Νέα πακέτα hosting με επιλογή φιλοξενίας στο ελληνικό data center της Lamda Hellix

web hosting

06 Σεπτεμβρίου 2022, από

Στo Papaki φροντίζουμε για τον συνεχή εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας και λανσάρουμε νέα, ανανεωμένα πακέτα φιλοξενίας με ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά, ιδανικά για κάθε ιδιοκτήτη website που αναζητά περισσότερους πόρους και μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Ανανεωμένα χαρακτηριστικά

Τα νέα πακέτα, Standard – Large – Professional, διαθέτουν μεγαλύτερο χώρο δίσκου και RAM, υποστηρίζουν απεριόριστο traffic, προσφέρουν μεγαλύτερο Input/Output δεδομένων στο δίσκο, και περιλαμβάνουν απεριόριστους email λογαριασμούς.

Επιλογή hosting στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά τα νέα πακέτα έρχονται με τη δυνατότητα επιλογής hosting σε ελληνικούς servers του βραβευμένου data center της Lamda Hellix, που υποστηρίζει GR-IX δίκτυο για μοναδικές ταχύτητες. Η φιλοξενία σε ελληνικούς servers, είναι ιδανική για τους χρήστες που δίνουν έμφαση στο SEO και στα καλύτερα αποτελέσματα της Google. Άλλωστε, η εγγύτητα και υψηλών προδιαγραφών διασυνδεσιμότητα αξιολογούνται θετικά από τις μηχανές αναζήτησης.

Κορυφαία ασφάλεια

Η φιλοξενία είναι σημαντικό να συνοδεύεται από ασφάλεια, και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά το Papaki. Έτσι, τα νέα πακέτα περιλαμβάνουν καθημερινό backup από την εταιρεία κυβερνοασφάλειας Acronis, που εγγυάται κορυφαία απόδοση, έγκαιρη επαναφορά και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. 

Η Commercial Director της Enartia, Séverine Assadourian δήλωσε: “Χρειάστηκε πολύς χρόνος και έρευνα για να προχωρήσουμε στη δημιουργία και το λανσάρισμα των νέων πακέτων φιλοξενίας. Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και ανυπομονούμε οι πελάτες του Papaki, παλαιοί και νέοι, να απολαύσουν τα ανανεωμένα features. Συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην παροχή των καλύτερων δυνατών προϊόντων και υπηρεσιών, έχοντας στο επίκεντρό μας τον τελικό χρήστη που επιθυμεί να έχει ποιοτική ψηφιακή παρουσία.”

Δες αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά των νέων πακέτων φιλοξενίας του Papaki: https://www.papaki.com/el/web-hosting.htm

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!