5 τεχνικές που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες! Συγκεκριμένα, το βίντεο χωρίζεται στις εξής ενότητες:

1. Keywords
Τι είναι τα keywords, πώς μπορείς να βρεις τα δικά σου και πώς θα σου φανούν χρήσιμα;

2. Yoast SEO
Σε αυτή την ενότητα, παρουσιάζεται το plugin Yoast SEO που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα βοηθητικό για σένα που έχεις το site/blog σου σε περιβάλλον WordPress.

3. Ταχύτητα
Το αξιόπιστο hosting είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να “τρέχει” γρήγορα ένα blog/ site. Όμως, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

4. Links
Γιατί είναι σημαντικό άλλα sites/blogs να σε αναφέρουν και να “στέλνουν” κόσμο προς τα σένα με κάποιο link; Ποιο είναι το κλειδί για να καταφέρεις τα post σου να γίνονται links από τρίτους;

5. Εξειδικευμένα εργαλεία
Σε αυτή την ενότητα, θα δεις το δικό μας Pixida SEO. Πρόκειται για ένα digital marketing εργαλείο που κάνει τα πράγματα απλά. Σκανάρει το site/blog σου, εντοπίζει τις ανάγκες του και σε καθοδηγεί να κάνεις βήμα-βήμα βελτιώσεις SEO.

Καλή παρακολούθηση!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!